16 Eylül 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

Sence bu dizi nasıl kurtarılabilir artık beyazsoy.. Hikayesi, müziği falan çok güzel ama..
senarist değişir dizi türkleştirilir agdalı cümleler yerine daha hayattantan cümleler seçerler diziyi anlatmak için.. ama bunun için fox bu diziye kredi açması lazım lale devri gibi uzun süre düşük reytingle gidecek sonra açılabilir

ahan bu haftada sadece zehranın hikayesini anlatacaklar olmadı ki

senarist değişir dizi türkleştirilir agdalı cümleler yerine daha hayattantan cümleler seçerler diziyi anlatmak için.. ama bunun için fox bu diziye kredi açması lazım lale devri gibi uzun süre düşük reytingle gidecek sonra açılabilir

Ama yayın saati de yanlış bence beyazsoy, yazık olacak diziye..

O Ses coşmuş süper bir bölüm ya. Bayılıyorum bu yarışmaya hiçbir komedi dizisi bu kadar güldürmüyor beni. :D Acun'un Murat Boz'dan neden vazgeçmediği belli. O gitse reytingler düşer tabii. İşini biliyor Acun. :D Hadise fena coştu yalnız. Neler diyor neler. Bu sene şampiyon olursa şaşırmam çok hırslanmış belli. :D

Acun reytinglerde de uçuyor. Bu anlık reklam olacak ama yarın zirve garanti gibi. :D

Yav aga bak geçen.sene de o ses sbt anlıklarında yüksek çıkıyordu ama Karadayı Tns de farkla 1. oluyordu.Karadayı zirveyi kimselere bırakmaz Pazartesi günleri hele ki bu bölüm
Yalnız şunu da hatırlatayım aga. O Ses Türkiye tns'de Acun'un diğer yarışmalarına göre daha yüksek çıkıyor düello bölümlerine kadar. Geçen sene 14 reyting görmüşlüğü var. :D

Yalnız şunu da hatırlatayım aga. O Ses Türkiye tns'de Acun'un diğer yarışmalarına göre daha yüksek çıkıyor düello bölümlerine kadar. Geçen sene 14 reyting görmüşlüğü var. :D
Yarın sonuçlar belli olur görürüz Karadayı tarihinin en yüksek reytingini alabilir.Şu yarım saat 12-13 görür.Offff ya o kadar süper ki anlatamam sana bu bölüm off diyorum o kadar.Vadide heyecanlandığım kadar heyecanlandım resmen