15 Temmuz 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

FARUK TURGUT ‏@FARKTRGT<small class="time" style="font-size: 12px; color: rgb(187 187 187); position: relative; float: right; margin-top: 1px;">1u</small>
Benim hala umudum var her hafta yükselen reytingiyle zirveye oturdu.Bize bu gururu yaşatan seyircilerimize teşekürler...

Bebek İşi çok çok iyi başlamış nazar değmesin umarım daha da artar daha yüksek oranlar alır tebrikler.

Bhuv beni cok sasirtiyor valla helal olsun. Guzel cirkin bekledigimden daha kotu gitmis maalesef. Bebek isi fena degil

mrt-06 post: 1371830' Alıntı:
Bebek İşi çok çok iyi başlamış nazar değmesin umarım daha da artar daha yüksek oranlar alır tebrikler.
Sebep: Nurgül Yeşilçay

Düşüş kaçınılmaz.

Bebek işi sıradan bir komedi bence ya. Çok işlenen demode ikili ilişki komedilerinden.

Sebep: Nurgül Yeşilçay

Düşüş kaçınılmaz.

Ne alakası var Revan 2010 yılında başlayan Nurgül Yeşilçay'ın dizisini hatırlamıyor musun. Yine Show TV'de yayınlanıyordu Sensiz Olmaz Nurgül Yeşilçay haricinde o kadar usta oyuncu dizide varde ne oldu. 7 bölümde final yaptı.

Yani işin özü dizinin başarı oyuncular ile ilgisi yok hele ki Nurgül Yeşilçay var diye ilk bölüm izlendi demek akla mantığa aykırı , diziye ne kadar kaliteli oyuncu doldursan da senaryosu kurgusu sağlam olmadıktan sonra tutmaz örnek : 20 Dakika.

Eğer ileri ki bölümler de ilk bölümün senaryo temposunda giderse düşüş yaşamaz her şey Nurgül Yeşilçay'a bağlı değil bu lafı söylemek o diziye emek veren herkese hakaret etmek demek buna da hakkın yok orta da emek var diziyi izlemeden bi son sahnesini izleyerek Nurgülsüz bu dizi de iş yok demek çok yanlış sana gerçekten yakıştıramadım.

Her şey oyuncaya bağlı değil unutma ki reyting rekortmeni dizilerde örnek : Kavak Yelleri , Arka Sıradakiler , ÇGHB gibi dizilerinde oyuncularını ilk defa görmüştük ama başarılı oldular.

Dizi senaryosuna bağlı olarak devam edecektir.

@mrt-06 İşte ben de onu diyorum. Sensiz olmaz da iyi başladı sonra çöktü.

Sebep: Nurgül

Ve ben diziyi baştan sona izledim. Bilmedn konuşmayalım.

- - - Ekleme - - -

Senaryo zayıf olduğu için zaten düşecek diyorum.

benim hala umudum var çok iyi gitmiş helal
nihat hoca coşmuş yine süper gitmiş
güzel çirkin fiyasko olmuş yakında kaldırılır
kmoi iyi gitmiş
bebek işi beklediğimden daha iyi gitmiş dizi tutmuş gibi

@mrt-06 İşte ben de onu diyorum. Sensiz olmaz da iyi başladı sonra çöktü.

Sebep: Nurgül

Ve ben diziyi baştan sona izledim. Bilmedn konuşmayalım.
O kadar yazandan bunu anladıysan pes.:5:

- - - Ekleme - - -

Dizi kalitesiz olsaydı senin çok sevdiğin AB grubunda Total'den daha düşük çıkardı. @EveN

O kadar yazandan bunu anladıysan pes.:5:

- - - Ekleme - - -

Dizi kalitesiz olsaydı senin çok sevdiğin AB grubunda Total'den daha düşük çıkardı. @EveN

Yahu takasa sor ben özel mesajda ne demiştim ona. Bebek İşi A/B'de yüksk çıkacak demiştim ama orda da maksimum 3-4 reyting demiştim. Ben kalitesiz mi dedim? Sadece düşecek dedim. Kaliteli her dizi yüksek reyting mi alıyor. O zaman Uçurum, 1E1K neden yüksek almıyorlar?

Sevmedim zorla sevdim mi diyeyim. Nurgülün tutmayan her dizisi gibi iyi başladı, çökecek. Kısa ve net.

Biri Bizi Durdursun ölmüş...Fox direk yayından kaldırsın bu programı...

Bebek işi'ni biraz izledim Normaldi.Nurgül yeşilçay için izlenir.Tekrarlarından ve 2. bölümündeki yükselmeden yola çıkarak Reytinglerinin artacağını düşünüyorum...

Güzel ve Çirkin Yaz sonu biter.Nas Elmas yine tutturamadı...

Doktorlar'ın Tekrarları düşüşte.Geçen sene ilk 15'ten aşığıya düşmezdi.Bu sezon 32. sırada...

Aşkı Memnu Kötü başlamış.50 ve 31 çok kötü bence...

Show TV ‏@ShowTV<small class="time" style="font-size: 12px; color: rgb(187 187 187); position: relative; float: right; margin-top: 1px;">6m</small>
Show başladı! Erhan Çelik ile Show Ana Haber hem total(2.52) hem AB(2.92) grubunda günün en çok izlenen haber bülteni oldu!
@mrt-06

Kanal D güzel çirkini ne zaman dehler acaba. :)))

- - - Ekleme - - -

Fks14 post: 1372054' Alıntı:
Show TV ‏@ShowTV<small class="time" style="font-size: 12px; color: rgb(187 187 187); position: relative; float: right; margin-top: 1px;">6m</small>
Show başladı! Erhan Çelik ile Show Ana Haber hem total(2.52) hem AB(2.92) grubunda günün en çok izlenen haber bülteni oldu!
@mrt-06

Tayyibin göz bebeği Erhana kafadan +1 reyting yazıyorlar zaten. :F

Lordly post: 1372170' Alıntı:
Kanal D güzel çirkini ne zaman dehler acaba. :)))

- - - Ekleme - - -
Tayyibin göz bebeği Erhana kafadan +1 reyting yazıyorlar zaten. :F
Dini programlar karşısında polisiyenin pek şanşı yok Ancak güzel ve çirkin ramazan özel yaparsa tekrar yükseltir Zaten sende haklısın lordly basbakanın tanıdıklarının puanı yükseliyordur bence ben bu reyting sistemine güvenmiyorum