16 Aralık 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

Gönül hırsızı bitti 00.23

Tatar ne be aga yapma Allah aşkına? :kiki: Ayrıca okulla ne alakası var. Tatar'dan sonraki gün de okul yok mu? :D

A.Ş.K. reklam dönüşü 00:20.

00:00 - 00:15 #sbt #reyting'leri 1) ATV: 5.87 2) FOX: 2.66 3) SHOW: 1.97
ya bırak aga aşk mı izlenir tatar izlenir tabi ne izledin dün aşk olmaz böyle aga :))

00:15 - 00:30 #sbt #reyting'leri 1) ATV: 4.49 2) SHOW: 2.47 3) SMNYL TV: 1.75

yoo bırakmadım anlatim istiyosan son bölümde tatarın oğlunu öldürdüler :) tatar ramazan gibi müthiş bir dizi bırakılır mı
Ne bilim aga reytingler düşünce Tatar coşkunu kaybolmuş gibi gördüm de. :)))

00:30 - 00:45 #sbt #reyting'leri 1) ATV: 2.43 2) STAR: 2.29 3) FOX: 1.62

Son düzenleme:
zaten maddi anlamda kıskanacağn kimse yok destereyi asıl desterenin hayallerinden kork :A

noldu aldınmı havanı?:)

kaç bin km ötedeki kızdan kıskanmam sorun yok :T:

helal olsun primcan emrenin lafını tıkadın emreye ya bu yeterli olur onun için:) bundan sonra ikide bir seni konulara çağırmaz :))

hanı çağırsada sorun yok ta yani niye rahatsız ediyor seni taa buralara kadar yoruyor ona kafam bozuldu:))

Karadayıya ne olmuş öyle totel Ab aradı baya açılıyor. :d ağır totel dizisi olmuş :d
O ses totelde düşmüş, ab de yine 1. :)
Kayıp yine aynı oranları almış.. Dizi pt-1'in dizisi değil ki...
Aşk çok kötü, sonu çok yakın gibi..

Karadayı güzel gitmiş.Sonunda O ses2i geçmiş ama Acun haftaya bir el atar programa.Ab'de kaptırmaz 1.liği.Rihanna bile gelir belki.:A

Total'de diğer diizlerin en iyisi Küçük Kıyamet.Samanyolu rüzgarı Pazartesiyide ele geçiriyor.:D
Benim Böyle Sevde iyi gidiyor.Dizi seneye devam eder rahat ol @Billy Kane boş yere sormaya gerek yok bence.:D
kayıp Ab'de iyi ama Totali yok malesef.
Başkada elle tutulacak dizi yokmuş zaten.:A

Karadayı müthiş gitmiş yine. O Ses bittikten sonra A/B kralı olarak ilan eder yine kendisini. :)

O Ses iyi gitmiş ama biraz düşüş yaşamış geçen haftaya göre. Özellikle de A/B'de.

Kayıp yine kayıplarda. Bu dizi PT3'de yayınlansın ister çıkmaz ayın son Çarşambası. Alacağı oran bu.

A.Ş.K. berbat gitmiş. Kanal D hala akıllanmadı. Senelerdir Pazartesi 22.00'ye yapım koyuyor. Yahu Pazartesi Çarşamba gibi değil. Bu 2 güçlü yapım arasında kimse kaymaz 22.00'deki diziye. Kayıp Şehiri de böyle harcadı da 22.45'e alınca diziyi aniden 6 reyting almıştı finaliyle.

Yine söylüyorum kanallardan gören olur belki. Pazartesi 22.00'ye yapım koyarsanız direkt ateşe atarsınız.

O Ses yine zirveyi kapmış. :Z:Z

Kalite=O Ses:J Ama dün akşam Tuğçe Gendigelen yoktu.(b)🙁

Karadayı total dizisi olmaya iyice alıştı. :)

Kayıp sanırım reytingleri kaybetmiş. :)

Son düzenleme:
TVR oranlari cok düsük gelmis, özellikle AB'deki izleyici TV'den kacmis gibi. Haftasonlari TVR oranlari 45'lere dayaniyor.. Neyse..

Karadayi'm TOTAL'de simdiye kadar aldigi en iyi orani alarak yine kendi rekorunu egale etmis. AB'de oran biraz düsmüs ama yine 10 reyting üzereyiz. Tüm ekibi kutlarim, cok güzel bir bölümdü yine her zaman ki gibi. :X

O Ses ciddi oranda düsmüs. TOTAL'de 1.28, AB'de 3.12 reyting düsmüs. :D

Beni Böyle Sev AB'de 4 reyting üzeri almis. Dizi iyi gidiyor :)

Kayip TOTAL'de kötü, AB'de ise güzel bir yükselis yakalamis ama hala yetersiz.

KARADAYI'm çok iyi çok iyi gitmiş ama o ölüme bu oranlari alması en güzel bölümlerinde berbat reytingler alması TNS'nin adaletsizliğini gösteriyor:T:

Acun özellikle AB'de bayaa bayaa düşmüş:X gülsem mi üzülsem mi bilemedim😕

Diğerleri takılmış kendi kafalarina göre:)

Karadayı'yı artık Küçük Gelin, Şefkat Tepe, Karagül'le değerlendirmek gerekir.

Sonuçta Karagül total dizisi diye bağırıyorlar Karadayı da farklı değil. :)