15 Haziran 2012 Cuma Reyting Sonuçları

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Annemler Seni Çok Sevecek (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • TV İzlemedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .
[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]13[/TD]
[TD]EVE DÜŞEN YILDIRIM (TKR)[/TD]
[TD]SHOW TV[/TD]
[TD]23:16:41[/TD]
[TD]25:01:55[/TD]
[TD]01:30:26[/TD]
[TD]3,44[/TD]
[TD]13,19[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

günü değişmemeliydi.

yalan dünya aşırı derecede düşmüş reytinglerinin yarısı gitmiş.

afk durumu iyi ama gelecek sezon baya düşer.

hde stv dizisine dönmüş

hay yasa sabahtan beri stv aklıma gelmedi :D

reyting için oralarını buralarını açıp yengesiyle ilişki yaşayıp tecavüz falan edip büyük dizi olunmaz.
sen rahat ol en büyük aşk vadide olmuştur elif-polat aşkı veya vadide aşk vardır hemde en güzel haliyle terbiyesizlik yoktur herkes orasını burasını göstersin o zaman

fatmagülün tüm bölümlerine bak bakalım diz üstü etek bile giymedi bahane çok tabi

bana sorarsan bugun çarsamba :D

beyazsoy bölmeyi bana deil kanala soracaksin :)))))))))))

hem total ab ortalamısını karıstırmıssın çorba yapmıssın ne uyanık adamsın :) 7.ci olan ab 26 43 parçalari total ama asıl reyting 12.ci olan totalde abde 7.ci olan yani

sen çapıtmıssın :)))

ben sonuca bakarım sonuc olarak total grubunda çok az bir farkla ab ise biraz daha büyük farkla önde b.kimse sana
haklısın karıştırmışım :)))).. yaptıgım yanlışa sevinmen lazım benzemez sananın yüksek olan oranı almışım :)))). aslında dahada düşük çıkacamış benzemez kimse sana :)))))))))
sonuca bakacaksan müze 2 kez benzemez kimse sanayı geçmiş . benzemez sana da 1 kez geçmiş yani duru 2-1 yine fox geçmiş oluyor :)))))))))))

not :totali aldım çünkü gerçek kim çok izlenmişi total verir. bizde hangisi çok izlenmişe baktıgımıza göre totali almak en dogrusu dogrusu

totalde düzeltilmiş oranlar

starın benzemez kimse sana ortalaması: 2,45
foxun müzede bir gece : 3,23

görüldüğü üzere müzede bir gece düzeltilmiş rakamlarda arayı bayagı bir açmış. eski oranı 2,62demiştiim. bu arada beni uyarıp farkın açılmasını sagladıgı için kreyese teşekür ederim :)))))))))))))

Son düzenleme:
benzemez kimse sana total 2.507, a/b 3.980 reyting almış
müzede bir gece 2 total 3.23 , a/b 3.49 almış

sonuçta totali aldım ab bizi değil reklam vereni ilgilendirir hangisi çok izlenmişe akıyoruz sonuçta.. yaptıgım yanlışa sevinme lazım benzemez sananın yüksek olan oranı almışım. aslında dahada düşecekmiş kbenzemez kimse sana :)))))))))
sonuca bakacaksan müze 2 kez benzemez kimse sanayı geçmiş . benzemez sana da 1 kez geçmiş yani duru 2-1 yine fox geçmiş oluyor :)))))))))))

totalde düzeltilmiş oranla

starın benzemez kimse sana ortalaması: 2,45
foxun müzede bir gece : 3,23

görüldüğü üzere müzede bir gece düzeltilmiş rakamlarda arayı bayagı bir açmış. eski oranı 2,62demiştiim. bu arada beni uyarıp farkın açılmasını sagladıgı için kreyese teşekür ederim :)))))))))))))

reklam gelirleri ab göre düzenlendi içi ab grubu yayın hayatının devam etmesini saglam sonucta parçalara bölünmüs olabilir ama bölünen parçalar ab grubu 4.60 4.22 üstelik trt maçlar var dizilerin en heycanlı bölümleri
totalde de durumu iyi sen simdi bir elmayı 3 bölünmüs halini bütünlestirip bire tamamlayip onu sonuc olarak gösteremessin sonuc bu parçalanms halinin total grubunda performans ve başlıyor kısmını müze ab grubunda ise sadece baslıyor kısmını müze geçmis diger bütün yönlerde b.kimse sana üstün trt maçlari devre devre bölmese 4.sıradaydi b.kimse sana trt maçlari elbet biticek bu program 14 hafta sürecek toplam haftaya yabancı bir ünlü geliyor

trt efsanesi bitince zirveye en büyük aday olucak feriha ve y.dünya s.finaline girecek :)

Pazartesi , Salı ve Cuma FOX, Star'ı geçti

ab de pazartesi salı cuma günü star foxu geçti :)))

cumartesi totalde fox ab star geçti pazar totalde fox ab star geçti sonuç olarak

aylik raporlamalarda

8.60 fox
7.40 starsa

ab 9..50 star
7.56 fox dur genel toplam bak bakim reytingleri toplamlarına ab grubunda hafta içi veya hafta sonu birkez bile geçebilmismi ab grubu foxa ilgili deil pek :)))))

