Nereye postalıyacan Çalılık Kuşunu?Reklam vermesi için Çalılık Kuşunu postalamk gerek
Nereye postalıyacan Çalılık Kuşunu?Reklam vermesi için Çalılık Kuşunu postalamk gerek
Şu saati bana TV dolu dolu geçiyor deme sakınyok lo tüm akşam finale çalıştım tv ye bakmadım belki yayınlanmamıştır diye demiştim ben
ayrıca boşluk moşluk kişiden kişiye değişir bak çarşamba da boşluk var diyorlar ama kimsenin işi tutumuyor nedense
Ben reklam istemiyorum kiNereye postalıyacan Çalılık Kuşunu?
salı günleri tvy bakmadığımdan bilmiyorumŞu saati bana TV dolu dolu geçiyor deme sakınBende izlemiyorum Salı günleri eve bile geç geldim. Cinayetin bir kısmını izledim şimdi böyle takılıyoruz
illuminatinin oyunları bunlar hepÇalıkuşu. 😱
°°°mobil mesaj°°°
Sen istemiyon ama kanal reklam verecek illa ki?Ben reklam istemiyorum kiAma maşallah diyelim haftaya total anlıklarda 5'i görür umarım
Sen de Haluk gibi 2 reytinge bile müthiş diyorsun.Ayy Meleklerim müthiş gidiyorBirazdan bitecek ama
Uzadıklari zaman bu dilimlerde düşüyor reytingleri çoğalmıyorsalı günleri tvy bakmadığımdan bilmiyorumama forumdan anlaşılan acun,kvp,karadayı,karagül falan 23.30 örtesine uzadığı oluyor: F
Yabancı dizi buSen de Haluk gibi 2 reytinge bile müthiş diyorsun.
°°°mobil mesaj°°°
ATV Fan Clup.Sen de Haluk gibi 2 reytinge bile müthiş diyorsun.
°°°mobil mesaj°°°
Fan olmak için her bir şeyini izlemeye gerek yok zaten.Ama her bişeyini izlemiyorum
Ama bazı fanlar var her bişeyi izliyor. Ben onlari örnek alıyorumFan olmak için her bir şeyini izlemeye gerek yok zaten.Hal ve hareketler çok belli eder kendini.
Çalılık Kuşun kanatlanmişçalıkuşu sazı eline almış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?