16 Eylül 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

O Ses fırtınası başlamış bulunmakta. :) Yeni jüri mü kem mel olmuş. Hadise ve Murat'ın ortada oturması da iyi olmuş. :)

O Ses başlayınca Karadayı total dizisi olmuş. :D Geçen sene de öyle olmuştu. O ses yokken karadayı a/b dizisi, o ses varken total'e kayıyo bahaneye gerek yok. :)))

a
O Ses fırtınası başlamış bulunmakta. :) Yeni jüri mü kem mel olmuş. Hadise ve Murat'ın ortada oturması da iyi olmuş. :)

O Ses başlayınca Karadayı total dizisi olmuş. :D Geçen sene de öyle olmuştu. O ses yokken karadayı a/b dizisi, o ses varken total'e kayıyo bahaneye gerek yok. :)))
aynen ebru gündeş te onlara ayak uydurursa daha da güzel olacak

Dun o ses turkiye ve Beni boyle sev izledim..o ses turkiye cok iyi gitmis a\b`de 1. super :Z Beni boyle sev 2 grupdada 2.7 reyting almis a\b`si gecen haftaya gore 1 reyting gerilemis :( gelecek hafta A.S.K basliyor bakalim nasil olcak o zaman reytingler 🙄

o ses türkiye total 7.5 ab 9 la baslamıs

gerçekten çok iyiydi ve çok erken baslamıs bidahaki hafta özeti uzatacaktır acun &90 karadayı 20 dakka geç baslamıs

geçen haftaya göre 2 reyting düsmüs

o ses anında almıs zirveyi helal olsun

O sesin ilk programı olduğu için bu kadar yüksek aldığını düşünüyorum ilerliyen haftalarda düşecektir. Karadayım'ın dün süper bölümdü Totalde zirvede Ab'de 2'inci olmuş haftaya inş 2 gruptada zirvede oluruz.

dün karadayiyi izlerken yazdım. simdi yine demiştim dememe ifrit olanlar olacak ama. neyse ))

karadayiyi bu senaryo yapısıyla artik ab birinciliğini unutsun dedim. ab halkı milleti kandıran sundurulen senaryolardan hemen vazgecer. içi bos dayak sahneleri totali yüksektir anca. Kenana Allah küvet versin senaristlerin tek dayanağı bundan sonra bu olacak gibi))))

kanal d yalan dünyayı yayınladık karaadayinim ab reytingi daha da düşer. tabi ödesin ilk haftası haftaya daha da yükselecektir

karadayı yarın yine 1.olur
:D
Karadayı her iki gruptada düşüş yaşamış özelliklede ab grubunda.
ab de 1.50 reyting kaybetmiş.her iki gruptada 1 olacak diyenlere sadece gülüyorum.
Oses türkiye güzel başlamış.ab de 1 olmuş.İlerki haftalarda iyi sesler gelince dahada yükselecektir.
kanal d bu sene battı diyebiliriz.Ay Yapımdan dizi almadı bu sene.Seneye artık 2 3 tane ay yapım projesi görürüz kanalda :D
kim milyoner olmak ister çok iyi gitmiş.
müge anlı yine uçuşlarda. :oley:

Karadayı'm 1. olmuş AB'de düşme ve O Ses'in AB'de zirvede olma sebebi

Varan 1: Aşağida SBT'de alınan yayınlanma süreleri O ses hem 20'dk aynı başlarken aşağı yukarıda 20'dk Karadayı'dan daha uzun.

1KARADAYI ATV20:43:36 01:50:29 8,58 22,01
2O SES TÜRKİYESTAR TV20:18:18 02:12:04 8,4 21,4

Varan 2: O Ses'in reklam verisi;

(ilk sayfada 21:00-22:00 anlık verisinden alıntıdır)

1) ATV: 9.54 2) STAR: 4.53 3) SMNYL TV: 3.53 4) SHOW: 3.5 5) TRT1: 2.84

(ilk sayfada 22:00 - 23:00 anlık verisinden alıntıdır)
1) ATV: 10.3 2) STAR: 4.69 3) TRT3: 2.69 4) FOX: 2.26 5) TRT1: 2

@Lordly @mahoni @ve diğerleri

Edit: O ses'i sabah izledim indirip jurileri hiçte yadırgamadim.Athena Gökhan sempatikti Hele Hadise'nin ona yamanması filan biraz sahtece olsada iyiydiler:X

Karadayı'nın A/B'si çok düşmüş :( O ses hızlı başladı.

o ses haftaya dahada yükselir :) ilk haftadan zirveyi aldı

karadayı 2 reyting düsmüs dahada düser

bazıları acun reklam vermedi diyolar ya gülüyorum gerçekten hem izlemiyolar hem konuşuyolar
20:20-20:35
21:28-21:43
22:45-23:00
23:13-23:28
tam yukarıda yazdığım saatlerde reklama girdi bilmeden konuşmayın :ok:

reytinglere gelirsek karadayı total 8.34 ab 7.98 alarak günün en çok izlenen yapımı olmuş ama total 0.35 ab 1.46 düşmüş
o ses türkiye süperdi ya bu yıl çok iyi olmuş gelecek hafta daha yükselir özeti uzatarak total 7.59 ile başlamış fena değil ab 8.97 reytinle rahat zirvede

Bazi yorumlara gercekten gülüyorum. Sanki bozulmus plak gibi tekrarliyorlar kendilerini. Sonra izledikleri yapim ikincilige düsünce komik sebepler ile tasliyorlar, sonrada forumdan tüyüyorlar.

Arkasinda duramayacaginiz yorumlar yapmayin güzel kardeslerim.

Karadayi ABde 1.5 reyting düser, birkac hafta sonra 10 alir. Fark etmez. Biz her türlü izleriz. Birilerine bu Forumda Karadayi dokunuyor. Tabi dokunur, normal. Herkesi er meydaninda görelim, "olacagiz" demekle olunmuyor.

Kanal Fanatikligi sezon baslayinca yine ortaya cikti. Zor, kurtulmasi zor tabi.