Ekli dosyayı görüntüle 25878
bak @destere 23 gün klamış kalite dolu dizgin geliyor yürüyüşten belli kalite akıyor resmen mns ölçse 38 reyting garanti
yandaki ikisini zaptedebilirsem ortadakiler kendiliğinden gelir
Ekli dosyayı görüntüle 25878
bak @destere 23 gün klamış kalite dolu dizgin geliyor yürüyüşten belli kalite akıyor resmen mns ölçse 38 reyting garanti
Hanna yeni sezon posterine vermiş veriştirmişEkli dosyayı görüntüle 25878
o resmi afiş değil bi kere bir de yeni sezon değil 4b posteri deniyordu onun için .ssHanna yeni sezon posterine vermiş veriştirmiş
nereye gelir ekrana gelir demek istedin galibayandaki ikisini zaptedebilirsem ortadakiler kendiliğinden gelir
o resmi afiş değil bi kere bir de yeni sezon değil 4b posteri deniyordu onun için .ss
nereye gelir ekrana gelir demek istedin galiba
Senin paylaştiğini demiyoruz😕 Başka var. Hanna poster(afiş) dedikten sonra fancıklarin ne dediği önemli değilo resmi afiş değil bi kere bir de yeni sezon değil 4b posteri deniyordu onun için .ss
biliyorum okudum benden iyi mi bilicen .ss daha resmi afiş olmadı oSenin paylaştiğini demiyoruz😕 Başka var. Hanna poster(afiş) dedikten sonra fancıklarin ne dediği önemli değil
ortadaki siyah saçlıya güvenme çok iyi yalan söyler bir elini sana atar öteki elini @Yakamoz-Asi ye çaktırmadan uzatmıştır bielyok yandakileri zaptetmek zor gibi duryor at gibi kızlar ortadakiler çok yumuşak başlı gibi)
biliyorum okudum benden iyi mi bilicen .ss daha resmi afiş olmadı o
ortadaki siyah saçlıya güvenme çok iyi yalan söyler bir elini sana atar öteki elini @Yakamoz-Asi ye çaktırmadan uzatmıştır biel
İyiydi Resmileşemezde başrol oyuncusundan ambargo yedi bikerebiliyorum okudum benden iyi mi bilicen .ss daha resmi afiş olmadı o
@primavera duymasın
aga saat 12 olmuş sen aşk mı izliyon ya kafama sık bana bunu yapma nolursunA.Ş.K. reklam 00:05.
Evet aga nolmuş. Sen de Tatar izliyordun. 1-2 reytinge düştü diye bıraktın mı yoksa?aga saat 12 olmuş sen aşk mı izliyon ya kafama sık bana bunu yapma nolursun
tatar izlenirde aşk ne be aga yapma gözünü sevim yarın okulun yok mu bi de reklam saatlerini yazıyoEvet aga nolmuş. Sen de Tatar izliyordun. 1-2 reytinge düştü diye bıraktın mı yoksa?
Tatar ne be aga yapma Allah aşkına? Ayrıca okulla ne alakası var. Tatar'dan sonraki gün de okul yok mu?tatar izlenirde aşk ne be aga yapma gözünü sevim yarın okulun yok mu bi de reklam saatlerini yazıyo