Polat Şaşmaz
Favori Üye
Yok artıkkenanın içeri girmesi iyi olmamış adamın oyunculugu düşmüş kardeşiyle oynadıgı sahne çok kötüydü
Aynen agaKadir hic takma yorumlari. Yarin reytingleri görünce yazariz
Yok artıkkenanın içeri girmesi iyi olmamış adamın oyunculugu düşmüş kardeşiyle oynadıgı sahne çok kötüydü
Aynen agaKadir hic takma yorumlari. Yarin reytingleri görünce yazariz
beyazsoy a katılacağım hiç aklıma gelmezdi😱kenanın içeri girmesi iyi olmamış adamın oyunculugu düşmüş kardeşiyle oynadıgı sahne çok kötüydü
Benden onlara Selam olsun anlıyorlar tv'denşu an izlemiyorum misafir gidene ka mecburi salondaydım
neyse ki gittiler ben de pc ye döndüm etiketlerine bak senBenden onlara Selam olsun anlıyorlar tv'den
@beyazsoy'a hiç katılma.Katılıyorsan "bocsh tv" izliyorsunuz Yahu adam "sevdiğim birisi ölecek" diye hapisten kaçti. Sonraki sahnede noldu?? Adam sandalyeyi vura vura hala "kim o kişi?" diye düşünüyorbeyazsoy a katılacağım hiç aklıma gelmezdi😱
Puhahaha nasıl misafir onlar öyle selam verdi kaçtilarneyse ki gittiler ben de pc ye döndüm etiketlerine bak sen
hasta ziyaretinin kısası makbuldür yabancı diziler bölümüne in bırak karadayıyıPuhahaha nasıl misafir onlar öyle selam verdi kaçtilar
hasta ziyaretinin kısası makbuldür yabancı diziler bölümüne in bırak karadayıyıPuhahaha nasıl misafir onlar öyle selam verdi kaçtilar
20 yaşında üniye gidiyor ve sihirli annem hayranıHatırlarsan demiştim ya @pompy fake üye ve takındığı karakter oldukça zeki diye
Biliyorum hacı o sensin Hayret ne zamandır yok bu posttan sonra çıkarsa ortaya şaşirmam20 yaşında üniye gidiyor ve sihirli annem hayranı
sihirli küreden izliyordur biziBiliyorum hacı o sensin Hayret ne zamandır yok bu posttan sonra çıkarsa ortaya şaşirmam
oha orhan mı tutuklandı iyi olmuş yasini vurdu aga affedilemez songül şikayet etti reklamdan dönmüş tv başına geçim