15 Nisan 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

necdet savcı turguta söylüyor oda bakan beye
feridenin öğreneceği gerçeği kesin değil

Hayır 27.bölümün 3. Fragmani yayınlandığında okumuştum.Adam önceden tahmin etmiş.

Hem akşamki fragmanda Feride ile Mahir tartışıp kapi arkası aglaşıyorlar ve fragmanda diyalogda Feride Mahire "Neden bana gerçekleri anlatmiyorsun sakladigin ne?" gibisinden birşeyler diyordu.
@Via mobile

Hayır 27.bölümün 3. Fragmani yayınlandığında okumuştum.Adam önceden tahmin etmiş.

Hem akşamki fragmanda Feride ile Mahir tartışıp kapa arkası anlaşıyorlar ve fragmanda diyalogda Feride Mahire "Neden bana gerçekleri anlatmiyorsun sakladigin ne?" gibisinden birşeyler diyordu.
@Via mobile

"Bana gercek Ismini söylesen n'olur? Senin azindan bir kerecik gercek hikayeni duysam n'olur Salih?" diyalog bu :D n'olur'a dikkat :D

Survivor ab de 2. Liğe yükselmiş. :)
yalan dünya ab de az düşüş totelde hafif yükselmiş.
karadayı yükselmiş.
yga yine aynı..

16 YER GOK ASK ZAMANI FOX TV 15.04.2013 23:53:00 00:16:27 3,18 12,19

Bu ne yahu dizi 3 yere bölünmüş?

ooo karadayım coşmuş süper :D zirvenin değişmez sahibi :D

- - - Ekleme - - -

yer gök aşk çok iyi gitmiş lale devriyle bunlar beraber yükselip beraber düşüyolar :kiki:

Karadayi çok basarili sonuçlar elde etmis yine, tebrik ederim.

Survivor ve Karadayi SBT Total grubunda çok iyi yarismislar :)

Survivor müthiş gitmiş! 8.2 hesaplamıştım 8.44 gelmiş iyi. :D:D

[TD="align: center"]1[/td][TD="align: center"]KARADAYI[/td][TD="align: center"]ATV[/td][TD="align: center"]15.04.2013[/td][TD="align: center"]20:30:21[/td][TD="align: center"]23:36:20[/td][TD="align: center"]9,83[/td][TD="align: center"]23,21[/td]
[TD="align: center"]2[/td][TD="align: center"]SURVIVOR[/td][TD="align: center"]STAR TV[/td][TD="align: center"]15.04.2013[/td][TD="align: center"]20:36:35[/td][TD="align: center"]23:47:25[/td][TD="align: center"]8,44[/td][TD="align: center"]20,26[/td]
[TD="align: center"] 3 [/td][TD="align: center"] YER GOK ASK [/td][TD="align: center"] FOX TV [/td][TD="align: center"] 15.04.2013 [/td][TD="align: center"] 21:45:16 [/td][TD="align: center"] 23:45:37 [/td][TD="align: center"] 5,32 [/td][TD="align: center"] 13,26 [/td]
[TD="align: center"] 4 [/td][TD="align: center"] SURVIVOR OZET [/td][TD="align: center"] STAR TV [/td][TD="align: center"] 15.04.2013 [/td][TD="align: center"] 19:42:36 [/td][TD="align: center"] 20:36:35 [/td][TD="align: center"] 4,87 [/td][TD="align: center"] 13,06 [/td]
[TD="align: center"]5[/td][TD="align: center"]KIM MILYONER OLMAK ISTER[/td][TD="align: center"]ATV[/td][TD="align: center"]15.04.2013[/td][TD="align: center"]23:37:12[/td][TD="align: center"]00:36:07[/td][TD="align: center"]4,71[/td][TD="align: center"]17,89[/td]
[TD="align: center"] 6 [/td][TD="align: center"] UNUTMA BENI [/td][TD="align: center"] FOX TV [/td][TD="align: center"] 15.04.2013 [/td][TD="align: center"] 15:13:38 [/td][TD="align: center"] 16:34:42 [/td][TD="align: center"] 4,67 [/td][TD="align: center"] 26,52 [/td]
[TD="align: center"]7[/td][TD="align: center"]YALAN DUNYA[/td][TD="align: center"]KANAL D[/td][TD="align: center"]15.04.2013[/td][TD="align: center"]20:59:42[/td][TD="align: center"]23:15:00[/td][TD="align: center"]4,39[/td][TD="align: center"]10,19[/td]

Yer Gök Aşk, Survivor Özet ve Unutma Beni'ye tebrikler Yalan Dünya'nın önündeler. :))))))))))))))

Ahh Yalan Dünyaa Yalan Dünyaaa Yalaaaaannn Yalaaaaann. :F

Bu arada dipnot: Yalan Dünya'nın dün akşamki bölümü "94 Dakika"ymış. :)))))))))))

Moderatörün son düzenlenenleri:
Yalan Dünya totalde yükselme, A/B'de düşüş yaşamış. Bu hafta A/B'de de 3.lüğe gerilemiş. Ben açıkcası 70% yine 2. Olur demiştim ama Acun işini biliyor 2 oyun oynatmış dün. Gelecek hafta Yalan Dünya yine geçerse 3 oyuna çıkar diye korkuyorum. :F

Dizinin A/B'si zaten müthiş. Totali de her hafta hafif yükseliyor. Umarım orda da 5'i geçer zamanla.

Karadayı yine döktürmüş. Tebrikler. Acun 7 oyun da yapsa geçemez ama Karadayını. :F

Yalan Dünya'nın dün müthiş bir bölümüydü. Çok beğendim. Gelecek hafta yine 8'i geçer umarım. :)

Yalan Dünya bence süper gitmis. Acuna iki oyun pek fark yapmamis, ikinci olmayi basarmis. YGA TOTAL'de yükselmis.. anlasilan dizinin saati cuk oturmus. Firildak Ailesi'nin AB'si Acun seslerini duyunca anlasilan tv karsisina gecmis. 2.5'a dayanmis Firildak. 2'yi gecemiyordu uzun zamandir. Tüm yapimlari tebrik ederiz tabi ki.

Ayrıca sbtye güven bi kere daha sarsılır.Eğer reytingler aynı ise sıralama share göre yapılır.Acun sbt totalde 1.olmalıydı.Kafalarına göre liste yapmışlar:F

SBT sanirim önce süresine göre bakiyor. Yani ne Kadar kisa sürede kac reytinge ulasmis. Acun 20 dakika daha uzun sürmüs ve sadece share oraninda hafif yüksek.

Süreye göre sıralama olurmu bilmem. Neyse sbtyi anliklarlar hariç önemsemiyorum onada el mahkum:X
SBT'de Karadayı reytingte kılpayı önde, sıralama sadece reytinge göre yapılır, diğer unsurlar önemli değil.

Karadayı 9.77
8 ise Survivor 9.773 gibi bir şey, son rakamları salladım. :)