16 Kasım 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

Daha da yükselmeli BS

Kesinlikle sana bu konuda katılıyorum. Diziyi internetten izledim ve beğendim. Bugün de dün yayınlanan bölümünü izleyeceğim geceleyin. Şükrü Avşar işi biliyor. :)

Adını Kalbime Yazdım her iki Kategori'de de 4 üstü almış tebrikler. :) Dizi her hafta artıyor nazar değmesin , dizi Show TV'ye geçmekle hata yaptı dip yapacak diyenlere cevap olsun. :)))))) @SERHAT3456

Arka Sokaklar Kanal D'ye göre müthiş oranlar almış tebrikler yalnız AB'si kötü. :) :)

işte bu Şefkat Tepe sonunda 1.liği aldı. dün ki bölüm muhteşem sanki dizi 5 dk sürdü. içimden Şefkat Tepenin 9 yakın bir oran alacağı geçti ve gerçek çıktı. dizi her geçen gün daha güzel oluyor.

Ee tns'yi sevdik mi bugün? :A

Durum nedir güvenler arttı mı tns'ye yine tns'ci olduk mu? :F

Mikrofon kanal d fun club'ta. :F:F

Eh be kuzum size ne diyeyim ben.Bizi buna mı inandıracakınız.😕
Şefkat tepe 1. Acun 2. olmuş.Acun'un star'dan gideceği anlaşılınca düştü diyenler olursa işte kanıt.Yuh be bu kadarmı belli edilir.:kiki:

Adını Kalbime Yazdım iyi yükseliyor.Fatih Harbiye'de düşmek bilmeyen dizilerden oldu.Çoğu kişiyi yanılttı.
Bugünün Saraylısı yerini sağlama aldı ama yükselecek mi bilmiyorum.:)Yoğun tekrarlarla haftaya biraz artabilir.:)

Adını Kalbime Yazdım her iki Kategori'de de 4 üstü almış tebrikler. :) Dizi her hafta artıyor nazar değmesin , dizi Show TV'ye geçmekle hata yaptı dip yapacak diyenlere cevap olsun. :)))))) @SERHAT3456

Arka Sokaklar Kanal D'ye göre müthiş oranlar almış tebrikler yalnız AB'si kötü. :) :)
AB Feodalite toplumu Totalde öyle artık biraz ama Onda BBG varda Bence AGB doğruydu polis baskınıyla değişen bir sisteme Güven olmaz Geziden Açık verdiler Polis sahte deliller konusunda 1 numara olduğunu ispatladı gezide Arka sokakların 206 bölümünden 1 gün sonra basılmasıdda tesadüfmü değil polisiyede Tesadüf olmaz @xemrexxx @destere @Bully

Yanlız kayıp'ın ab de ki reytingi ve shr si göz dolduruyor gecenin o saatine rağmen :d bir de pazartesi biraz daha yükselse :(

TOTAL - AB geçen haftaki sonuçlarla farklar
Yetenek Sizsiniz Türkiye -0.59 | +0.48
Şefkat Tepe +1.55 | +0.21
Arka Sokaklar -0.06 | -0.59
Fatih Harbiye +0.24 | +0.96
Adını Kalbime Yazdım +0.81 | +1.23
Bugünün Saraylısı +0.92 | +0.76
Lale Devri +0.10 | +0.74
Osmanlı Tokadı -0.01 | -0.16
3 Adam +0.49 | +0.91

bugünün saraylısı her iki grupta 4 buçuk atıyor güzel gelişme:) geleceği parlak dizinin biraz daha diziye tempo gelse ilk sırayı alması içten bile değil dıştan!:)

TOTAL - AB geçen haftaki sonuçlarla farklar ;

Lale Devri +0.10 | +0.74

Fatih Harbiye +0.24 | +0.96

Çok iyi. :Z

bugünün saraylısı her iki grupta 4 buçuk atıyor güzel gelişme:) geleceği parlak dizinin biraz daha diziye tempo gelse ilk sırayı alması içten bile değil dıştan!:)
Aynı şeyi bende AKY'de düşümüyorum dizide entrika eksikliği var @Fks14 haksız mıyım sen entrika uzmanısın. :X Diziye entrika doz aşımı yapılırsa 6'ya dayanır bence. :)

@dizi kolik haftaya 21.45'de başlasın. :T :T

Aynı şeyi bende AKY'de düşümüyorum dizide entrika eksikliği var @Fks14 haksız mıyım sen entrika uzmanısın. :X Diziye entrika doz aşımı yapılırsa 6'ya dayanır bence. :)

@dizi kolik haftaya 21.45'de başlasın. :T :T

hah işte biraz daha bakışmaları kısıp entrikayı arttırmak lazım tempo lazım tabi sürelerin uzunluğu karşısında vatandaşlar bakışmalı sahnelerle zaman öldürüyor mecbuuur napsınlar:)

:F rıza babayı düşürmişler mi yine tekrarı 4.5 alan dizinin yeni bölümüne vıişşşhhh :F

bugünün saraylısı artmış ednan bey e yeni bir bihter bulurlarsa 6-7 reytinge çıkabilir :F
aky ye de sihirli değnek değmiş umarım tns nin herkesin ağzına bal çalıp sonra eski haline geri dönertmesi gibi olmaz :X
stv yakında en çok izlenen kanal olacak 3 ayda ibretlik değişim diye konusu bile açılır :F

:F rıza babayı düşürmişler mi yine tekrarı 4.5 alan dizinin yeni bölümüne vıişşşhhh :F

bugünün saraylısı artmış ednan bey e yeni bir bihter bulurlarsa 6-7 reytinge çıkabilir :F
aky ye de sihirli değnek değmiş umarım tns nin herkesin ağzına bal çalıp sonra eski haline geri dönertmesi gibi olmaz :X
stv yakında en çok izlenen kanal olacak 3 ayda ibretlik değişim diye konusu bile açılır :F

Ya da Bihter oraya gelsin İntikam'ı bırakıp. :F