15 Haziran 2012 Cuma Reyting Sonuçları

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Annemler Seni Çok Sevecek (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • TV İzlemedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .
hayat devam ediyor çok düşmüş yazık oldu izlemeyi bıraktım cinsellikten reyting alma derdinde olan dizelerle işim olmaz kanal d dizileri gibi oldu güzelim diziyi ne hale getirdiler yazık valla ilk bölümleri nasıldı öyle

cinsellik aşk doğanın kanunda var.. bizi leylekler getirmediğine göre normal karşılamak lazım her dizi de 60 kişinin ölmesi gerekmiyor birazda sevişmek lazım :))))

- - - Ekleme - - -

Benzemez Kimse Sana

ilk defa duyuyorum desem ayıp olmaz dimi :)))

cinsellik aşk doğanın kanunda var.. bizi leylekler getirmediğine göre normal karşılamak lazım her dizi de 60 kişinin ölmesi gerekmiyor birazda sevişmek lazım :))))

- - - Ekleme - - -

Yok kardeşim ne ayıbı zaten yarışma yeni başladı bugün 2.bölüm yayınlandı Star Tv'de Her Cuma 20.00'de yayınlanıyor :) Jüriler; Seyfi Dursunoğlu, Hande Ataizi, Erol Evgin.

- - - Ekleme - - -

reyting için oralarını buralarını açıp yengesiyle ilişki yaşayıp tecavüz falan edip büyük dizi olunmaz.
sen rahat ol en büyük aşk vadide olmuştur elif-polat aşkı veya vadide aşk vardır hemde en güzel haliyle terbiyesizlik yoktur herkes orasını burasını göstersin o zaman

Benzemez Kimse Sana izledim , ve gercekten bu bolumu daha cok begendim , hele Pelin Oztekin mukemmeldi vee 1.ci kaldi hemde buyuk farkla , gecen hafta ve bu hafta toplam yaptilar 1.Pelin , 1.Umit , 3.Ugur , zaten en guzel performanslari yapiyolar.

:F programın en önemli kısmı 'performans' izlenmiyor o zaman
performans 22😱o da yayınlanıyo :D

- - - Ekleme - - -

hayat devam ediyor çok düşmüş yazık oldu izlemeyi bıraktım cinsellikten reyting alma derdinde olan dizelerle işim olmaz kanal d dizileri gibi oldu güzelim diziyi ne hale getirdiler yazık valla ilk bölümleri nasıldı öyle
harikaydı ilk bölümler aga :)

Dün full Star izledim çok güzel yapımlardı hepsi...
Pelin kazandı tammı :D
1e1k'de çok güzeldi ikisinden A/B'DE iyi performans bekliyorum...

Benzemez Kimse Sana 2.haftasıyla sert düşmüş.

Sadece Seyfi Dursunoğlu ile programın yürümeyeceğini anlarlar umarım.

Benzemez kimse sana A/Bde süper totalde vasat...
1e1k iki gruptada ilk 20 ye girememiş :(
Yalan Dünya çöküyor hakediyor bence sıktı artık hep aynı konu :)

Feriha iki guruptada 1. Olmuş tebrikler ama gecen haftaki oranların aynısını almış.
Hayat devam ediyor cok kötü gitmiş totelde 4 , ab de 2'ye kadar düşmüş!! Çok vahim durumu!

Yalan dünya artık yavaş yavaş ab zirvesinden De uzaklaşiyo acilen senaryoda bı sıçrama yapması lazım..

yalan dünya ab de bile 3.lüğe düşmüş :))))))))))))) bu sıkıcı ve her hafta değişen karakterle ve komi olmayan espirilerle dahada düşer. çocuklar duymasından pek farkı kalmadı ki çocuklar duymasın 10ılık dizi..

