14 Ocak 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ya atsam ne olcak sen zaten sevmen youtubta var artı mazlum diye biri şarkıda söylüyor sırf dila için her hafta yeni biri söylüyor süper süper :=) dilanın müzikleri bile yeter beaa dehşet :=)

aga niye sevmim güzelse indiririm link at hadi :D

arka sokakları destekleyen yüzbinlerce totoş grubu var emrenin desteğe ihtiyacı yok onun totoşu sağlam :))
Emre aslında Rıza babacı sen bilmıyorsun :F:F

diloşun beyaz at üstündde süzülüşünü gördünmü hiç forumdash kuğu gibin kız bir salına salına gidsişi var insanın at olası geliyor :)))

Gördüm ilk bölümde kocası vuruldu ya o dizi o an bitti benim için :F:F

Emre aslında Rıza babacı sen bilmıyorsun :F:F

Gördüm ilk bölümde kocası vuruldu ya o dizi o an bitti benim için :F:F

emre zaten rıza babaya hayran adam dilinden düşürmüyor rıza babanın dayanıklığına vurulmuş :))

ilk bölümde kocası vurulmasa rızayla nasıl kırıştıracaktı imkansızdı o zaman ama şimdi özgürce takılıyor işte :))

çocuktanda kurtuldu nerde sabah orda akşam :))

- - - Ekleme - - -

youtube linki atam mı ??? aga dolu muzık var orjınal muzıgıde atam ?

- - - Ekleme - - -

süper nestro müzik dörtdörtlük harika olağanüstü süper ötesi :))

Moderatörün son düzenlenenleri:
emre zaten rıza babaya hayran adam dilinden düşürmüyor rıza babanın dayanıklığına vurulmuş :))

ilk bölümde kocası vurulmasa rızayla nasıl kırıştıracaktı imkansızdı o zaman ama şimdi özgürce takılıyor işte :))

çocuktanda kurtuldu nerde sabah orda akşam :))

- - - Ekleme - - -

süper nestro müzik dörtdörtlük harika olağanüstü süper ötesi :))

3 tane ekledm aga benım sevdgm muzıkler valla :=)

aga bu hafta 3-4 tane yeni müzik geldi leylanın yeni müziği yıllar sonra aynura-akif sahnelerinde yeni müzik cenderenin yeni mixi hatta 2 tane daha var işkence sahnesinde yeni müzik çaldı bi de maskeli fedai de yeni müzik hepsini indirecem şimdi

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
176,228
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs