Mucize Doktor'u Kadın'ı ise tv tekrarı veya netten oldu mu?TV'den hangisini izleyeceksin?
Mucize Doktor'u Kadın'ı ise tv tekrarı veya netten oldu mu?TV'den hangisini izleyeceksin?
Olmadı.Mucize Doktor'u Kadın'ı ise tv tekrarı veya netten oldu mu?
Demet EvgarOlmadı.
Kadın derken?
Bunu ben kendimde farkettim.Twitter'da görünce dikkatimi çekti zira bu hafta tüm dizilerin değil sadece en çok izlenenlerin (Hekimoğlu, Baraj, Sefirin Kızı yükselmişti) düşmesi ilginç. Acaba BZÇ, Mucize Doktor, Kırmızı Oda gibi dizilerde de görecek miyiz merak ettim.
https://twitter.com/x/status/1339479162374004736
Totalde 37.olan bir diziyi barındırmazlar.https://twitter.com/x/status/1339828822103846913 Yaa HAYIIIR bitmesin pazara alınsın acilen((
Kanal bu diziyi pazar başlatsaydı herşey daha farklı olabilirdi belki bi umut günü değişirTotalde 37.olan bir diziyi barındırmazlar.
------
Mucize Doktor'un hiç bu kadar düştüğünü görmemiştim...Tabi yine iyi reytingler ama geçen hafta 8'e çıkmışken bu hafta 6'ya düşmesi kötü oldu...
Bu hafta tek yükselen Sol Yanım olmuş...4 reytinge sabitlerse daha rahat ederiz...
Geçen haftaya dair ufak ama önemli bir değişiklik yaptım@Dosi @Aserat @Özgür @Sherlock @Tolstoyevski @The_Erinch @Emre Ozansoy @Angelica @denizz19 @emreemreu @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @12.Adam @Gerekli24 @Staran @seyfullXh @xemrexxx @xBUGRAx @Klaus @offensive @soo @haluk792 @Veteran @Ahmed @xdragxx @Hazem @Afet Güçverir @mesmeso61 @serhatt @Zeyno45 @phoebebuffay @MayısKralı @Felon @EmreCan @hayret bi şey @Doğan @Alos @YıldırıM @-potterhead- @Burak97 @conino @Maskeli Fedai @Abdülhey @Sinanalbayci27 @DR @umuttanyel @Cervantes
Geçen hafta uzun aradan sonra zirve olmuştu Ab grubunda, 1 haftalık zirve sevinciniz kısa sürmüşMucize Doktor
Pazar olmaz, Yılmaz Erdoğan'ın ÇGH yüksek reyting alıyor bence cumartesiye şans verilsin bu diziye, zaten Bir Annenin Günahı çok kötü gidiyor, belki İyi Aile Babası komedi cumartesi daha iyi gider...https://twitter.com/x/status/1339828822103846913 Yaa HAYIIIR bitmesin pazara alınsın acilen((
@Dosi @Aserat @Özgür @Sherlock @Tolstoyevski @The_Erinch @Emre Ozansoy @Angelica @denizz19 @emreemreu @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @12.Adam @Gerekli24 @Staran @seyfullXh @xemrexxx @xBUGRAx @Klaus @offensive @soo @haluk792 @Veteran @Ahmed @xdragxx @Hazem @Afet Güçverir @mesmeso61 @serhatt @Zeyno45 @phoebebuffay @MayısKralı @Felon @EmreCan @hayret bi şey @Doğan @Alos @YıldırıM @-potterhead- @Burak97 @conino @Maskeli Fedai @Abdülhey @Sinanalbayci27 @DR @umuttanyel @Cervantes
Mucize Doktor
TV izlemeyeceğim
Mucize Doktor- Alev 🔥 Mc
Mucize Doktor
TV'den hangisini izleyeceksin?
Tv izlemeyeceğim
İyi Aile Babası, Alev Alev, Mucize Doktor
Aslında MC izlemek istiyorum ama Netflixdeki dizime bakıp,Prime da uzun zamandır aklımda olan bir filmi izleyeceğim.
MUCİZE DOKTOR'UMA.
Son 3 bölüm, Kalk Gidelim.
Sol Yanım
Şimdilik Mucize Doktor izleyecek gibiyim ama her an fikrim değişebilir.
