15 Ocak 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

İlk anlıkta beklenmedik sonuçlar gelmiş. Maç reklamlıydı ama daha iyi gelmeliydi diğer anlık yükselir. My özet listeye girememiş. Kızılelma çok iyi başlamış. Maymunlar Cehennemi filmi iyi başlamış. Sevdaluk da listede yok.

5 dk olmus olabilir adamlar bi tane makinali tufekle 200 kisinin arasina girdi 2 kisi hepsini indirdiler en sonunda koluna bitane sıyrık aldı sadece :D catisma bitiyo makara yapiyolar falan :D osman sınav yine bitane superman yaratmaya calisiyo ama furkan palaliyla olmayacagini mesleki tecrubeleriyle tahmin ettigi icin ülkücülere duygu somurusu yapmaya calisiyo bu dizide izlenecek hicbisey yok anca turk hayrani ulkuculer kendini tatmin etmek icin izler o kadar :D sevdaluk en azindan gercekci boyle fantastik degil :D
ya yemişim gerçekçiliğini aga sevdaluk mu izlicem ben şimdi :D bırakalım bu işleri dizilerde elbet hayali şeyler olacak kenan imirzalıoğlunu necati şaşmaz ı ortaya çıkaran osman sınav
furkan palalı da mankenlikten gelen bi isim yeni bir kenan imirzalıoğlu yaratabilir mi yaratabilir osman sınav bu

işte biz buna OSMAN SINAV farkı diyoruz normalde trt1 de bir dizi başlasa kimsenin umrunda olmaz sessiz sedasız giderdi işte osman sınavın ismi bile reytingtir
Bu dizi Kanal D de baslasaydi 6 ile başlardı

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

boş gün diyorum boş trt de olsa bile osman sınav ismi listeyi toz etmeye yetti ah ah şu dizi büyük kanalda olacaktı :(

Bakalım bu anlık nasıl geliyor ama yine MY özet listeye girmezse 😕

ya yemişim gerçekçiliğini aga sevdaluk mu izlicem ben şimdi :D bırakalım bu işleri dizilerde elbet hayali şeyler olacak kenan imirzalıoğlunu necati şaşmaz ı ortaya çıkaran osman sınav
furkan palalı da mankenlikten gelen bi isim yeni bir kenan imirzalıoğlu yaratabilir mi yaratabilir osman sınav bu
Ben bunu izliceme sevdaluk izlerim adam cavusunu dovdu 2 gun cadir hapisi cezasi aldi arkadasiyla oturup muhabbet ediyo :D neyse bu tartismayi burda bitirelim :D

boş gün diyorum boş trt de olsa bile osman sınav ismi listeyi toz etmeye yetti ah ah şu dizi büyük kanalda olacaktı :(
Tahminlerim
Kanal D 6.89
Atv 5.99
Star TV 5.20
Fox TV 4.16
Ile başlardı

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maç diğer 2 anlık zirveyi alır. :D Sonra my ambargoyu koyar. :D

Ben bunu izliceme sevdaluk izlerim adam cavusunu dovdu 2 gun cadir hapisi cezasi aldi arkadasiyla oturup muhabbet ediyo :D neyse bu tartismayi burda bitirelim :D
bak bunu unutma osman sınav ismini görünce saygı duruşuna geçecen aga :D bu adam bu işin kralıdır bi bildiği vardır demekki :D
sevdaluk tutmaz demiştim demet akbağ ın hangi dizisi tutmuş ki bu da tutsun :D

sbt ye bakıp erken konuşmayalım bence :D
my çok ballı aga bunu unutma kızıl elma atv de kanal d de falan olsaydı ambargoyu koymuştu çoktan trt de yapacakları sınırlı
boş bir gün olduğunu her seferinde söyledim sağlam dizi zirveyi alır :D

sbt ye bakıp komik duruma düşmekten sıkılmadınız mı :) sbt ye kalsa geçen sene merhamet my yi geçicekti anlıklardda onu geç dhaa 1 ay önce sevdaluk 8 reytingle başlıyordu :A

bak bunu unutma osman sınav ismini görünce saygı duruşuna geçecen aga :D bu adam bu işin kralıdır bi bildiği vardır demekki :D
sevdaluk tutmaz demiştim demet akbağ ın hangi dizisi tutmuş ki bu da tutsun :D
Hahaha :D sevdaluk 1. Bolum ratingleri iyi gelince yakinda zirveyi alir carsamba cok bos gun dedigini gormedim sanma :D oyuncu karsilastiricaksak bitarafta demet akbag erdal ozyagcilar diger tarafta furkan palalı :D

MY özet hala listede yok 😕 yeni bölüm de girmez artık sbt anlıklarına :A

star listede yok :F kanal d de ne var böyle hayret :D
kızıl elma trt dezavantajına rağmen 4 üstü devam ediyo