- Reaksiyon puanı
- 37,219
- Puanı
- 1,061
Total grubu Büyük başlar Grubu kısalımı BBG AB ise FEOdalite toplum GRubu Kısaltması FTG @xemrexxx @Bully @destererıza babayı düşürmişler mi yine tekrarı 4.5 alan dizinin yeni bölümüne vıişşşhhh
bugünün saraylısı artmış ednan bey e yeni bir bihter bulurlarsa 6-7 reytinge çıkabilir
aky ye de sihirli değnek değmiş umarım tns nin herkesin ağzına bal çalıp sonra eski haline geri dönertmesi gibi olmaz
stv yakında en çok izlenen kanal olacak 3 ayda ibretlik değişim diye konusu bile açılır
Olmaz Lale Devri var.
Lale Devri'nin devri artık bitti mi..
Objektifliğe gel BS yükselince normal AKY yükselince mi anormal.rıza babayı düşürmişler mi yine tekrarı 4.5 alan dizinin yeni bölümüne vıişşşhhh
bugünün saraylısı artmış ednan bey e yeni bir bihter bulurlarsa 6-7 reytinge çıkabilir
aky ye de sihirli değnek değmiş umarım tns nin herkesin ağzına bal çalıp sonra eski haline geri dönertmesi gibi olmaz
stv yakında en çok izlenen kanal olacak 3 ayda ibretlik değişim diye konusu bile açılır
Lale Devri'nin devri artık bitti mi..
Pazartesi boş gün değişikliği olabilir..
Arka Sokaklar için istiyorsun değil mi?
Pazartesi boş gün değişikliği olabilir..
by klişenin dibi bir dizi tabi yükselecek bak o gün aynı tarzdaki fh nasıl reytingler aliyiObjektifliğe gel BS yükselince normal AKY yükselince mi anormal.
Ben haftaya 21.00'da başlayıp 21.30'a kadar özet vermesi gerektiğini düşünüyorum. Zaten Reklam ile birlikte 21.45'de yayına girecektir. Fakat hiç özetsiz başlamamalı dizi, belki bu bölüm totalde 5 bile alabilirdi ama özetsiz yayınlandığı için düştü belki de oranları.Aynı şeyi bende AKY'de düşümüyorum dizide entrika eksikliği var @Fks14 haksız mıyım sen entrika uzmanısın.Diziye entrika doz aşımı yapılırsa 6'ya dayanır bence.
@dizi kolik haftaya 21.45'de başlasın.
AKY'de öyle yükselme potansiyeli var izlemeden yorum yapıyorsun ayrıca O Ses'te ki adam için fikrimi konusuna belirtmiştim zaten. 😉 😉by klişenin dibi bir dizi tabi yükselecek bak o gün aynı tarzdaki fh nasıl reytingler aliyi
ayrıca senin objektiflik de iyiymiş acunun survivorından çıkan hilmicem my de figuran gibi durunca reyting gidiyi ama o ses den çıkan erkan ya da erkam her neyse adı aky de yardımcı rolde olunca artması mi gerekiyiaky de oyuncu diyebileceğim pek fazla kimse yok bir tolga güleç bir o yaşlı teyzebana göre artması anormal
oyuncu diyorum tanınmışlık demiyimHadi onu geçtim oyuncu kadrosu mu belirliyor bu işi Küçük Gelin Şefkat Tepe birçok dizide hangi oyuncular tanıldık? Ama fark atarak zirve yapıyorllar. @xemrexxx
şike mi dedim benAKY'de öyle yükselme potansiyeli var izlemeden yorum yapıyorsun ayrıca O Ses'te ki adam için fikrimi konusuna belirtmiştim zaten. 😉 😉
Adam öncedende ders alıyormuş oyunculuk fazla sırıtmıyor ki Hilmicem kadar.
Ya bırakın Kanal D'nin klişe dibi dizilerinden zirve beklersiniz diğer kanallar söz konusu olunca ŞİKE.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?