ortalıkta doğru dürüst komedi olmadığından yalan dünyayı fasulye gibi nimetten sayıyorlar doğal olarak....
leyla ile mecnun-alemin kralını falan saymazsak doğrudur
ortalıkta doğru dürüst komedi olmadığından yalan dünyayı fasulye gibi nimetten sayıyorlar doğal olarak....
bağımsız düşündüm tek diziye odaklanmış kişilerle anlaşıyosan sen de pek farklı değilsin demektir
ben polat çarpmış beren olarak tasarladım..hızlı senin cümle sonuna koyduğun smile beren çarpmış polatın yüzünü andırıyor)
başkaları tanımlarkende bu hataya düşüyon. hep bir karşıtlık aynılıktan tanımlıyorsun herşeyi... bari bu tanımlamaları dogru yapsan))) bu foumda ben herkesle anlaşıyorum herkesin kendi dilile konuşuyorum. bak en çok senle mesajlaşıyorum mesela)))
ben polat çarpmış beren olarak tasarladım..
onlara komedi demek geçmişin efsane sitcomlarına hakaret etmektir....leyla ile mecnun-alemin kralını falan saymazsak doğrudur
çok mesajlaşmak anlaşmak anlamına gelmez en çok mesajlaştıklarım sen-takas-destere 3 nüz de kankimsiniztanımlamam gayet objektif kenan bile vadinin karşısına gelse o kim ki diyecek insanla dolu forum
çok mesajlaşmak anlaşmak anlamına gelmez en çok mesajlaştıklarım sen-takas-destere 3 nüz de kankimsiniztanımlamam gayet objektif kenan bile vadinin karşısına gelse o kim ki diyecek insanla dolu forum
onlara komedi demek geçmişin efsane sitcomlarına hakaret etmektir....
bu cümlenin basit olduğunu cevap yazmakta zorlandığımı 6 kelimenin neresinden çıkardın....kendin zorlanıyon cevap yazmaya bana ihale ediyon....öyle olmasa her lafı polatla berene getirmezsin....:stung:sanırım cevap vermekte zorlanıyorsun)
yoksa bu kadar basit bir cümle kurmazdın)
ben anlaşıyorum. sen anlaşamıyorsan bilemem artık. o senin sorunun)))) kimseyle problemin yok( hakaret edenler hariç)
kenan 1 numara ama vadi bu ülkenin gerçeğidir vadi karşısında izlenmez
sen şimdi bunlar hariç efsane komedi yokmu diyon...oh my gad....efsane tanımı kişiden kişiye değişir bnm hatırladığım 6 yıl süren avrupa yakası komedi dalında efsane geniş aile sonradan öçok bozdu onu saymıyorum bile kalanları da zaten çakma
bu cümlenin basit olduğunu cevap yazmakta zorlandığımı 6 kelimenin neresinden çıkardın....kendin zorlanıyon cevap yazmaya bana ihale ediyon....öyle olmasa her lafı polatla berene getirmezsin....:stung:
pessss 2013!!!kenan 1 numara ama vadi bu ülkenin gerçeğidir vadi karşısında izlenmez
sen şimdi bunlar hariç efsane komedi yokmu diyon...oh my gad....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?