daha önce yazdım atv deki programı daha önce kanal d de yayınlayıp tutmadı. ama atv deki yöneticiler dandik oldugunda bunun farkında bile değil ))))))))beyazsoy aga atv dizisi tutmamis kanald şebekeyi tuturdu ama atv ki çok kötü gitmis
[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]58[/TD]
[TD]ANNEMLER SENİ ÇOK SEVECEK[/TD]
[TD]ATV[/TD]
[TD]23:22:01[/TD]
[TD]24:40:47[/TD]
[TD]01:04:02[/TD]
[TD]1,18[/TD]
[TD]4,43[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
daha önce yazdım atv deki programı daha önce kanal d de yayınlayıp tutmadı. ama atv deki yöneticiler dandik oldugunda bunun farkında bile değil ))))))))
gerçi iki yapımda aynı zaten. kanal d dekide tutmadı kanal d ye göre düşük salır. yüksek reytingli dizilerden sonra aldıgı reytinglere bakma her program yüksek dizilerden sonra iyi sonuç alıyor. iki yapım ( diz değil şaka programı)da hiç inandırıcı değil. o şakalara ilk okul çocukları bile inanmaz. zaten benim bir akrababm kanal d deki şanslı masaya yakalanmış. şakalanan kişiydi. dediki ben kameraları gördüm parayı almak için yemiş numarası yaptım dedi zaten o şakadaki çogu kişi kast şirketlerinden geliyor inandırıcılıgı çok zayıf ama inanan çıkıyor işte )))))))))))))))
berbat gidecek gibiBence Sebeke'de pek tutmadi bakalim 2.bolumu nasil reytingleri alacak.