15 Temmuz 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

@mrt-06 İşte ben de onu diyorum. Sensiz olmaz da iyi başladı sonra çöktü.

Sebep: Nurgül

Ve ben diziyi baştan sona izledim. Bilmedn konuşmayalım.

- - - Ekleme - - -

Senaryo zayıf olduğu için zaten düşecek diyorum.
Dizi zaten 20 bölüm felan. 2 bölüm halinde yayınlandığı için 9 hafta sonra felan biter. :)

Ben "Bebek İşi" hakkında yorum yapacak olursam şahsen dizinin 1. bölümündeki ilk sahnesi ve 2. bölümündeki son sahnesini çok gereksiz buldum. Ama o sahneleri yok sayarsak dizi 10 numara beş yıldız. Gerçekten uzun zamandır beni güldürebilen tek komedi dizisi oldu "Bebek İşi".

Reytinglerine bakacak olursak AB'de daha başarılı olacağından emindim ki öylede oldu. Hafta özetiyle beraber biraz daha yüksek oranlar alacaktır bence. :)

- - - Ekleme - - -

Show TV@ShowTV<small class="time" style="font-size: 12px; color: rgb(187, 187, 187); position: relative; float: right; margin-top: 1px;">6m</small>
Show başladı! Erhan Çelik ile Show Ana Haber hem total(2.52) hem AB(2.92) grubunda günün en çok izlenen haber bülteni oldu!
@mrt-06
Yeni sezonda bu reytinglere bakıp Erhan Çelik'i tutmazlar umarım ana haber bülteninde ki bu tweet'i paylaşan Show onu da yapar.:5:

Erhan Çelik'e madem bu kadar haber sundurmak istiyorlar, sabah haberlerini sunsun ya madem. Ana haber bülteni için daha usta, tarafsız ve başarılı biri gelebilir. Neden bu ısrar anlamıyorum ki? Zaten bu haber bülteninin başarısı saatinden kaynaklanıyor ama yeni sezonda bu saatte yayınlansa arkadan nal toplar haber bülteni. :F

nihat hatipoğlunun sahur pğrogramı sıralama oalrak düşmüş
kmoi iyi gitmiş
bebek işinin izlemedim nasıl acep (b)
bnm hala umudum var yeni sezon için umut vermeye başladı
güzel ve çirkin yazın bile bitirilebilri