hde totalde 5 reytingin altına düşmüş ab de ne haldedir bilemiyorum dedim bi baktım şok yaşadım 27. sırada :)))))))))yazık ne halere düştü.. hde hakkında diyeceklerim hepsi tükendi dizi berbat senayosunun ceremesini çekiyor artık toparlanması imkansız yeşilçam senaryoları bile daha iyi :))))))))

benzemez ki,mse sana bölmesine ragmen bayagı bir düşüş yaşamış. dün yazdım millet elenmenin olmamasını anladıkdak sonra bölünsede pek işe yaramaz bakın bölüm ve tüm dizilerin bitikten 23 den sonraki son yarım saati

bu geçen hafta:
4 BENZEMEZ KİMSE SANA STAR TV 22:56:35 23:41:46 00:31:30 5,83 18,98

buda bu hafta:
7 BENZEMEZ KİMSE SANA STAR TV 22:59:32 23:44:07 00:31:07 4,60 14,38

1.2 reytin 4.5 share düşmüş 3. sıra geriye düşmüş

Son düzenleme:
maçlar ç.finale girecek trt listeden çıktıgı zaman a.f.k s.finali girecek

benzemez kimse sana rahat birincilik alir abartmayin 1.23 reyting düsmüs

asıl soku h.d.e yasamıs 27.sıraya kadar düsmüs final yapmalı

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]27[/TD]
[TD]HAYAT DEVAM EDİYOR[/TD]
[TD]ATV[/TD]
[TD]20:26:59[/TD]
[TD]23:20:47[/TD]
[TD]02:02:41[/TD]
[TD]2,20[/TD]
[TD]6,88[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

- - - Ekleme - - -

totaldeki düsüs ab yansimis

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]19[/TD]
[TD]UNUTMA BENİ[/TD]
[TD]FOX[/TD]
[TD]15:26:35[/TD]
[TD]16:42:10[/TD]
[TD]00:47:13[/TD]
[TD]2,72[/TD]
[TD]15,70[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ee hani geçecekti bugra foxtaki film ab de fark yemis totaldede benzemez kimse sana geçmis :d

Hayat Devam Ediyor totalde 3. oldu , A/B'de büyük yaşadı ve 27. sıraya kadar geriledi. ATV totalde iyi oran aldığı için diziyi devam ettirir :)
Adını Feriha Koydum gerçekten de süper oranlar alarak Show'u sevindirmiş. Bakalım dizi gerçekten bitecek mi?
TRT 1'deki maçlar tüm reytingleri düşürmüş. TRT1'den nefret ediyorum! :D
Unutma Beni,Deniz Yıldızı,Beni Affet bu zorlu günde bile süper reytingler alarak kanallarını sevindirmişler :)
Yalan Dünya ise artık bitmeli, ya da FOX veya Star bu diziyi alıp daha güçlü bir hale getirmeli :D
Benzemez Kimse Sana ise resmen çökmüş, bakalım ileri ki haftalarda yeniden yükselebilecek mi? :D
FOX'daki Müzede Bir Gece 2 filmi gerçekten çok iyi gitmiş. Bakalım FOX haftaya ne filmi yayınlayacak? :D

183553648_640.jpg

Hayat Devam Ediyor totalde 3. oldu , A/B'de büyük yaşadı ve 27. sıraya kadar geriledi. ATV totalde iyi oran aldığı için diziyi devam ettirir :)
Adını Feriha Koydum gerçekten de süper oranlar alarak Show'u sevindirmiş. Bakalım dizi gerçekten bitecek mi?
TRT 1'deki maçlar tüm reytingleri düşürmüş. TRT1'den nefret ediyorum! :D
Unutma Beni,Deniz Yıldızı,Beni Affet bu zorlu günde bile süper reytingler alarak kanallarını sevindirmişler :)
Yalan Dünya ise artık bitmeli, ya da FOX veya Star bu diziyi alıp daha güçlü bir hale getirmeli :D
Benzemez Kimse Sana ise resmen çökmüş, bakalım ileri ki haftalarda yeniden yükselebilecek mi? :D
FOX'daki Müzede Bir Gece 2 filmi gerçekten çok iyi gitmiş. Bakalım FOX haftaya ne filmi yayınlayacak? :D

183553648_640.jpg

BENZEMEZ KİMSE SANA 7.Cİ ÇÖKMÜS MÜZE 14.CÜ SÜPER :d güzel yorum like :d