Biz paylaştuk ama uşağum bunu.
hayy be reytingler bile birbirine girmiş tv8.6.8 bu ne yaaa
Biz paylaştuk ama uşağum bunu.
Yakup kızacaksın ama hareketli hali de sbt de çok bir şey yapmıyor zatenKayıp baya durağan ilerliyor..
Bak şimdi senin Beni Böyle Sev'ini de SBT şişiriyor biz Kayıpçılar bir şey diyor muyuz sana he.Yakup kızacaksın ama hareketli hali de sbt de çok bir şey yapmıyor zaten
Peki denizYakup kızacaksın ama hareketli hali de sbt de çok bir şey yapmıyor zaten
Şuan ben izlemiyorum netten izleyeceğim yarın ama gerçekten güzel dizi kuzenlerine selamlar. Daha iyilerini hakediyor kesinlikle ama son haftalarda AB grubundaki artışı gözden kaçar gibi değil.Deniz SBT seni her hafta sevindiriyor ama TNS`de malesef düşük gidiyor dizi.
Benim kuzenlerim de izliyor ama severek.
Zor tutuyorum ama artık kendimi birazdan yaygara koparcam heBak şimdi senin Beni Böyle Sev'ini de SBT şişiriyor biz Kayıpçılar bir şey diyor muyuz sana he.
Kayıp baya durağan ilerliyor..
Şakasına takılıyorum kanka Yoksa Kayıp güzel dizidir.Peki deniz
Karıştırma ortalığıBak şimdi senin Beni Böyle Sev'ini de SBT şişiriyor biz Kayıpçılar bir şey diyor muyuz sana he.
Rus hatunlara bacımız diye bakmalı, fazlası büyük zararbölümün teması: yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı
Malesef SBT TRT`nin her dizisine yapıyor bunu.Şuan ben izlemiyorum netten izleyeceğim yarın ama gerçekten güzel dizi kuzenlerine selamlar. Daha iyilerini hakediyor kesinlikle ama son haftalarda AB grubundaki artışı gözden kaçar gibi değil.
Hayat Bilgisi. @xemrexxx .bölümün teması: yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı
Ben senin yerine kopardım bile.Zor tutuyorum ama artık kendimi birazdan yaygara koparcam he
Öyle diyosan öyledir deniz..Şakasına takılıyorum kanka Yoksa Kayıp güzel dizidir.
Karıştırma ortalığı
Ama AB grubunda geçen hafta 3.83'e çıktı.Malesef SBT TRT`nin her dizisine yapıyor bunu.
Örneğin Cuma Yalan Dünya anlıklarda 1 en fazla 2 kez 4 reytingi geçiyor ama ortalama 3.70 falan alıyor totalde.
Beni Böyle Sev çılgın atıyor 4`ten aşağı inmiyor, hatta 5`e de yaklaşıyor ama 2 alıyor totalde.
SBT bu kadar yüksek göstermese TRT`yi daha sağlıklı sonuçlar alınır.
Ben sessizlerden korkarım arkadaş. Ne bu mülayimlik.Öyle diyosan öyledir deniz..
alakası yok .ssHayat Bilgisi. @xemrexxx .
Ben senin yerine kopardım bile.
Eksik bölümleride tamamlayınca KAYIP sevgim arttı iyice ama dediğin gibi bölüm durağan bir atraksyon yok yani.