Fırıldak Ailesinde bu hafta (sanırım) Acun konuk Acun bitmedi
Acun'un bitiş saati 23.30 15 dakika sarktı.
Ama Karadayı bitiş saatini 23.15 diye verirken neden 23.40'ta bitiyor ilginç. )))))) Karadayı dizi sürelerinin sınırı aştı uzayda artık.
Fırıldak Ailesinde bu hafta (sanırım) Acun konuk Acun bitmedi
Mesela;
Dedim Salıya sarkar diye, Çarşambayı da görür diye korkuyom.
Acunun konuk olmadığı tek Star yapımı Beni Affet kaldı. Orda da bi rol ayarlarlar.
Mesela;
Bahar'ın anası Survivor izlerken
Mesela;
Bahar'ın anası Survivor izlerken
Kaç kere dicem hacı yaa[sm=s20.gif] Karadayı dizi değil TV-SinemasıAcun'un bitiş saati 23.30 15 dakika sarktı.
Ama Karadayı bitiş saatini 23.15 diye verirken neden 23.40'ta bitiyor ilginç. )))))) Karadayı dizi sürelerinin sınırı aştı uzayda artık.
Pess cidden nazenin herkezi öperken , ırmak ve bennu ayağa kalkıp öpmediler bile.. İyicene ifrit oldum o iki ortada oynayana..
Kaç kere dicem hacı yaa[sm=s20.gif] Karadayı dizi değil TV-Sineması
Vayy vayy Beni Affet'i özümsemiş biri daha. )) Şimdi sen de annemler izleken denk geliyorum ordan gördüm dersin.
Bazı şeyler için uzaga gitmeye gerek yok Bir tık elimizin altında...http://www.diziler.com/dizi/beni-affet/oyunculariVayy vayy Beni Affet'i özümsemiş biri daha. )) Şimdi sen de annemler izleken denk geliyorum ordan gördüm dersin.
İnanılır gibi değil gerçekten.. İnsanlar nefretini neden bu kadar belli ediyorlar başkalarına karşı..