16 Kasım 2012 Cuma Reyting Sonuçları

emirin yolunda senaryo düzeldi ama tns de daha düşük çıkacaktır. yalnız silada silah sahnesi işe yaramamaış gözüküyor

- - - Ekleme - - -

21:15 - 21:30 ortalama <s style="text-decoration: initial; color: rgb(102, 181, 210);">#</s>sbt <s style="text-decoration: initial; color: rgb(102, 181, 210);">#</s>reyting 'leri; 1) SHOW: 6.93 , 2) KANALD: 6.58 , 3) ATV: 5.06 , 4) STAR: 4.21 , 5) KANAL7: 2.04
😱ha:
Koçan fena düşüşte. Emirin Yolu ile Yalan Dünya çok yakın. Emir reklamsız galiba

huzur sokagıreklamdaydı yine düşüş ondan artık 45 dakika atv reklma vermez rahat ondan yükselecektir

o bölüm anladım hatçe bizim aynı hatçe ... karadağlı rıza ile hatçenin kayın pederi çok iyi oyuncu....kendini belli ediyor.. hatçe çok sönük bu dizide bir başrol oyuncusundan çok bir figüran gibi rol kesiyor...

Emir'in Yolu'na yükseliyoruz diyoruz da yarin yine düsük oranlar alir TNS'de

bayan oyunculardan bazılarına genç kız rolü yakışıyor özgü namal minyon tipli 40 yaşına kadar genç kızı oynayabilir yalnız nurgül çabuk kartlaşmış nurgülün yaşıtı cemile karakterini oynayan ayça bingöl babaanne rolünde onu şimdi genç kız gibi oyanatabilme imkanı yok.. nurgülünde artık genç kız rollerini bırakması lazım ..yakışmıyor..

emirin yolunda senaryo düzeldi ama tns de daha düşük çıkacaktır. yalnız silada silah sahnesi işe yaramamaış gözüküyor

- - - Ekleme - - -

huzur sokagıreklamdaydı yine düşüş ondan artık 45 dakika atv reklma vermez rahat ondan yükselecektir

hala koçana çalışıyor beyazsoy sonrada bana koçancı demeyin diyor :))

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

hala koçana çalışıyor beyazsoy sonrada bana koçancı demeyin diyor :))

dila hanım beklediğim atagı yapmış gözüküyor. yorumlarım %100 tutmuş gözüküyor :))) keşke bugün galatasaray maçına da oynasaydım yahuu bak kaçtı maç :))))))

Forum İstatistikleri

Konular
176,340
Üyeler
8,559
Son Üye
Fato