15 Nisan 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

Survivor hiçbir zaman 00.00'da bitmedi. En geç 23.45 o da bir kere olmuştu.

Bence senin sorunun bir şeyleri tam olarak bilmeden her şeye çamur atman ve buna rağmen herkesten saygı beklemek...

Biz Türkiye'de şey deriz Kendine yapılmasını istemediğini başkasına yapma. :))))
Benim Survivor`a ilişmemenin nedeni senin Yalan Dünya`ya ilişmen. :D

Ayrıca ben Acun`u sevmediğimden değil, programı sevmediğimden söylüyorum. Yoksa O Ses`i severek izlerim. Sen de O Ses`e çamur atardın. Ne var bunda? Ben bi şey dermiydim? :)))))))))))))

valla düşünceler değil gerçekler konuşur. :)))))))

Yalan Dünya 90 dakikayı geçti. Yalan Dünya konuşur. :))))))
10 dakika 15 dakika uzun ve ya kısa. Bu sektörde ayakta durmak için Acun gibi diğer güne de sarkacaksın. :D

Sonuçta Gülse resmi açıklama yapmadı süresinin azaldığıyla ilgili.

O kadar haber çıktı, oyuncuların parası ödenemiyor diye, bırak ödemeyi zam yapmış bi de.

Ağzı olan konuşuyor, sonuçta resmi açıklama gelmediği sürece hepsi yalan. :))))))))))))))))

Oha gönüllüler bitti neredeyse hiç kalmayacak bu sene iyice saçma oldu Survivor 😱

Napsınlar, Acun ünlüleri besliyor, gönüllüler kenarda köşede enerjisiz öylece duruyorlar.

Ne çektiniz be Gönüllüler. :F Hayır gönülsüz olun demiyorum, gönüllü oldunuz da ne oldu diyorum. :kiki:

Valla resmi açıklamanın alası geldi. :)))

Ortada diğer güne sarkan program yok ama yalan söyleyen bir dizi var. :))))))))))))))

Valla resmi açıklamanın alası geldi. :)))

Ortada diğer güne sarkan program yok ama yalan söyleyen bir dizi var. :))))))))))))))
Tamam. :F

Gülse nerden açıklama yaptı orası muamma. Not gönderdi dizi gelecek sene de var diye. Yoksa hesap falan kullanmıyor. :D İlk sezonundan da sana öyle bölümler gösteririm ki, süresi 70-80 dakika. Ama kimsenin ruhu duymamış. :kiki:

Survivor da Karadayı da reklamda. Boşluk kraliçesi 7 reytingi geçer şimdi. :D