Yooooo Emir anca bi erkeğe aşık olacak o zaman zirve alir dizi Şimdilik reklam arası aperatif bir diziEyde neler oluyor Emir bir yerlerini mi açtı
Yok essahdan reklamda profesyonelliğe alişmaliyim dimi? Baksana sizi benle özdeşleşmiş Arkasında durmam lazım
nasıl olmaz ya.... bu kızı en son 2 yıl önce vadide izledim 2 yılda insan hiçmi geliştirmez kendini bal gibide güzel olduğu için oynatıyorlar.... anlaşılan nurgül-özgü yü falan ayarlayamadılar son dakikada piyangodan çıktı bu kız...kızın oyunculuğunda sorun yok senaryoda biraz daha çeşitlilik olsa şimdi dila 10 reytingdeydi dizinin tek eksiği senaryodaki zayıflık ..
o tokezlediğinde hep elinden tutan ben olacamsen feyzanın arkasından ayrılma )) gayretinle yükselecektir reyting )
nasıl olmaz ya.... bu kızı en son 2 yıl önce vadide izledim 2 yılda insan hiçmi geliştirmez kendini bal gibide güzel olduğu için oynatıyorlar.... anlaşılan nurgül-özgü yü falan ayarlayamadılar son dakikada piyangodan çıktı bu kız...
o tokezlediğinde hep elinden tutan ben olacam
ilk defa diziler başlamadn yaptığın bir yorum tutacak gibi )
Yooooo Emir anca bi erkeğe aşık olacak o zaman zirve alir dizi Şimdilik reklam arası aperatif bir dizi
zaten ilk defa yaptım ))))
Aslında Erkan yazık etti kendine FARMVİLLE'de başrol oynamalıydı.Neden onu kabul etmedi anlamadim.dediğin gibi özgü namal olabilirdide özgüde hanımın çiftliğiyle özdeşleşti iki yıl arayla aynı tarz iki çiftlik senaryosu olmaz.. nurgülün zaten devam eden dizisi vardı ayrıca hatçe nurgülden daha sempatik hemde güzel seviyorum hatçeyi )
ya hu destere nasıl anlıyorsun yazıları ben şaşıyorum... ben huzur sokağını övmüyorum....doğru izlemiyorum ama normalde anlıkları yüksek oluyordu bu sefer düşük çıkınca şaşırdım.... reyting tahminlerim ise önceki haftalara göre istatistiki olaraktan yani ... ben böyle yazınca oradan övüyormuş gibimi görünüyor....bir bölümünü dahi izlemediğim diziyi niye öveyim...
Aslında Erkan yazık ettine kendine FARMVİLLE'de başrol oynamalıydı.Neden onu kabul etmedi anlamadim.
vadiyi niye sevmediğin belli o zaman ... poalt hatçeyi patlatınca diziyi esledin değilmi seni gidi seni ..sen vadiyi sev biz diziye bir hatçe daha buluruz...dediğin gibi özgü namal olabilirdide özgüde hanımın çiftliğiyle özdeşleşti iki yıl arayla aynı tarz iki çiftlik senaryosu olmaz.. nurgülün zaten devam eden dizisi vardı ayrıca hatçe nurgülden daha sempatik hemde güzel seviyorum hatçeyi )
ilk defa yaptında geçen hafta senaryo tam düzeldi düzelecek tamda muhafazakarların diline doğru bir eğilim var dedin demedinmi???