16 Kasım 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

Program siralamalari ilk mesaja eklendi.

:F rıza babayı düşürmişler mi yine tekrarı 4.5 alan dizinin yeni bölümüne vıişşşhhh :F

bugünün saraylısı artmış ednan bey e yeni bir bihter bulurlarsa 6-7 reytinge çıkabilir :F
aky ye de sihirli değnek değmiş umarım tns nin herkesin ağzına bal çalıp sonra eski haline geri dönertmesi gibi olmaz :X
stv yakında en çok izlenen kanal olacak 3 ayda ibretlik değişim diye konusu bile açılır :F
Total grubu Büyük başlar Grubu kısalımı BBG AB ise FEOdalite toplum GRubu Kısaltması FTG @xemrexxx @Bully @destere

:F rıza babayı düşürmişler mi yine tekrarı 4.5 alan dizinin yeni bölümüne vıişşşhhh :F

bugünün saraylısı artmış ednan bey e yeni bir bihter bulurlarsa 6-7 reytinge çıkabilir :F
aky ye de sihirli değnek değmiş umarım tns nin herkesin ağzına bal çalıp sonra eski haline geri dönertmesi gibi olmaz :X
stv yakında en çok izlenen kanal olacak 3 ayda ibretlik değişim diye konusu bile açılır :F
Objektifliğe gel BS yükselince normal AKY yükselince mi anormal. :F :F

Objektifliğe gel BS yükselince normal AKY yükselince mi anormal. :F :F
by klişenin dibi bir dizi tabi yükselecek bak o gün aynı tarzdaki fh nasıl reytingler aliyi :)

ayrıca senin objektiflik de iyiymiş acunun survivorından çıkan hilmicem my de figuran gibi durunca reyting gidiyi ama o ses den çıkan erkan ya da erkam her neyse adı aky de yardımcı rolde olunca artması mi gerekiyi :F aky de oyuncu diyebileceğim pek fazla kimse yok bir tolga güleç bir o yaşlı teyze :) bana göre artması anormal

şefkat tepe süper zirveyi aldı sonunda :D haftasonuna stv ambargosu helal şefkat tepe helal küçük gelin :D
arka 6 yı geçmiş ilginç dün reklam aralarını iyi değerlendirmiş demekki boşlukta izlenir sadece :))))
acun iyi gitmiş her zamanki gibi

Aynı şeyi bende AKY'de düşümüyorum dizide entrika eksikliği var @Fks14 haksız mıyım sen entrika uzmanısın. :X Diziye entrika doz aşımı yapılırsa 6'ya dayanır bence. :)

@dizi kolik haftaya 21.45'de başlasın. :T :T
Ben haftaya 21.00'da başlayıp 21.30'a kadar özet vermesi gerektiğini düşünüyorum. Zaten Reklam ile birlikte 21.45'de yayına girecektir. Fakat hiç özetsiz başlamamalı dizi, belki bu bölüm totalde 5 bile alabilirdi ama özetsiz yayınlandığı için düştü belki de oranları. :)

by klişenin dibi bir dizi tabi yükselecek bak o gün aynı tarzdaki fh nasıl reytingler aliyi :)

ayrıca senin objektiflik de iyiymiş acunun survivorından çıkan hilmicem my de figuran gibi durunca reyting gidiyi ama o ses den çıkan erkan ya da erkam her neyse adı aky de yardımcı rolde olunca artması mi gerekiyi :F aky de oyuncu diyebileceğim pek fazla kimse yok bir tolga güleç bir o yaşlı teyze :) bana göre artması anormal
AKY'de öyle yükselme potansiyeli var izlemeden yorum yapıyorsun ayrıca O Ses'te ki adam için fikrimi konusuna belirtmiştim zaten. 😉 😉
Adam öncedende ders alıyormuş oyunculuk fazla sırıtmıyor ki Hilmicem kadar. :) :)
Ya bırakın Kanal D'nin klişe dibi dizilerinden zirve beklersiniz diğer kanallar söz konusu olunca ŞİKE. :)

Hadi onu geçtim oyuncu kadrosu mu belirliyor bu işi Küçük Gelin Şefkat Tepe birçok dizide hangi oyuncular tanıldık? Ama fark atarak zirve yapıyorllar. @xemrexxx

Hadi onu geçtim oyuncu kadrosu mu belirliyor bu işi Küçük Gelin Şefkat Tepe birçok dizide hangi oyuncular tanıldık? Ama fark atarak zirve yapıyorllar. @xemrexxx
oyuncu diyorum tanınmışlık demiyim :D

AKY'de öyle yükselme potansiyeli var izlemeden yorum yapıyorsun ayrıca O Ses'te ki adam için fikrimi konusuna belirtmiştim zaten. 😉 😉
Adam öncedende ders alıyormuş oyunculuk fazla sırıtmıyor ki Hilmicem kadar. :) :)
Ya bırakın Kanal D'nin klişe dibi dizilerinden zirve beklersiniz diğer kanallar söz konusu olunca ŞİKE. :)
şike mi dedim ben :F yrıca klişenin dibine vuran diziler fh vb. uçuyi kopiyi nedense kanal d dekiler tutmiyi :F

bu arada 65646546541. kez söyliyim kanal d nin yeni 4 dizisi içinde (kayıp,fatih,çalıkuşu,aşk) tutmasını tek beklediğim çalıkuşu idi :)