daha yeni açtım dur hele 5 dk oldu lan 5 adamı dellendirmeyin izle sonuna kadar sonra analiz ve çözümleme yapalım agaSinirda ki catisma sahnesini izledin mi
En güzel haber sunucularından Türkçesi 1. Numara ve çok ağırbasliShow TV Ana Haber Bülten'i yine düşük.
Erhan Çelik'imi özledim yahu.
bişi olmaz zaten normal onunki torun torba sahibi adamBizde de Haluk kriz geçirir.
işte diyorum ya sende antin kuntin şeyler izliyosun ben izlemem öyle şeylerHem biz senle hic ayni dizileri izlemedik ki bi kaçak
Hayır ben onu farzetmedim TRT1 in anlıkta olmaması diziyi etkilerO 19-20 arası yani 1 saatlik anlıktı ve 6 dakika ile girmesi mümkünsüzdü
5 dk olmus olabilir adamlar bi tane makinali tufekle 200 kisinin arasina girdi 2 kisi hepsini indirdiler en sonunda koluna bitane sıyrık aldı sadece catisma bitiyo makara yapiyolar falan osman sınav yine bitane superman yaratmaya calisiyo ama furkan palaliyla olmayacagini mesleki tecrubeleriyle tahmin ettigi icin ülkücülere duygu somurusu yapmaya calisiyo bu dizide izlenecek hicbisey yok anca turk hayrani ulkuculer kendini tatmin etmek icin izler o kadar sevdaluk en azindan gercekci boyle fantastik degildaha yeni açtım dur hele 5 dk oldu lan 5 adamı dellendirmeyin izle sonuna kadar sonra analiz ve çözümleme yapalım aga
1993-gündüz göktürk suikasti vay vay vay yalnız osman sınava raci şaşmaz gibi bi senarist lazım bence bu işlerin kralıdır kendisi deli yürek ve vadinin nasıl tuttuğunu gördük
Muhteşem Yüzyıl seyircisiMY özet yok 😱😱😱😱
Eski hikaye değil,kızılelmaMaymun filmi iyi baslamis
Eski Hikaye bence çok iyi baslamis
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi