A/B iyi zaten ama anlıklarda total gösteriyor o yüzden diyorum. Yani özeti 3+ alan dizinin yeni bölümü neden 2 alıyor ki? Demekki SBT şişirme yapıyor TRT dizilerine. Keşke yapmasa da daha sağlıklı sonuçları akşamdan bilsen.Ama AB grubunda geçen hafta 3.83'e çıktı.
Kayıp candır canHayat Bilgisi. @xemrexxx .
Ben senin yerine kopardım bile.
Eksik bölümleride tamamlayınca KAYIP sevgim arttı iyice ama dediğin gibi bölüm durağan bir atraksyon yok yani.
Hani dizi başlamadan bir fragman vardı ya orada Afet'in küçüklüğü şöyle derdi. "Yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı." Aklıma geldi diyince.alakası yok .ss
Yalnız ben az evvel özet 3,83 almış dedim ama şuan sallamasyon özet dedim belki de yeni bölümdü. İzlemiyorum şuan.A/B iyi zaten ama anlıklarda total gösteriyor o yüzden diyorum. Yani özeti 3+ alan dizinin yeni bölümü neden 2 alıyor ki? Demekki SBT şişirme yapıyor TRT dizilerine. Keşke yapmasa da daha sağlıklı sonuçları akşamdan bilsen.
Zaten SBT A/B`sinde de daha yüksek çıkıyor.
Öyle tabi candır. Bitmeyecek kim diyor demin gördüm Kanal D Twitter'da bir tweet atmış. "Kayıp'ın biteceği haberleri gerçeği yansıtmamakradır iyi seyirler." diye.Kayıp candır can
Dizş bitmeye ramak kala böyle mi olacaktı? Senarist fazla kendine güveniyor. Bu kadarı adamı finale götürtür.
sana ne desek hayat bilgisine bağlayabilirsin kiHani dizi başlamadan bir fragman vardı ya orada Afet'in küçüklüğü şöyle derdi. "Yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı." Aklıma geldi diyince.
Tamkam anlıklarda yeni bölümü 4 alıyor gördüğün gibi ama TNS`de 2+ geliyor.Yalnız ben az evvel özet 3,83 almış dedim ama şuan sallamasyon özet dedim belki de yeni bölümdü. İzlemiyorum şuan.
Patlamaya hazır bi durağanlık benim ki, bölüm böyle olunca haliyleBen sessizlerden korkarım arkadaş. Ne bu mülayimlik.
Şimdi çalan müzik beni benden alıyorÖyle tabi candır. Bitmeyecek kim diyor demin gördüm Kanal D Twitter'da bir tweet atmış. "Kayıp'ın biteceği haberleri gerçeği yansıtmamakradır iyi seyirler." diye.
Umarım AB'si yarın 4 alır da biraz daha sevinirim. Totalinden umudum yok 3 çok nadir oluyor zaten.Tamkam anlıklarda yeni bölümü 4 alıyor gördüğün gibi ama TNS`de 2+ geliyor.
Bence SBT böyle yaparak dizinin sevenlerini üzüyor. Yalan Dünya her hafta anlıklarda 5`i geçse ben çok sevinirim yarın 3 aldığını görsem hayal kırıklığı yaşarım. Ama her hafta aynı şekilde 5 alsa bir umut yarın belki 4`e falan yükselir diye hep beklerim...
Zaten benjce TRT dizinin reytinglerinden memnun. A/B`de gayet iyi idare ediyor.
Ne alaka.sana ne desek hayat bilgisine bağlayabilirsin ki
Düşerse haberim olsun bu ara dizi müziklerine sardımKayıp'ın müzikleri neden hala nete düşmüyor ki? Kayıp fanlarını biraz canlandırmak gerek.
Biz paylaşalım boşver modlar siler zaten.
Öbgzk'nin kileri dinlede müzik gör. Gerçi biliyosundur da, karanlık yükseliyor çok iyi, bende bi ara ona sarmıştım. Bir de içimizde ki yaralar da süper.Düşerse haberim olsun bu ara dizi müziklerine sardım