Bırak aga ya. Sen de Tatar'ı bıraktın da kabul etmiyorsun işte. ))ya bırak aga aşk mı izlenir tatar izlenir tabi ne izledin dün aşk olmaz böyle aga )
yoo bırakmadım anlatim istiyosan son bölümde tatarın oğlunu öldürdüler tatar ramazan gibi müthiş bir dizi bırakılır mıBırak aga ya. Sen de Tatar'ı bıraktın da kabul etmiyorsun işte. ))
Ne bilim aga reytingler düşünce Tatar coşkunu kaybolmuş gibi gördüm de. ))yoo bırakmadım anlatim istiyosan son bölümde tatarın oğlunu öldürdüler tatar ramazan gibi müthiş bir dizi bırakılır mı
kaç bin km ötedeki kızdan kıskanmam sorun yoksen niye ismiyle sesleniyorsun ispiyonculukta bir numarasın ahada ben başka konuya gittim
zaten maddi anlamda kıskanacağn kimse yok destereyi asıl desterenin hayallerinden korkkaç bin km ötedeki kızdan kıskanmam sorun yok
kimsenin hayallerini engellemem hayaller değilmidir yaşam kaynağımızzaten maddi anlamda kıskanacağn kimse yok destereyi asıl desterenin hayallerinden kork
doğru sen de hayallerinde jopehlemiydin kimleydinkimsenin hayallerini engellemem hayaller değilmidir yaşam kaynağımız
zaten maddi anlamda kıskanacağn kimse yok destereyi asıl desterenin hayallerinden kork
kaç bin km ötedeki kızdan kıskanmam sorun yok