15 Ocak 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

Dizilere MY nin özeti karşısında iyi şanslar :))

Sinirda ki catisma sahnesini izledin mi :D
daha yeni açtım dur hele 5 dk oldu lan 5 :d adamı dellendirmeyin izle sonuna kadar sonra analiz ve çözümleme yapalım aga :D
1993-gündüz göktürk suikasti vay vay vay :D yalnız osman sınava raci şaşmaz gibi bi senarist lazım bence bu işlerin kralıdır kendisi deli yürek ve vadinin nasıl tuttuğunu gördük

osman sınav müzikte gökhan kırdarla anlaşsaydı diziyi müziklerle uçururdu sakarya fıratında müziklerini beğenmiyordum pek şuanlık sakarya fırata benzeyen komedi tarafı ağır basan bi aksiyon dizisi görünümü veriyo ben daha ağır bi iş bekliyorum

daha yeni açtım dur hele 5 dk oldu lan 5 :d adamı dellendirmeyin izle sonuna kadar sonra analiz ve çözümleme yapalım aga :D
1993-gündüz göktürk suikasti vay vay vay :D yalnız osman sınava raci şaşmaz gibi bi senarist lazım bence bu işlerin kralıdır kendisi deli yürek ve vadinin nasıl tuttuğunu gördük
5 dk olmus olabilir adamlar bi tane makinali tufekle 200 kisinin arasina girdi 2 kisi hepsini indirdiler en sonunda koluna bitane sıyrık aldı sadece :d catisma bitiyo makara yapiyolar falan :d osman sınav yine bitane superman yaratmaya calisiyo ama furkan palaliyla olmayacagini mesleki tecrubeleriyle tahmin ettigi icin ülkücülere duygu somurusu yapmaya calisiyo bu dizide izlenecek hicbisey yok anca turk hayrani ulkuculer kendini tatmin etmek icin izler o kadar :d sevdaluk en azindan gercekci boyle fantastik degil :d

keşke büyük kanallardan birinde olsaydı zirveyi alırdı rahat bi şekilde