16 Aralık 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

@denizz19 Bu arada böyle yaparak medya ve insanları da yanlış yönlendiriyorlar.

Mesela şu Rating Kurdu denilen sayfa. Yazıyor... Beni Böyle Sev 5 reytinge çıkarak müthiş sonuç aldı ve 3. sıraya yükseldi.

Daha sonra,

Karadayı 4.20 reyting ile 4. sırada.

Kardeş sen büyük bir sayfasın. Desene ya Karadayı reklamdı diye. Kaç kişi bunu okuyp bana demişti hani Karadayı en çok izlenen dizilerden. Neden 3. sırada yer alıyor diye? Karadayı sadece bir örnekti.

Ve ya Seksenler gün birincisi oldu diye mesajlar atılıyor. Ama "SBT"de. Gel de bunu reyting işinin içinde olmayanlara anlat. :):)
Kesinlikle doğru. Benim arkadaşlar da mesela diyor ki Ben de Özledim reytingleri çok iyiymiş ben diyorum yok be ne iyisi diyo sallama bana. :D

Öbgzk'nin kileri dinlede müzik gör. Gerçi biliyosundur da, karanlık yükseliyor çok iyi, bende bi ara ona sarmıştım. Bir de içimizde ki yaralar da süper. :)
Dinlerim bu ara en sık dinlediğim Adını Kalbime Yazdım jenerik ve Sevdaluk müzikleri. Beni Böyle Sev'de çok güzel. :D

@denizz19 Bu arada böyle yaparak medya ve insanları da yanlış yönlendiriyorlar.

Mesela şu Rating Kurdu denilen sayfa. Yazıyor... Beni Böyle Sev 5 reytinge çıkarak müthiş sonuç aldı ve 3. sıraya yükseldi.

Daha sonra,

Karadayı 4.20 reyting ile 4. sırada.

Kardeş sen büyük bir sayfasın. Desene ya Karadayı reklamdı diye. Kaç kişi bunu okuyp bana demişti hani Karadayı en çok izlenen dizilerden. Neden 3. sırada yer alıyor diye? Karadayı sadece bir örnekti.

Ve ya Seksenler gün birincisi oldu diye mesajlar atılıyor. Ama "SBT"de. Gel de bunu reyting işinin içinde olmayanlara anlat. :):)
A'dan Z'ye katılıyorum mesajına. :)

Öbgzk'nin kileri dinlede müzik gör. Gerçi biliyosundur da, karanlık yükseliyor çok iyi, bende bi ara ona sarmıştım. Bir de içimizde ki yaralar da süper. :)
Ö.B.G.Z.'nin müzikleri gerçekten efsaneydi. Bu kadar mükemmel müzikleri bir arada hiçbir dizide dinleyemem herhalde bir daha. :)

O Ses ve Karadayı düşük gibiler geçen haftaya göre ama O Ses önde. :Z

Ö.B.G.Z.'nin müzikleri gerçekten efsaneydi. Bu kadar mükemmel müzikleri bir arada hiçbir dizide dinleyemem herhalde bir daha. :)
Zaten irfan şahin birkaç müziğini yurt dışından satın almıştı. :) bende şu an'a kadar öylesinş hiç dinlememiştim.. O geminin vurulma müziği, evin yandığında çalan parça.. Neydi onlar ya :)

Bu Karadayıyı izlemeyen birisini oturt dizinin karşısında müziklerine bile bağlanır kalır ya. Harika tek kelimeyle!