Benzemez Kimse Sana iyi gitmis.. Twitter'da çok konusuldu program..

reklam gelirleri ab göre düzenlendi içi ab grubu yayın hayatının devam etmesini saglam sonucta parçalara bölünmüs olabilir ama bölünen parçalar ab grubu 4.60 4.22 üstelik trt maçlar var dizilerin en heycanlı bölümleri
totalde de durumu iyi sen simdi bir elmayı 3 bölünmüs halini bütünlestirip bire tamamlayip onu sonuc olarak gösteremessin sonuc bu parçalanms halinin total grubunda performans ve başlıyor kısmını müze ab grubunda ise sadece baslıyor kısmını müze geçmis diger bütün yönlerde b.kimse sana üstün trt maçlari devre devre bölmese 4.sıradaydi b.kimse sana trt maçlari elbet biticek bu program 14 hafta sürecek toplam haftaya yabancı bir ünlü geliyor

trt efsanesi bitince zirveye en büyük aday olucak feriha ve y.dünya s.finaline girecek :)
biz kim yayına devam eder kim etmezi tartışmıyoruz kreys biz daha dogrusu siz hangisi daha çok izlenmişi tartışıyordunuz bende bir yanlışı düzelttim müze yarışmadan daha fazla izlenmiş rakamlar ortada..
ayrıca ab oranlarında benzemez kimse sanının ortlaması 3,97. ab oranlaı yarışmanın iyi yayınına devam eder gibi ama şimdilik. hele yaz gelsin ekranlarda herşey bitsin o zaman reytingler iyice düşer. geçen haftada maçlar vardı buna ramen 1 puana yakın düşmüş.. kimse bu yaz sıcagında bu uyduruk ve beceriksiz ünlüler toplulugunu izlemez. dün asena neydi öyle karga sesi ve sıfır taklit yetenegiyle batırdı :)))))))))))))))) ben bu yarışmadan umudum yok tek seyfi dursunogluyla bu iş gitmez

biz kim yayına devam eder kim etmezi tartışmıyoruz kreys biz daha dogrusu siz hangisi daha çok izlenmişi tartışıyordunuz bende bir yanlışı düzelttim müze yarışmadan daha fazla izlenmiş rakamlar ortada..
ayrıca ab oranlarında benzemez kimse sanının ortlaması 3,97. ab oranlaı yarışmanın iyi yayınına devam eder gibi ama şimdilik. hele yaz gelsin ekranlarda herşey bitsin o zaman reytingler iyice düşer. geçen haftada maçlar vardı buna ramen 1 puana yakın düşmüş.. kimse bu yaz sıcagında bu uyduruk ve beceriksiz ünlüler toplulugunu izlemez. dün asena neydi öyle karga sesi ve sıfır taklit yetenegiyle batırdı :)))))))))))))))) ben bu yarışmadan umudum yok tek seyfi dursunogluyla bu iş gitmez

hafta artarsa yine bisey uydurursun kılıfına göre asena dısındakiler iyiydi juri on numara yazın bu programın karsısında durabilecek rakip yok çok rahat birinciligi alir :)

Feriha, Yalan Dünya vesaire sezon finaline girdikten sonra Benzemez Kimse Sana A/B grubunda ilk 3'te hatta zirvede yer alabilir..

hafta artarsa yine bisey uydurursun kılıfına göre asena dısındakiler iyiydi juri on numara yazın bu programın karsısında durabilecek rakip yok çok rahat birinciligi alir :)

uydurulacak bişey k benzemez kimse sana düşmüş işte. ortada bahane yok düşmesini gerektirecek.. ekranda bişey olmasada bu reytinlerin üstüne çıkamaz bölerekte programın çok izlendiği algsını veriyorlar. ferihayıyı izleyen adam son yarım saatine bakıyor. feriha olmazsa o kişi bu program için ekran başına geçmeyeceği için progragım izlenirliği düşecek

uydurulacak bişey k benzemez kimse sana düşmüş işte. ortada bahane yok düşmesini gerektirecek.. ekranda bişey olmasada bu reytinlerin üstüne çıkamaz bölerekte programın çok izlendiği algsını veriyorlar. ferihayıyı izleyen adam son yarım saatine bakıyor. feriha olmazsa o kişi bu program için ekran başına geçmeyeceği için progragım izlenirliği düşecek

:d görücez :))))))))

beyazsoy aga atv dizisi tutmamis :d kanald şebekeyi tuturdu ama atv ki çok kötü gitmis

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]58[/TD]
[TD]ANNEMLER SENİ ÇOK SEVECEK[/TD]
[TD]ATV[/TD]
[TD]23:22:01[/TD]
[TD]24:40:47[/TD]
[TD]01:04:02[/TD]
[TD]1,18[/TD]
[TD]4,43[/TD]
[/TR]
[/TABLE]