Peki Abi.Şakasına takılıyorum kanka Yoksa Kayıp güzel dizidir.
Karıştırma ortalığı
Peki Abi.Şakasına takılıyorum kanka Yoksa Kayıp güzel dizidir.
Karıştırma ortalığı
Ben yapıyordum zaten sayfa 2 deBU akşam reklam sürelerini yazamıcam @Yakamoz-Asi @sürgünüm @ABAY_06 @Polat Şaşmaz siz müsaitseniz artık
Kesinlikle doğru. Benim arkadaşlar da mesela diyor ki Ben de Özledim reytingleri çok iyiymiş ben diyorum yok be ne iyisi diyo sallama bana.@denizz19 Bu arada böyle yaparak medya ve insanları da yanlış yönlendiriyorlar.
Mesela şu Rating Kurdu denilen sayfa. Yazıyor... Beni Böyle Sev 5 reytinge çıkarak müthiş sonuç aldı ve 3. sıraya yükseldi.
Daha sonra,
Karadayı 4.20 reyting ile 4. sırada.
Kardeş sen büyük bir sayfasın. Desene ya Karadayı reklamdı diye. Kaç kişi bunu okuyp bana demişti hani Karadayı en çok izlenen dizilerden. Neden 3. sırada yer alıyor diye? Karadayı sadece bir örnekti.
Ve ya Seksenler gün birincisi oldu diye mesajlar atılıyor. Ama "SBT"de. Gel de bunu reyting işinin içinde olmayanlara anlat.
Dinlerim bu ara en sık dinlediğim Adını Kalbime Yazdım jenerik ve Sevdaluk müzikleri. Beni Böyle Sev'de çok güzel.Öbgzk'nin kileri dinlede müzik gör. Gerçi biliyosundur da, karanlık yükseliyor çok iyi, bende bi ara ona sarmıştım. Bir de içimizde ki yaralar da süper.
A'dan Z'ye katılıyorum mesajına.@denizz19 Bu arada böyle yaparak medya ve insanları da yanlış yönlendiriyorlar.
Mesela şu Rating Kurdu denilen sayfa. Yazıyor... Beni Böyle Sev 5 reytinge çıkarak müthiş sonuç aldı ve 3. sıraya yükseldi.
Daha sonra,
Karadayı 4.20 reyting ile 4. sırada.
Kardeş sen büyük bir sayfasın. Desene ya Karadayı reklamdı diye. Kaç kişi bunu okuyp bana demişti hani Karadayı en çok izlenen dizilerden. Neden 3. sırada yer alıyor diye? Karadayı sadece bir örnekti.
Ve ya Seksenler gün birincisi oldu diye mesajlar atılıyor. Ama "SBT"de. Gel de bunu reyting işinin içinde olmayanlara anlat.
Ö.B.G.Z.'nin müzikleri gerçekten efsaneydi. Bu kadar mükemmel müzikleri bir arada hiçbir dizide dinleyemem herhalde bir daha.Öbgzk'nin kileri dinlede müzik gör. Gerçi biliyosundur da, karanlık yükseliyor çok iyi, bende bi ara ona sarmıştım. Bir de içimizde ki yaralar da süper.
AFK'da iyidir dinle istersen.Ö.B.G.Z.'nin müzikleri gerçekten efsaneydi. Bu kadar mükemmel müzikleri bir arada hiçbir dizide dinleyemem herhalde bir daha.
AFK'nin de iyiydi gerçekten haklısın ama Ö.B.G.Z bir adım önde sanki. İki dizinin müzikleri de duygu doluydu gerçekten..AFK'da iyidir dinle istersen.
ÖBGZ de gerçekten başarılı kurgu ve müzikleri olan bir diziydi. Ama AFK daha çok izlediğim için o benim için her zaman ayrıydı.AFK'nin de iyiydi gerçekten haklısın ama Ö.B.G.Z bir adım önde sanki. İki dizinin müzikleri de duygu doluydu gerçekten..
Zaten irfan şahin birkaç müziğini yurt dışından satın almıştı. bende şu an'a kadar öylesinş hiç dinlememiştim.. O geminin vurulma müziği, evin yandığında çalan parça.. Neydi onlar yaÖ.B.G.Z.'nin müzikleri gerçekten efsaneydi. Bu kadar mükemmel müzikleri bir arada hiçbir dizide dinleyemem herhalde bir daha.
Reklam olsaydı anlıktan çıkardıBBS bu anlık reklam sanırım 4,38'den 3,45'e düşmüş.
İzleyicimiz sadıktırReklam olsaydı anlıktan çıkardı