16 Aralık 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

20:45 - 21:00 #sbt #reyting'leri 1) STAR: 8.69 2) SMNYL TV: 4.78 3) ATV: 4.64 4) TRT1: 4.38 5) KANALD: 3.21

Ama AB grubunda geçen hafta 3.83'e çıktı. :)
A/B iyi zaten ama anlıklarda total gösteriyor o yüzden diyorum. Yani özeti 3+ alan dizinin yeni bölümü neden 2 alıyor ki? Demekki SBT şişirme yapıyor TRT dizilerine. Keşke yapmasa da daha sağlıklı sonuçları akşamdan bilsen. :)

Zaten SBT A/B`sinde de daha yüksek çıkıyor. :)

Hayat Bilgisi. :F @xemrexxx .

Ben senin yerine kopardım bile. :D

Eksik bölümleride tamamlayınca KAYIP sevgim arttı iyice ama dediğin gibi bölüm durağan bir atraksyon yok yani. :D
Kayıp candır can :d
Dizş bitmeye ramak kala böyle mi olacaktı? Senarist fazla kendine güveniyor. Bu kadarı adamı finale götürtür. :d

A/B iyi zaten ama anlıklarda total gösteriyor o yüzden diyorum. Yani özeti 3+ alan dizinin yeni bölümü neden 2 alıyor ki? Demekki SBT şişirme yapıyor TRT dizilerine. Keşke yapmasa da daha sağlıklı sonuçları akşamdan bilsen. :)

Zaten SBT A/B`sinde de daha yüksek çıkıyor. :)
:) Yalnız ben az evvel özet 3,83 almış dedim ama şuan sallamasyon özet dedim belki de yeni bölümdü. :D İzlemiyorum şuan.

Kayıp candır can :d
Dizş bitmeye ramak kala böyle mi olacaktı? Senarist fazla kendine güveniyor. Bu kadarı adamı finale götürtür. :d
Öyle tabi candır. :) :) Bitmeyecek kim diyor demin gördüm Kanal D Twitter'da bir tweet atmış. :D "Kayıp'ın biteceği haberleri gerçeği yansıtmamakradır iyi seyirler." diye. :D

:) Yalnız ben az evvel özet 3,83 almış dedim ama şuan sallamasyon özet dedim belki de yeni bölümdü. :D İzlemiyorum şuan.
Tamkam anlıklarda yeni bölümü 4 alıyor gördüğün gibi ama TNS`de 2+ geliyor.

Bence SBT böyle yaparak dizinin sevenlerini üzüyor. Yalan Dünya her hafta anlıklarda 5`i geçse ben çok sevinirim yarın 3 aldığını görsem hayal kırıklığı yaşarım. Ama her hafta aynı şekilde 5 alsa bir umut yarın belki 4`e falan yükselir diye hep beklerim...

Zaten benjce TRT dizinin reytinglerinden memnun. A/B`de gayet iyi idare ediyor. :)

Tamkam anlıklarda yeni bölümü 4 alıyor gördüğün gibi ama TNS`de 2+ geliyor.

Bence SBT böyle yaparak dizinin sevenlerini üzüyor. Yalan Dünya her hafta anlıklarda 5`i geçse ben çok sevinirim yarın 3 aldığını görsem hayal kırıklığı yaşarım. Ama her hafta aynı şekilde 5 alsa bir umut yarın belki 4`e falan yükselir diye hep beklerim...

Zaten benjce TRT dizinin reytinglerinden memnun. A/B`de gayet iyi idare ediyor. :)
Umarım AB'si yarın 4 alır da biraz daha sevinirim. Totalinden umudum yok 3 çok nadir oluyor zaten. :(

Kayıp'ın müzikleri neden hala nete düşmüyor ki? Kayıp fanlarını biraz canlandırmak gerek. :d

@denizz19 Bu arada böyle yaparak medya ve insanları da yanlış yönlendiriyorlar.

Mesela şu Rating Kurdu denilen sayfa. Yazıyor... Beni Böyle Sev 5 reytinge çıkarak müthiş sonuç aldı ve 3. sıraya yükseldi.

Daha sonra,

Karadayı 4.20 reyting ile 4. sırada.

Kardeş sen büyük bir sayfasın. Desene ya Karadayı reklamdı diye. Kaç kişi bunu okuyp bana demişti hani Karadayı en çok izlenen dizilerden. Neden 3. sırada yer alıyor diye? Karadayı sadece bir örnekti.

Ve ya Seksenler gün birincisi oldu diye mesajlar atılıyor. Ama "SBT"de. Gel de bunu reyting işinin içinde olmayanlara anlat. :):)