Vicdanın pazar ki tekrarı ab'de iyi gitmiş bi nebze. Belki bu hafta ab'de yükselebilirBiteceğini ben de biliyorum ama bitene kadar takip edeceğim diziyi. Kanal D Çarşamba'dan alarak harcadı diziyi.. Vicdan da battı. Yazık oldu A.Ş.K.'a.
Vicdanın pazar ki tekrarı ab'de iyi gitmiş bi nebze. Belki bu hafta ab'de yükselebilirBiteceğini ben de biliyorum ama bitene kadar takip edeceğim diziyi. Kanal D Çarşamba'dan alarak harcadı diziyi.. Vicdan da battı. Yazık oldu A.Ş.K.'a.
bomba patladı sonuçta @pompy memnun olmuşturSon 4 dk'ya heycan demiyoruz biz. Şöyle baştan sona bi tempo yazsınlar
Sanmam be Yakup.Vicdanın pazar ki tekrarı ab'de iyi gitmiş bi nebze. Belki bu hafta ab'de yükselebilir
Merak etme tns yine ab de düşürtür. Nede olsa kanal d....Bugün KAYIP iyimi gidiyor ne ?
Pompy senaryosuna kayıp'ı da musallat eder artıkbomba patladı sonuçta @pompy memnun olmuştur
Neyse o almasa, merhMet kurtarır günü. bu hafta ki fragmanıda çok hoş. Ab'de bi 8 alır gibiSanmam be Yakup.
Kayıp reklamda ve birazdan biter. O zaman coşar bbsBu anlık reklam değilse BBS yükselir artık inşallah.
Bak bitmeden coşmuş.Neyse o almasa, merhMet kurtarır günü. bu hafta ki fragmanıda çok hoş. Ab'de bi 8 alır gibi
Tabii ki şaka kesin 4'e düşürür tns. Ne de olsa 1 haftalık ağzına bal bandırdı, görevini yaptı...
Kayıp reklamda ve birazdan biter. O zaman coşar bbs
Reklama girmişler ama yerle yeksan hepsi bu kadar düşmesi imkansız.Reytingler çok düşük bugün.
Merak etme tns yine ab de düşürtür. Nede olsa kanal d....
Pompy senaryosuna kayıp'ı da musallat eder artık
Sbt denekleri bu soğuklarda dışarı çıkmaya karar vermişler.Bak bitmeden coşmuş.
Reklama girmişler ama yerle yeksan hepsi bu kadar düşmesi imkansız.
aynen panpa senin dizilerde de patliyi patliyi bişi yok aynı kadro önğmğzdeki bölüm devamKanal d bombaya sarıldı aman infilak etmesin dicemde bişey olmaz xemrexxx
Bence odun doğruyorlardır dışarıda şuan.Sbt denekleri bu soğuklarda dışarı çıkmaya karar vermişler.
Kayıp geçen hafta 4'ü gördü ama 2 buçuk aldı. Bu hafta 4'ü göremedi ne alıcak şimdi bu tns'de? Aklıma gelen ihtimalleri vurun!
Ben yarın AB'de 4,50 reyting bekliyorum.kayıp totalde 3.86 ise ab de 7 yi geçmiştir
AB grubunda yükselecek bence içime doğuyor.Kayıp geçen hafta 4'ü gördü ama 2 buçuk aldı. Bu hafta 4'ü göremedi ne alıcak şimdi bu tns'de? Aklıma gelen ihtimalleri vurun!
o tns nin hatası işte .ssBen yarın AB'de 4,50 reyting bekliyorum.
AB grubunda yükselecek bence içime doğuyor.
1.5 falan mı alacak yoksa?Kayıp geçen hafta 4'ü gördü ama 2 buçuk aldı. Bu hafta 4'ü göremedi ne alıcak şimdi bu tns'de? Aklıma gelen ihtimalleri vurun!