Gidip Görüş Günü Kadınları izleme zamanı
#HerŞeyimiKaybetsem
Bu arada bugün 2. bölümü izledim netten süperdi ya. @xBUGRAx
#HerŞeyimiKaybetsem
Gidip Görüş Günü Kadınları izleme zamanı
#HerŞeyimiKaybetsem
Evet yaa hepsi olmadı 2.bölümde tanişsalardi ama bu kurgusuda iyi Karadayı'm bittikten sonra bakıcam kim kimle tanişmişGüzeldi ama keşke ilk bölümden tanışsalardı hepsi. Her bölüm birinin hikayesi oluyor izleyiciyi çekemiyor bu yüzden bence.
yanlış uyarlanmış bir dizi aslında konusu ve karakterleri çok iyi orjinali iyi bir dizi olsa gerek ama bizim türk senaristler berbat etmiş diziyiGidip Görüş Günü Kadınları izleme zamanı
#HerŞeyimiKaybetsem
KMOİ neyin özeti bittiketen sonra yeni bölümü başlayacak
Evet yaa hepsi olmadı 2.bölümde tanişsalardi ama bu kurgusuda iyi Karadayı'm bittikten sonra bakıcam kim kimle tanişmiş
İlknur'un kocası ölür inş @Yakamoz-Asi Oldu bitti sevemedim
ilk bölümde yanlış anlatım seçildi. karakterler tanıtılmak yerine polisiye olayla başladı. kim kimdir dramları neler kimse anlamadı. sanırım zamanla tanıtacaklar karakterleri. türk seyirci tanımadıgı karakteri izlemez o karaktere empati duygusun ki takip etsin.. ve amerikan havası çok kokuyor dizi adana çekliyor ama sanki amerikada çekilmiş gibi duruyor. bari böyle yapacaktınız neden istanbulda çekmediniz adanada olmasının sadece resim olarak kalmış sadece@beyazsoy Görüş Günü Kadınları neden tutmadı? Fazla Amerikan tadında mı sence?