Avrupa öndemi ???
Siz geriden geliyorsunuz sanirim
Avrupa öndemi ???
Siz geriden geliyorsunuz sanirim
senarist değişir dizi türkleştirilir agdalı cümleler yerine daha hayattantan cümleler seçerler diziyi anlatmak için.. ama bunun için fox bu diziye kredi açması lazım lale devri gibi uzun süre düşük reytingle gidecek sonra açılabilirSence bu dizi nasıl kurtarılabilir artık beyazsoy.. Hikayesi, müziği falan çok güzel ama..
FEride Mahir sahnesi şuan Aynı gidiyoruz sanki?Nazif Kara yerlerde
senarist değişir dizi türkleştirilir agdalı cümleler yerine daha hayattantan cümleler seçerler diziyi anlatmak için.. ama bunun için fox bu diziye kredi açması lazım lale devri gibi uzun süre düşük reytingle gidecek sonra açılabilir
Bende öyle hissediyorum agaBen bugün bu diziyi izlerken niye kendime oyun oynaniyormus gibi hissediyorum? @Forumdash @takas @çocuklarduymasın
Yav aga bak geçen.sene de o ses sbt anlıklarında yüksek çıkıyordu ama Karadayı Tns de farkla 1. oluyordu.Karadayı zirveyi kimselere bırakmaz Pazartesi günleri hele ki bu bölümAcun reytinglerde de uçuyor. Bu anlık reklam olacak ama yarın zirve garanti gibi.
Yalnız şunu da hatırlatayım aga. O Ses Türkiye tns'de Acun'un diğer yarışmalarına göre daha yüksek çıkıyor düello bölümlerine kadar. Geçen sene 14 reyting görmüşlüğü var.Yav aga bak geçen.sene de o ses sbt anlıklarında yüksek çıkıyordu ama Karadayı Tns de farkla 1. oluyordu.Karadayı zirveyi kimselere bırakmaz Pazartesi günleri hele ki bu bölüm
saatte kötü ama foxun hafta içi yayın akışı berbat belki hafta sonuna olsaydı daha iyi olurduAma yayın saati de yanlış bence beyazsoy, yazık olacak diziye..
Yarın sonuçlar belli olur görürüz Karadayı tarihinin en yüksek reytingini alabilir.Şu yarım saat 12-13 görür.Offff ya o kadar süper ki anlatamam sana bu bölüm off diyorum o kadar.Vadide heyecanlandığım kadar heyecanlandım resmenYalnız şunu da hatırlatayım aga. O Ses Türkiye tns'de Acun'un diğer yarışmalarına göre daha yüksek çıkıyor düello bölümlerine kadar. Geçen sene 14 reyting görmüşlüğü var.
Tamam oyunmuş anlaşilan ama çitlenbik'in o adamı ne ayak😱