15 Temmuz 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bebek İşi'ni izleyen var mı? Eğer anlıkta başladıysa iyi başlamış nazar değmesin.

Ben izledim. Su an 2. Boumu basladi. Gayet eglenceli ve komik bir dizi. 1. Bolumun nasil bittigini bile anlayamadim. :)

bebek isi 2. bòlm basladi :)

- - - Ekleme - - -

heralde bugün bi 5 bölm izleriz :F bebek isini @dizi kolik

Twitter'dan arattımda çok olumsuz yorum göremedim genelde beğenilmiş bende şimdi Show TV.net'ten açılırsa canlı izliycem.

AB'de cok iyi oranlar alacagindan eminim. Nurgul'den super bir performans. Gercekten gulmekten kirildim. Zaten yapim sirketinin Limon olmasi kaliteli olacaginin garantisiydi. Super dizi ya. :):)

AB'de cok iyi oranlar alacagindan eminim. Nurgul'den super bir performans. Gercekten gulmekten kirildim. Zaten yapim sirketinin Limon olmasi kaliteli olacaginin garantisiydi. Super dizi ya. :):)
Şuan ShowTV.net'ten izliyorum çekim kalitesi çok güzel deminde TV'den başını izlemiştim tam benlik duruyor ama çok çok gülmedim , Twitter'da gülmüş acaba sorun bende mi. :F

Bebek işi espiri bombardımani değil ama bebekler ( piyano çalıyor) izlettiriyor.çok tatlılar maşallah:)

Forumdash tarafından mobilden yazılmıştir

Forumdash post: 1371312' Alıntı:
Bebek işi espiri bombardımani değil ama bebekler ( piyano çalıyor) izlettiriyor.çok tatlılar maşallah:)

Forumdash tarafından mobilden yazılmıştir
Son kismi ben pek begenmedim nedense yani o piyano kismini. Ama komik bir dizi genel olarak. Nurgul yine konusturdu oyunculugunu. :)

Bebek İşi reklamlara girdi. ( 22.41 - Show TV )

Son düzenleme:
Bebek İşini beğenmedim. Gülümsetmedi bile. Nurgül kendini resmen yakmış sevgilisinin hatrına oynamış ama bu dizide resmen harcanmış. Galip Dervişten sonra seçilecek dizi mi? :(

Bu arada küfür biplenmedi mi yoksa bana mı öyle geldi?

Bebek İşini beğenmedim. Gülümsetmedi bile. Nurgül kendini resmen yakmış, sevgilisinin hatrına oynamış ama bu dizide resmen harcanmış. Galip Dervişten sonra seçilecek dizi mi? :(

Bu arada küfür biplenmedi mi yoksa bana mı öyle geldi?
Dizi Kanal D'de yayınlansaydı yorumunu çok merak ediyorum Revan.

- - - Ekleme - - -

bebek isi :D

- - - Ekleme - - -

22:30 - 22:45 <s>#</s>sbt <s>#</s>reyting'leri 1) STAR: 6.38 2) SHOW: 3.97 3) KANALD: 3.31 4) TRT1: 1.99 5) SMNYL TV: 1.93

çok iyi 5 dakkasi reklam :)
Bebek İşi'ni beğendin mi?