15 Haziran 2012 Cuma Reyting Sonuçları

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Annemler Seni Çok Sevecek (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • TV İzlemedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .
benzemez kimse sana dediğim gibi kötü taklitler yüzünden göçmüş durumda. bu kadroyla bu yarışma gitmez yeteneksiz insanlarla olmaz bu iş

Adını Feriha Koydum'u ve reklam arasında Hayat Devam Ediyor'u izledim.Adını Feriha Koydum bu hafta beklentimin çok üstünde bir bölümle karşıma çıktı.Gerçekten güzel bir bölümdü.Yarın net olarak reytinglerdende anlayacağız zaten.Benzemez Kimse Sana düşmüş bu hafta ama yükseleceğini düşünüyorum.Yalan Dünya düşmüş ve düşmeye de devam edecektir.Bu hafta yine Ab'de liderliği Feriha alabilir diye düşünüyorum :)

:d :d :d göcmüs dedigin .089 düsebilir en fazla ama program devam ediyor parçalanmıs hali liste üstte yer olur :D bence
bence olmaz . programda eleme oldugunu sandı milet geççen hafta puanlama yukarda çıktı. eleme olmadıgını anladıkları için artık bölüsede pek işe yaramaz artık

AFK bu bölüm gerçekten çok güzeldi, umarim çok iyi reyting alir..

benzemez kimse sana hala bitmedi kesin bölecekler arkadaslar program uzadi baya .. feriha bitti bu saniyede denekleri açsalar bile reytingleri artar

örnegin fb maçı 8 almıstı penalti kısmı 15 almıstı

bide izlerken performans die bir bölüm gördüm yani o kısımıda bölücekler toplam 3e bölecekler gecen haftadaki gibi yarin sonuclara göre yorum yapacagim

ama h.d.e totalde böle düstüyse ab ilk 15 e giremesse sasırmam

afk biraz baktım. herkes gitmiş sonra dönmüşler senaryonun acizliğini gösteriyor bu 3 yıl ileri atlatsa babam oscarlık film yapar

23:00 - 00:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) TRT1: 6.01 , 2) SHOW: 4.39 , 3) FOX: 3.61

- - - Ekleme - - -

Müzede bir gece 2 süper gitmiş FOX Cuma Sineması

hayat devam ediyor güzel bir bölümdü dizinin tek eksik yönü kamera çekimlerinin çok abartılı bir şekilde insanların burun deliklerini gösterecek kadar yakın çekim yapılması ..

ayrıca bağıra çağıra konuşmalar veya sessizlik insanı çileden çıkarıyor ortasını bulamadılar

herşeye rağmen cuma günü hayat devam ediyor

önümüzdeki hafta sezon finali epey heyecan dolu bir bölüm olacak ..

Çok güzel bir program ilk 5 i hak ediyor. Gelecek hafta çok daha güzel, olacak yarışmacılara baya zorlu sanatçılar çıktı merakla bekliyorum gelecek haftayı :)

hayat devam ediyor çok düşmüş yazık oldu izlemeyi bıraktım cinsellikten reyting alma derdinde olan dizelerle işim olmaz kanal d dizileri gibi oldu güzelim diziyi ne hale getirdiler yazık valla ilk bölümleri nasıldı öyle