16 Kasım 2012 Cuma Reyting Sonuçları

Eylülden beri Dilanın fragmanında ilk kez Dilanın silah doğrulttuğunu görmedim :F Ne zaman baksam Dila birine silah doğrultuyor. Rızaya galiba :D

- - - Ekleme - - -

yanlış anlaşılmasın ben huzur sokağı falan izlemiyom he :D şubat favorim bu gün :D
atv`de diye :J

Eylülden beri Dilanın fragmanında ilk kez Dilanın silah doğrulttuğunu görmedim :F Ne zaman baksam Dila birine silah doğrultuyor. Rızaya galiba :D

dila bu fragmandada silah doğrultuyodu hemde doğrultmakla kalmıyor rızayı vuruyor.... silah kıza yakışıyor ama vadiden buraya geldiği nasılda belli alışkanlıklar zor bırakılır :)) ..

atv yle alakası yok benim izlemesemde sevdiğim diziler vardır onlardan biri :D

huzur sokağının işi çok zor artık reklam meklam 4 nedir

- - - Ekleme - - -

iyi olmuş atv akıllansın biraz reklama ayar versinler :d

dila hanım da gerçekçi bir başrol oyuncusu olsaydı dizi hakikatli yükselme yapabilirdi... hatice yi sadece güzel diye oynatıyorlar.... oyunculuk fora.... nerde gökçe bahadır nerde hatice şendil....

21:00 - 21:15 ortalama <s style="text-decoration: initial; color: rgb(102, 181, 210);">#</s>sbt <s style="text-decoration: initial; color: rgb(102, 181, 210);">#</s>reyting 'leri; 1) SHOW: 5.89 , 2) KANALD: 5.12 , 3) STAR: 4.6 , 4) ATV: 4.14 , 5) FOX: 3.2

Yalan Dünya ve Huzur Dokağının reklama girmesi Emire yaramış. Ama objektif olarak bakarsak bu arada Huzur Sokağı zirvede, Yalan Dünya da takipte olur. Yalnız, dikkat edin Yalan Dünya son haftalarda totalde de yükseldi. Bence yarın Huzur Sokağı ile aralarında maksimum 1 reyting fark olacak.

dila hanım da gerçekçi bir başrol oyuncusu olsaydı dizi hakikatli yükselme yapabilirdi... hatice yi sadece güzel diye oynatıyorlar.... oyunculuk fora.... nerde gökçe bahadır nerde hatice şendil....

kızın oyunculuğunda sorun yok senaryoda biraz daha çeşitlilik olsa şimdi dila 10 reytingdeydi dizinin tek eksiği senaryodaki zayıflık ..

huzur sokağı yeni bölüm başlamadı mı ya niye düşük bu kadar oranlar....

- - - Ekleme - - -

huzur sokağı yeni bölüm başlamadı mı ya niye düşük bu kadar oranlar....

arkadaşlar ben yorumu günün başında yaptım ysöyleyecek bir sözüüm yok :)))))

atv akıllansın tutan diziyi reklama boğuyo Allah tan haftaya maç var vadiye reklam koyamaz fazla :d

bugünün sonuçlarının yorumunu yapayımda beklemeyin yarını :))))))

*emirin yolunun senaryosu toparlandı artık bundan sonra yükselecektir.

*dila hanım son kozunu bugün oynuyor yüksek reyting alacaktır. ama bunda sonra işleri kötü ne yazacaklar daha

huzur sokagı sürekli düşüşünü devam etirecektir :)))) taki hataneye birini düşürene kadar :)))))) bakalım gelecek hafta kim hastaneye yatacak :))))))

*yalan dünyada da berbat senaryosunu devam etirdiğinden düşüş yaşayacaktır.

ilk defa diziler başlamadn yaptığın bir yorum tutacak gibi :))