16 Aralık 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

Kesinlikle doğru. Benim arkadaşlar da mesela diyor ki Ben de Özledim reytingleri çok iyiymiş ben diyorum yok be ne iyisi diyo sallama bana.

Öbgzk'nin kileri dinlede müzik gör. Gerçi biliyosundur da, karanlık yükseliyor çok iyi, bende bi ara ona sarmıştım. Bir de içimizde ki yaralar da süper.
Dinlerim bu ara en sık dinlediğim Adını Kalbime Yazdım jenerik ve Sevdaluk müzikleri. Beni Böyle Sev'de çok güzel.

A'dan Z'ye katılıyorum mesajına.

Offf offf simdi altindagli olcakti
kayipla idare ediyoruz

Öbgzk'nin kileri dinlede müzik gör. Gerçi biliyosundur da, karanlık yükseliyor çok iyi, bende bi ara ona sarmıştım. Bir de içimizde ki yaralar da süper.
Ö.B.G.Z.'nin müzikleri gerçekten efsaneydi. Bu kadar mükemmel müzikleri bir arada hiçbir dizide dinleyemem herhalde bir daha.

O Ses ve Karadayı düşük gibiler geçen haftaya göre ama O Ses önde.

AFK'nin de iyiydi gerçekten haklısın ama Ö.B.G.Z bir adım önde sanki.
İki dizinin müzikleri de duygu doluydu gerçekten..
ÖBGZ de gerçekten başarılı kurgu ve müzikleri olan bir diziydi. Ama AFK daha çok izlediğim için o benim için her zaman ayrıydı.

O ses`te çok güçlü sesler yok o yüzden düşük gibi

Ö.B.G.Z.'nin müzikleri gerçekten efsaneydi. Bu kadar mükemmel müzikleri bir arada hiçbir dizide dinleyemem herhalde bir daha.
Zaten irfan şahin birkaç müziğini yurt dışından satın almıştı.
bende şu an'a kadar öylesinş hiç dinlememiştim.. O geminin vurulma müziği, evin yandığında çalan parça.. Neydi onlar ya

O ses Türkiye (yeni bölüm) Reklamlar 21.30

Bu Karadayıyı izlemeyen birisini oturt dizinin karşısında müziklerine bile bağlanır kalır ya. Harika tek kelimeyle!