Sol Yanım
İyi Aile Babası
Sol Yanım
Aaa doğru ya Remzi deyip duruyordı
Gitmesine üzüldüm, renk katıyordu.
esara erol ilk 2 de aboww masalahEkli dosyayı görüntüle 96527TOTAL İLK 10 PROGRAM
Reyting sonuçları belli oldu.
Bir Zamanlar Çukurova, geçen hafta kaybettiği Ab zirvesini geri alarak tüm gruplarda ilk sırada yer aldı.
Mucize Doktor, bu hafta oranlarında düşüş yaşadı ve dizi AB grubunda zirveyi kaybetti.
1 BIR ZAMANLAR CUKUROVA ATV 2 ESRA EROL'DA ATV 3 SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABER FOX 4 MUCIZE DOKTOR FOX 5 BIR ZAMANLAR CUKUROVA (OZET) ATV 6 ALEV ALEV SHOW TV 7 HAVA DURUMU ATV 8 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV 9 SHOW ANA HABER SHOW TV 10 MASTERCHEF TURKIYE TV8
AB İLK 10 PROGRAM
1 BIR ZAMANLAR CUKUROVA ATV 2 MUCIZE DOKTOR FOX 3 SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABER FOX 4 ALEV ALEV SHOW TV 5 MASTERCHEF TURKIYE TV8 6 BIR ZAMANLAR CUKUROVA (OZET) ATV 7 ESRA EROL'DA ATV 8 MUCIZE DOKTOR (OZET) FOX 9 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV 10 HAVA DURUMU ATV
Cumartesi de olur yeter ki bitmesinPazar olmaz, Yılmaz Erdoğan'ın ÇGH yüksek reyting alıyor bence cumartesiye şans verilsin bu diziye, zaten Bir Annenin Günahı çok kötü gidiyor, belki İyi Aile Babası komedi cumartesi daha iyi gider...
Çukurova gibi her hafta başrol çıkarsak biz de düşmeyiz ama maç vardı etkilenmesi çok normal.Geçen haftaya dair ufak ama önemli bir değişiklik yaptım
Geçen hafta uzun aradan sonra zirve olmuştu Ab grubunda, 1 haftalık zirve sevinciniz kısa sürmüş
Yalnız 1 küsür reyting kaybı yaşanmış tüm gruplarda. Fazla bir oran.
https://twitter.com/x/status/1339828853716316160
https://twitter.com/x/status/1339830734455009281
Ferda'da başrol olarak geldi diziye, siz de çıkardınız ama sonuç hüsran.Mucize Doktor geçen hafta SMA etkisiyle yükselmişti yani bu hafta büyük ihtimalle düşerdi ama Beşiktaş maçıyla da çakışınca düşüşü beklenenden fazla olmuş. Ama gelecek hafta iddialı bir bölüm geliyor yine yükselir. Alev Alev de tam 7'ye yaklaşmışken düşmüş ah şu baş belası maçlar.
İyi Aile Babası 31 Aralık'ta final diyebiliriz artık. Kanal D eskisine göre daha toleranslı olabilir ama 37. sıra yeni Kanal D için bile fazla.Star'ın etkisiyle Sol Yanım biraz daha uzun ömürlü olabilir ama 2021'i görse bile şubat ayına çıkabileceğini sanmıyorum.
Çukurova gibi her hafta başrol çıkarsak biz de düşmeyiz ama maç vardı etkilenmesi çok normal.Gelecek hafta AB zirvesi bizim olur yine.
Perşembe gitmeyen cumartesi hiç gitmez bencePazar olmaz, Yılmaz Erdoğan'ın ÇGH yüksek reyting alıyor bence cumartesiye şans verilsin bu diziye, zaten Bir Annenin Günahı çok kötü gidiyor, belki İyi Aile Babası komedi cumartesi daha iyi gider...
Ali ve Ferman dışında tüm karakterler yan rol Ferda dahil.Ferda'da başrol olarak geldi diziye, siz de çıkardınız ama sonuç hüsran.@Dosi
Çukurova gibi her hafta başrol çıkarsak biz de düşmeyiz ama maç vardı etkilenmesi çok normal.Gelecek hafta AB zirvesi bizim olur yine.
İkide bir mi? Arada nerdeyse 2 ay girdiFerda'da başrol olarak geldi diziye, siz de çıkardınız ama sonuç hüsran.@Dosi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?