Polat Şaşmaz
Favori Üye
Yok artıkkenanın içeri girmesi iyi olmamış adamın oyunculugu düşmüş kardeşiyle oynadıgı sahne çok kötüydü
Aynen agaKadir hic takma yorumlari. Yarin reytingleri görünce yazariz![]()
Yok artıkkenanın içeri girmesi iyi olmamış adamın oyunculugu düşmüş kardeşiyle oynadıgı sahne çok kötüydü
Aynen agaKadir hic takma yorumlari. Yarin reytingleri görünce yazariz![]()
beyazsoy a katılacağım hiç aklıma gelmezdi😱kenanın içeri girmesi iyi olmamış adamın oyunculugu düşmüş kardeşiyle oynadıgı sahne çok kötüydü
Benden onlara Selam olsun anlıyorlar tv'denşu an izlemiyorum misafir gidene ka mecburi salondaydım![]()
neyse ki gittiler ben de pc ye döndüm etiketlerine bak senBenden onlara Selam olsun anlıyorlar tv'den![]()
@beyazsoy'a hiç katılma.Katılıyorsan "bocsh tv" izliyorsunuzbeyazsoy a katılacağım hiç aklıma gelmezdi😱
Puhahaha nasıl misafir onlar öyle selam verdi kaçtilarneyse ki gittiler ben de pc ye döndüm etiketlerine bak sen![]()
hasta ziyaretinin kısası makbuldürPuhahaha nasıl misafir onlar öyle selam verdi kaçtilar![]()
hasta ziyaretinin kısası makbuldürPuhahaha nasıl misafir onlar öyle selam verdi kaçtilar![]()
20 yaşında üniye gidiyor ve sihirli annem hayranıHatırlarsan demiştim ya @pompy fake üye ve takındığı karakter oldukça zeki diye![]()
Biliyorum hacı o sensin20 yaşında üniye gidiyor ve sihirli annem hayranı![]()
sihirli küreden izliyordur biziBiliyorum hacı o sensinHayret ne zamandır yok bu posttan sonra çıkarsa ortaya şaşirmam
![]()
oha orhan mı tutuklandı iyi olmuş yasini vurdu aga affedilemez