16 Eylül 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

bazılarda izlemeden reklam vermedi demesin yeni bölüme tam 60 dakika reklam verdi :)

Bir zahmet versin. Bence az bile vermis. Acun 20 Dakika daha uzun yayin ve Karadayi ile ayni oranda Reklam dakikasi. Fark bu. Detaylara inmeyelim, kimsenin cikisi olmaz.

Karadayinin dün aksam ABde düsmesinin tek sebebi, dizinin degil, bölümün film gibi islenmesi. Total merak etti, kim ölecek diye; AB sözde akillilik yapti ve ben sonuca bakarim dedi. Dizi böyle isleyince diken üstünde izliyorsun ama gel görelim ki bu kalite reytinglere yansimiyor.

dün o ses'e baktım, beğendim. :) hiç izlemeyen ben 1 saat falan izlemişimdir ve gelir gelmez ab'de 1. liği almış, tebrikler.
karadayı totelde hala zirvede ama ab'de 2. liğe düşmüş, bakalım ileriki haftalarda totel 1.liğini koruyabilecek mi? dizi hala çok başarılı ilerliyor ama.

Totalde Karadayı, Ab grubunda O Ses Türkiye zirvede tebrikler.

Karadayı geçen haftaki Ab zirvesini kaybetse de gelecek hafta yeniden zirveyi ele geçirebilir.

O Ses Türkiye Ab grubunda zirvede yer aldı. Program yeni jürisiyle dikkat çekmişe benziyor. Bakalım gelecek haftalarda Ab zirvesini elinde tutmaya devam edebilecek mi ?

Görüş Günü Kadınları geçen haftaya göre biraz toparlansa da bu reytingler hala iç açıcı değil. Dizinin gün ve saatinin değişmesi şart.

Beni Böyle Sev geçen haftaya göre düşüş yaşasa da Trt ortalamasına göre hala iyi oranlar alıyor. O Ses Türkiye'nin gelişi diziye yaramamış görünüyor.

Kim Milyoner Olmak İster başladığından beri en iyi reytinglerini almayı başardı. Bunda Karadayı'dan sonra yayınlanması oldukça etkili görünüyor.

Ve son olarak İki Dünya Arasında Samanyolu Tv için büyük umut kaynaklarından biri olarak görünüyor. Dizi son zamanlarda 3 reyting aşağısına düşmeden ilerliyor.

@OzaN

Totalde Karadayı zirvede olabilir ama ab'de de O Ses zirvede aga işine geldiği gibi yorum yapıyorsun. :D Ayrıca O Ses gelir gelmez Karadayı'nın reytinglerini, özellikle ab'sini fena füşürmiş. Haftaya iki grubu da alır gibi O Ses. :D
aga sonuca bakalım dünün en çok izlenen yapımı hangisi KARADAYI olay bitmiştir o ses bi grupta geçmiş olabilir ama total sonuçta karadayı daha fazla izlenmiş o kadar :d

aga sonuca bakalım dünün en çok izlenen yapımı hangisi KARADAYI olay bitmiştir o ses bi grupta geçmiş olabilir ama total sonuçta karadayı daha fazla izlenmiş o kadar :D
Ben de ab'yi daha çok önemsiyorum nolcak şimdi. :D Evet en çok izlenen Karadayı olabilir ama karşısına güçlü bir rakip gelince zorlanıyor. Pazartesi'ye bir de Fatih gelirse nolur düşünemiyorum yani. :D

Ben de ab'yi daha çok önemsiyorum nolcak şimdi. :D Evet en çok izlenen Karadayı olabilir ama karşısına güçlü bir rakip gelince zorlanıyor. Pazartesi'ye bir de Fatih gelirse nolur düşünemiyorum yani. :D
senin herhangi bi grubu önemsemenle bu iş bitmez reyting=izlenme
dünün en çok izlenen yapımı da karadayı açık ve net
fatih inşallah gelmez salı günü tutar rahat

Karadayı'm 1. olmuş AB'de düşme ve O Ses'in AB'de zirvede olma sebebi

Varan 1: Aşağida SBT'de alınan yayınlanma süreleri O ses hem 20'dk aynı başlarken aşağı yukarıda 20'dk Karadayı'dan daha uzun.

1KARADAYI ATV20:43:36 01:50:29 8,58 22,01
2O SES TÜRKİYESTAR TV20:18:18 02:12:04 8,4 21,4

Varan 2: O Ses'in reklam verisi;

(ilk sayfada 21:00-22:00 anlık verisinden alıntıdır)

1) ATV: 9.54 2) STAR: 4.53 3) SMNYL TV: 3.53 4) SHOW: 3.5 5) TRT1: 2.84

(ilk sayfada 22:00 - 23:00 anlık verisinden alıntıdır)
1) ATV: 10.3 2) STAR: 4.69 3) TRT3: 2.69 4) FOX: 2.26 5) TRT1: 2

@Lordly @mahoni @ve diğerleri

Edit: O ses'i sabah izledim indirip jurileri hiçte yadırgamadim.Athena Gökhan sempatikti Hele Hadise'nin ona yamanması filan biraz sahtece olsada iyiydiler:X

E ne yani O ses 20 dakika erken başladı diye mi a/b'de önde yani. :))) Yapmayın yahu O ses geçen sene de a/b'de güçlüydü bu kadar bahane üretmeye gerek yok. :)))

Dün akşam O Ses Türkiyede Sarı Gelin Söz ve Müzik olarak Anonim diye geçmiş. Bizim sitelerde büyük tepki topladı bu olay.

Bir zahmet versin. Bence az bile vermis. Acun 20 Dakika daha uzun yayin ve Karadayi ile ayni oranda Reklam dakikasi. Fark bu. Detaylara inmeyelim, kimsenin cikisi olmaz.

Karadayinin dün aksam ABde düsmesinin tek sebebi, dizinin degil, bölümün film gibi islenmesi. Total merak etti, kim ölecek diye; AB sözde akillilik yapti ve ben sonuca bakarim dedi. Dizi böyle isleyince diken üstünde izliyorsun ama gel görelim ki bu kalite reytinglere yansimiyor.
az falan değil 60dk nın neresi az sonuçta verdi mi verdi böyle vermedi falan demek olmaz

hem süresi tabi fazla olacak biri dizi biri yarışma böyle büyük yarışmaların süresi zaten 2 saatten az olmamalı