bitsin ya üzülmem hiiç, Zeynepe yazık oluyo harcanıyo dizide :😡:emirin yolu bitti dila hanımın özetini dahi geçemedi dizi battı yakında yayından kaldırılcak show tv battı diyebiliriz
bitsin ya üzülmem hiiç, Zeynepe yazık oluyo harcanıyo dizide :😡:emirin yolu bitti dila hanımın özetini dahi geçemedi dizi battı yakında yayından kaldırılcak show tv battı diyebiliriz
dila hanım yükselisi sürüyor ne yok artık aralarında 1.66 Reyting Fark Var Totalde dila hanım tepmesi yakındır
bitsin ya üzülmem hiiç, Zeynepe yazık oluyo harcanıyo dizide :😡:
Dila Hanım King Destere Geldigi zaman merakla bklioz
Aynen aynen bitiyor dizi. 20 Dk geliyor yerine.
yalniz Dila hanim'in bu oranlari Star'i tatmin ediyormudur acaba, geçenlerde daha dizi bitecek haberleri çikti
yalniz Dila hanim'in bu oranlari Star'i tatmin ediyormudur acaba, geçenlerde daha dizi bitecek haberleri çikti
Aynen aynen bitiyor dizi. 20 Dk geliyor yerine.
Persembede hiç sansı olmadığı için bitmesi kesindir, geçmiş olsun mhoni.
Evet ve Star bir diziyi daha bitecek böylece veya Persembe'ye alacak
ya sen neden bahzediyon
[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table, width: 600"]Huzur Sokağı totalde zirvede,Yalan Dünya ab de açık ara zirvede.Kayıp Şehir başarısını sürdürmüş ve her iki grupta da iyi oranlarla 2.olmuş tebrikler.Yalan Dünya total oranları orta karar olsa da ab grubunda gayet güzel başarı elde etmiş.Emir'in Yolu bu hafta total grubunda özellikle güzel bir yükseliş yakalamış ve kanalını sevindirmiş.Dila Hanım tahmin ettiğim üzere orta karar ilerlemiş yine.
Tamam da ama günü degisecek ve Cuma alacagi oranlari alamaz ki
belli olmaz günün değisecegi kesin değil tugba nin dizisi hangi güne gelecegi kesin değil DREAM Açtıgı konuda tam kesin değil ayrica kayip sehrin karsısına alınabilir cuma pt2 behzat ç de eskisi gibi pazar pt2 ye kaydırılır
dila hanım kayip sehir karsı karsıya geldiginde totalde dila hanım ab kayip sehir geçmisti yine ayni mücadele olabilir yani günü değismeyebilir
Dila Hanım King Destere Geldigi zaman merakla bklioz
Kayip Sehir su an Dila Hanim'i geçmis vaziyette. 20 Dakika Cuma olur
bendede öle dizifilmden baktım sonuçlara.ben geldimde ne yazıkki tns reytingleri gözükmüyor bende bugün ekleyen arkadaşlar nasıl eklemiş anlamadımda kimin ne kadar reyting aldığını göremiyorum .. yarım çıkmış sayfa..
bendede öle dizifilmden baktım sonuçlara.