15 Temmuz 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bende gülmedim bebekler tatlı:X Derviş'teki Nirgul daha vahşet:F onu izle bi:)

Forumdash tarafından mobilden yazılmıştir
Nurgül orada da müthiş bir oyunculuk sergilemiş. İşler Güçler'deki sahnesi de öyleydi.

Bu kadın harcanıyor Valla. Bu diziden sonra İnş. güzel bir dram dizisinde görürüz Nurgül'ü... :)

Bebek İşi'nin son sahnesini çok beğenmedim ama diğer kısımları güldürdü yazın izlenebilir bir dizi.

bişey sorucam yardımcı olursanız sevinirim-benim dns çalışmıyor ne olmuş olabilir
google chrome proxy switcy kullanıyorum oda yavaş

Bebek İşini beğenmedim. Gülümsetmedi bile. Nurgül kendini resmen yakmış, sevgilisinin hatrına oynamış ama bu dizide resmen harcanmış. Galip Dervişten sonra seçilecek dizi mi? :(

Bu arada küfür biplenmedi mi yoksa bana mı öyle geldi?
Biplendi ama flahback'te bana da biplenmedi gibi geldi. Ben diziyi beğendim. Biraz önce tekrarında en baş kısmının mantığını ve son piyano kısmını bende çözemedim ama dizi süperdi bence. :GDG:

Nurgül orada da müthiş bir oyunculuk sergilemiş. İşler Güçler'deki sahnesi de öyleydi.

Bu kadın harcanıyor Valla. Bu diziden sonra İnş. güzel bir dram dizisinde görürüz Nurgül'ü... :)

+1

2. Bahar'dan beridir takip ederim ve severim.Köylü kadın rolleri hariç mükemmel tüm dizileri:)

Dizi Kanal D'de yayınlansaydı yorumunu çok merak ediyorum Revan.

- - - Ekleme - - -

Bebek İşi'ni beğendin mi?
Ne alakası var Atacan? Sen de Vadiciler gibi konuşmaya başlamışsın bakıyorum. Sevmedim zorla sevdim mi diyeyim. Adını Feriha Kodyum`u, Doktorları, Dadıyı neden sevmiştim Kanal D`de olduğu için mi? Sen de Güzel Çirkini sevmiyorsun ben saha Show`da olsaydı yorumunu merak ederdim diyor muyum?

Benim Hala Umudum Var çok başarılı gitti akşam..

Offf atv avrupada Aşk ve Ceza var hem de en sevdiğim bölümü 8. bölümü. İşte bu izlenir. :)

+1

2. Bahar'dan beridir takip ederim ve severim.Köylü kadın rolleri hariç mükemmel tüm dizileri:)

"Asmalı Konak" bir numara ama sonradan bozdu o dizi ya. Yok sinema filmi yok bilmem ne. (Ece Uslu'nun Zerda dizisinde de öyle olmuştu. Yavuz Bingöl çıktığından sonraki bölümler boş. Alp diye deli biri girdi diziye, sonra ölüp ölmediğini bile bilmediğimiz bir final bölümüyle ekrana geldi.)

"Aşk ve Ceza" çok güzeldi mesela, Nurgül'ün o dizisini de çok sevmiştim. "Belalı Baldız" adlı sit-com dizisinde de iyi bir performans sergilemişti. Ezogelin'i de izledim ama sezon sonunu görmeden yayından kaldırıldı sanırım. "Sultan" en beğenmediğim işi. "Sensiz Olmaz"ı da izlemiştim ama o dizi reytinge kurban gitti...

Umarım bu sefer şansı açık olur ve yeni dizisi güzel ve başarılı sonuçlar elde eder. :)

- - - Ekleme - - -

Offf atv avrupada Aşk ve Ceza var hem de en sevdiğim bölümü, 8. bölümü. İşte bu izlenir. :)
Atv avrupa yok bizde, iyi mi? :T

Biplendi ama flahback'te bana da biplenmedi gibi geldi. Ben diziyi beğendim. Biraz önce tekrarında en baş kısmının mantığını ve son piyano kısmını bende çözemedim ama dizi süperdi bence. :GDG:

En baş kısımda o gördüklerinin hepsi sperm hücreleri herhalde :D