Buldugum site düzenli bi site değil savsak bi sıralam koyuyor😕 Tablo içinde filan olsa konuyu kendim açar senin ağzına laf verirmiyim heyy paşammsöyle ben de bakayım ben görmedim çünkü
linki at profilime bekliyorum .ssBuldugum site düzenli bi site değil savsak bi sıralam koyuyor😕 Tablo içinde filan olsa konuyu kendim açar senin ağzına laf verirmiyim heyy paşamm
Kaynak ver diyorsun Hayır öbür konuda kendinde de dedin FSN MY'yi geçiyordu biliyorum dedin. Şimdi niye diretiyorsun😕linki at profilime bekliyorum .ss
tamam sen karadayı geçiyor demedin mi ben mi yanlış anladımKaynak ver diyorsun Hayır öbür konuda kendinde de dedin FSN MY'yi geçiyordu biliyorum dedin. Şimdi niye diretiyorsun😕
Hayır ay yapım derken fsn'yi dedim. my vs Karadayı yapamayız zaten Karadayı 10'da my 21'de başlıyortamam sen karadayı geçiyor demedin mi ben mi yanlış anladım
karadayı başka saatlerde de başlıyor o zaman konu geliyor büüyk sklandalHayır ay yapım derken fsn'yi dedim. my vs Karadayı yapamayız zaten Karadayı 10'da my 21'de başlıyor
Sonunda sezon başinda gösterilen fragman haftaya @Yakamoz-Asi
Turgut vuruldu ve karadayı biter.
Nasıl başka saatlerde başlıyor???karadayı başka saatlerde de başlıyor o zaman konu geliyor büüyk sklandal
Spoilik bişey yok Bu hafta bana göre çok yavandı😕 Haftaya heycan var inşSiz verin bana spoiler ilk 45 dksini izliyorum gerisi yarin
Bizim evin ahalisi erken yatiyor dogal olarak tv kapaniyor
bekle konu geliyor 1 saateNasıl başka saatlerde başlıyor???