Huzur Sokaği ile KAYP şehir'in reytingleri başabaş fakat fotofinish ile Huzur Sokaği almiş yarişi.Kayp Şehir madem tuttu pt1'e gelsin.Kayp Şehrin boşluktan izlendiği share'inden belli.KMOİ bile 20'shr ise demek ki boşluktan.Star pt2'ye bişey koymalı.Behzat Ç'yi eskine alsınlar.İşler Güçler cuma pt2 olabilir mesela hemde cok iyi olur.
not: Huzur Sokaği'nin senaryosu değişmeli yada ilk bölümleri yazan kimlerse olar gelsin.Şimdi ucuz entrikadan vazgeçilmiş saf aşk nedir sorusunu mu sorguluyorlar? Dün diziyi izlemedim bile nerdeyse o derese vasatlaşti.
@destere'nin demesi gibi Diloş'un totoşu sağlam gibi.Esaslı totuşu var Yalan Dünya AB niye düşmüş bu kadar?
----ekleme----
@mahoni resim için teşekkürler.
Ben bi kaç hafta önce "it" kelimesinden dolayı 2 puan ceza aldım.Koskoca Faruk Turgut bile aynı atasözünü kullanmiş.Burda kimseye demekki hakaret yok. Binlerce yıllık sözü ben forumda kullanmak için yeniden cover'layamazdım heralde. Forum cezalarınızı bi dahakine daha akli-selim verilsin.
not:resmi kullandım diye @mahoniye ceza verilmesin.Verilirse zaten adeletin gözünün kör oldugunun resmi kanıtıdır.
@Forumdash Kayıp Şehir ile ilgili yaptığın yorumlar haksız bence. Neden bütün diziler boşluktan izlenmiyor. 7 reytinglik bir boşluk mu olur? Pt1`de sadece iki bölüm yayınlandı.
O zaman diğer diziler de boşluktan izlensin. Pt2`de sadece 4 reyting alsınlar yeter diyeceğim. Ayrıca Cuma Pt2 en dolu kuşak. Güçlü Kim Milyoner Olmak İster var, Behzat var.
Veda, Alemin Kralı, Hayatımın Rolü, Uçurum ve böyle bir sürü dizi... Bunlar neden boşluktan izlenmedi?
Hiç Katılmıyorum Kayıp Şehir Gayette Muhteşem
Uçurum'u baştan ayıralım.Uçurum puzzle gibi baştan gösterirler noldu dersin sonda sana açıklama yapar o bi başka senaryo tarzıyla yazılıyor sende biliyorsun.Hop açtim kanalı izleyeyim değil ordaki olay.
KMOİ onunda AB'sinde aldiği oranla share birbirini tutmuyor işte.Soru bilmek için bir önceki soruya ihtiyac yok devamlılığı olmayan bir iş.
Demek istediğim devamlliği olmayan işler.Behzat'da devamlılık getiren işlerden.Kayp Şehir'de öyle reklam arasında izle bir sonraki bölümde izle.3.izleyişinde anlarsin olayı zaten.Şuan kaç bölüm oldu bilmıyorum.Ama en son izlediğimde düğün vardi Evin en buyuk oğlu böbrek veriyordu.Haftaya acsam baksam fazla bişey kaçirmadiğimi bilirim.Feriha gibi oda öyleydi.Hep eleştirildi.ama millet reklam aralarinda izleye izleye basit senaryosuyla alişti karakterlere dizi zirveye oynadi.Devamliliği olmayan zap arası izlenilen gece kuşaği dizisi gibi bişey.
Zaten diziye aliştirilma yöntemide denebilir.Kesinlikle Kanal D bunu bi ara deneyecek.Yılbaşida geliyor.Yalan Dunya 1 hafta verilmez "ise" yılbaşindan dolayı özetli olarak Kanal D pt1 de kayp şehiri deneme şansı olur.Zirveyi alır"ise" 10 seneden fazladir aynı kanalda olan Beyaz'ı harcayan kanal Gülse'yi mi harcamaz?
eyw.Bu benim görüşüm katılmana gerek yok.Benim senin görüşüne saygı duyduğum gibi sende benim görüşüme saygı duy kafi.Hiç Katılmıyorum Kayıp Şehir Gayette Muhteşem
Ok Zaten Bende Senin Fikrine Saygı Duymuyorum Diye Bişi Yazmadım Sadece Katılmadığımı Dile Getirdimn Okadar !
eyw.Bu benim görüşüm katılmana gerek yok.Benim senin görüşüne saygı duyduğum gibi sende benim görüşüme saygı duy kafi.
Şubat dizisi neden iyi reytingler alamiyor? Çok ama çok kaliteli bir dizi