xBUGRAx
Süper Emekli
22:45 - 23:00 <s>#</s>sbt <s>#</s>reyting'leri 1) KANALD: 4.45 2) STAR: 3.89 3) TRT1: 2.77 4) ATV: 2.75 5) FOX: 2.44
Nurgül orada da müthiş bir oyunculuk sergilemiş. İşler Güçler'deki sahnesi de öyleydi.
Bende gülmedim bebekler tatlı Derviş'teki Nirgul daha vahşet onu izle bi
Forumdash tarafından mobilden yazılmıştir
Biplendi ama flahback'te bana da biplenmedi gibi geldi. Ben diziyi beğendim. Biraz önce tekrarında en baş kısmının mantığını ve son piyano kısmını bende çözemedim ama dizi süperdi bence. :GDG:Bebek İşini beğenmedim. Gülümsetmedi bile. Nurgül kendini resmen yakmış, sevgilisinin hatrına oynamış ama bu dizide resmen harcanmış. Galip Dervişten sonra seçilecek dizi mi?
Bu arada küfür biplenmedi mi yoksa bana mı öyle geldi?
takas post: 1371143' Alıntı:tahmin etmiştim müthiş gitmiş şefkat tepe
xBUGRAx post: 1371142' Alıntı:Şefkat Tepe tekrarı.
Ben bence ortadayım.dizi kolik post: 1371288' Alıntı:Sen bence Total izleyicisisin Mert. :GDG:
Nurgül orada da müthiş bir oyunculuk sergilemiş. İşler Güçler'deki sahnesi de öyleydi.
Bu kadın harcanıyor Valla. Bu diziden sonra İnş. güzel bir dram dizisinde görürüz Nurgül'ü...
Ne alakası var Atacan? Sen de Vadiciler gibi konuşmaya başlamışsın bakıyorum. Sevmedim zorla sevdim mi diyeyim. Adını Feriha Kodyum`u, Doktorları, Dadıyı neden sevmiştim Kanal D`de olduğu için mi? Sen de Güzel Çirkini sevmiyorsun ben saha Show`da olsaydı yorumunu merak ederdim diyor muyum?
Dizi Kanal D'de yayınlansaydı yorumunu çok merak ediyorum Revan.
- - - Ekleme - - -
Bebek İşi'ni beğendin mi?
"Asmalı Konak" bir numara ama sonradan bozdu o dizi ya. Yok sinema filmi yok bilmem ne. (Ece Uslu'nun Zerda dizisinde de öyle olmuştu. Yavuz Bingöl çıktığından sonraki bölümler boş. Alp diye deli biri girdi diziye, sonra ölüp ölmediğini bile bilmediğimiz bir final bölümüyle ekrana geldi.)
+1
2. Bahar'dan beridir takip ederim ve severim.Köylü kadın rolleri hariç mükemmel tüm dizileri
Forumdash tarafından mobilden yazılmıştir
Atv avrupa yok bizde, iyi mi?Offf atv avrupada Aşk ve Ceza var hem de en sevdiğim bölümü, 8. bölümü. İşte bu izlenir.
Biplendi ama flahback'te bana da biplenmedi gibi geldi. Ben diziyi beğendim. Biraz önce tekrarında en baş kısmının mantığını ve son piyano kısmını bende çözemedim ama dizi süperdi bence. :GDG:
Ne olduğunu anlayamadım maalesef yorum yok. :GDG:nberkayozer post: 1371392' Alıntı:
En baş kısımda o gördüklerinin hepsi sperm hücreleri herhalde