Geçen hafta baya düşmüştü umarım bu hafta yeniden yükseliş yaşarValla ben de A.Ş.K.'ı netten izleyecektim ama O Ses'te düellolardan sıkıldım biraz. A.Ş.K.'ta heyecan dorukta gibi bu hafta.
İlla ki yükselir. 2 reytingten kaça düşebilir ki daha?Geçen hafta baya düşmüştü umarım bu hafta yeniden yükseliş yaşar
A.Ş.K. bitecekmiş. Çekimleri tamamlanmış diyorlar....Valla ben de A.Ş.K.'ı netten izleyecektim ama O Ses'te düellolardan sıkıldım biraz. A.Ş.K.'ta heyecan dorukta gibi bu hafta.
Hayat Dediğin `altınlar`Küçük kıyamet listede yok,kanal7de ne var acaba?
Bence Buğra paylaşmıyor ya artık ondan kaynaklı.Çok hareketsiz bu akşam.Sbt'yi kim küstürdüde saçmalamıyor.
olmasınA.Ş.K. bitecekmiş. Çekimleri tamamlanmış diyorlar....
Biteceğini ben de biliyorum ama bitene kadar takip edeceğim diziyi. Kanal D Çarşamba'dan alarak harcadı diziyi.. Vicdan da battı. Yazık oldu A.Ş.K.'a.A.Ş.K. bitecekmiş çekimleri tamamlanmış diyorlar....
Son 4 dk'ya heycan demiyoruz biz. Şöyle baştan sona bi tempo yazsınlarkayıp ta heyecan yok diyordun al sana heyecan @yakup09
Bence Buğra paylaşmıyor ya artık ondan kaynaklı.
+1 milyon FFA.Ş.K. fragmanda klişenin dibine vurmuş. İzlerken eski türk filmlerini izler gibi hissediyorum.
Fragman da arabesk fantaaaazi.
Ben bu diziden neler bekliyordum geldi ne çıktı.
Vicdan`dan daha iyi alıyordu en azından 5`e yaklaşıyordu A\B`si ama Vicdan düştükce düşecekBiteceğini ben de biliyorum ama bitene kadar takip edeceğim diziyi. Kanal D Çarşamba'dan alarak harcadı diziyi.. Vicdan da battı. Yazık oldu A.Ş.K.'a.