xBUGRAx
Süper Emekli
.ss yok mu şöyle bir serenay,hadise ya da merve boluğur hiç seyir zevki yok saba nın içtenliği için bile çekememTolga Çevik
.ss yok mu şöyle bir serenay,hadise ya da merve boluğur hiç seyir zevki yok saba nın içtenliği için bile çekemem
Bendekiler yalanmıydı??? Kendin de onayladın yazdiğim postu Şuan musait değilim Açtiğin haberlerinin ne kadari gerçekçi olur tartişiliraçmıyorsan ben daha gerçekçi bir şekilde açarım
ben tüm reytinglerini koyarım arada yakaladığım ufak ama karadayı için yüz kızartıcı ayrıntıyı da ekleyerekBendekiler yalanmıydı??? Kendin de onayladın yazdiğim postu Şuan musait değilim Açtiğin haberlerinin ne kadari gerçekçi olur tartişilir
O nasıl oluyorben tüm reytinglerini koyarım arada yakaladığım ufak ama karadayı için yüz kızartıcı ayrıntıyı da ekleyerek
bence normal bir şey karadayı gibi dizilerin kaderi öyle ama yüz kızartıcı akradayı için özellikle ay yapım dizisi olmasından mütevellitO nasıl oluyor
Ay yapım dizisi ama Tims'in dizisini geçiyor Hem burda hem komşudabence normal bir şey karadayı gibi dizilerin kaderi öyle ama yüz kızartıcı akradayı için özellikle ay yapım dizisi olmasından mütevellit
ben görmedim reyting tablolarında geçtğinde hangi tarihte geçmiş bir tarihini ver de bakayımAy yapım dizisi ama Tims'in dizisini geçiyor Hem burda hem komşuda
Yok artık Dün bi ton reyting tablosu gördüm nerden bilim hangi gün😕 Laf yapma dizimi izliyorumben görmedim reyting tablolarında geçtğinde hangi tarihte geçmiş bir tarihini ver de bakayım
söyle ben de bakayım ben görmedim çünküYok artık Dün bi ton reyting tablosu gördüm nerden bilim hangi gün😕 Laf yapma dizimi izliyorum