15 Ocak 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

Kızılelma diğer anlığa göre yükselmiş.my özet yine listede yok.

Hahaha :D sevdaluk 1. Bolum ratingleri iyi gelince yakinda zirveyi alir carsamba cok bos gun dedigini gormedim sanma :D oyuncu karsilastiricaksak bitarafta demet akbag erdal ozyagcilar diger tarafta furkan palalı :D
boş günde sevdalukta iş yok ki tv de bi sevdaluk kalsa merak edip izlemem yatarım :D o kadar iyilerdi de dizileri tutsun o zaman bana masal anlatma aga :d iş senaryoya da bakar demet erdal merdal diyon dizileri nerde hani :D

boş günde sevdalukta iş yok ki tv de bi sevdaluk kalsa merak edip izlemem yatarım :D o kadar iyilerdi de dizileri tutsun o zaman bana masal anlatma aga :d iş senaryoya da bakar demet erdal merdal diyon dizileri nerde hani :D
Bence zaten direk senaryoya bakar dizileri ortada yoksa senaryo yuzundendir ama demet akbag da turkiyenin en onemli kadin oyuncularindandir konuyu niye demet akbaga getirdin anlamadim :D

Maymunlar Cehennemi zirveyi almış. :) Maç beklenenden düşük. My özet nerde? 😱 Kızılelma hafif de olsa yükselmiş.

Muhteşem Yüzyıl - Özet bitti 20.45
Şimdi Yeni Bölüm
Reklam 20.45

Bence zaten direk senaryoya bakar dizileri ortada yoksa senaryo yuzundendir ama demet akbag da turkiyenin en onemli kadin oyuncularindandir konuyu niye demet akbaga getirdin anlamadim :D
gürkan uygunla falan karşılaştırıyodun ya ona gönderme yaptım hiçbi dizisi tutmadı :) kötü oyuncu demiyorum ama öyle bi abartıyon ki :D

baksana uyduruk bi film bile ne kadar iyi gidiyo boş bi gün diyorum boşuna demiyoruz
arkadaşım hoşgeldini kanal d bu güne koysa zirveyi alır :D

gürkan uygunla falan karşılaştırıyodun ya ona gönderme yaptım hiçbi dizisi tutmadı :) kötü oyuncu demiyorum ama öyle bi abartıyon ki :D

baksana uyduruk bi film bile ne kadar iyi gidiyo boş bi gün diyorum boşuna demiyoruz
arkadaşım hoşgeldini kanal d bu güne koysa zirveyi alır :D
Gurkan uygun konusunu sen actin bende demet akbag daha iyi diyorum hala da diyorum gurkan uygunun daha pişmesi lazim 10 yil ayni dizide oynadi :D

Show`da yeni bölüm sözü üste kaymış daha yeni gördüm :X