20 dakıkayı da ızlıyon mu hacı
izliyorum tabiki )
tekrarını izliyorum hem öbgz hem biü hem 20 dakika
20 dakıkayı da ızlıyon mu hacı
izliyorum tabiki )
tekrarını izliyorum hem öbgz hem biü hem 20 dakika
yapma yav çok mu merak ediyon
sen turk dızılerınden bu kadar ızlıyosan yabancı dızılerin hepsini izliyon heralde hacı ? D:
sen boşver aga ab yi falan totalde dila 7 yi geçiyo süper işte
@nest umudunu kırmak istemem ama bu haftada Huzur'un reytingi artar özellikle ab'deöle gibi de ama 8 reytngi geçer kesin bu hafta aga fragman dehset :?=
Gözlerime inanmıyorum 😱 😱
Sen Huzur sakinlerinden değilmiydin ne ara Dilaoşlara saptın
kreys karşılıklı anlaşmaya varmışlar kreys perşembe vadiyi destekleyecek takasta cuma diloşu destekleyecek karşılıklı destek durumları mevcut imc usulü çalışıyor arkadaşlar )
@nest umudunu kırmak istemem ama bu haftada Huzur'un reytingi artar özellikle ab'de
Haaaa...Acunu kşm desteklicek perşembe ya ? Kreys nasıl anlaşma imzalamiş kendi alehine hepkreys karşılıklı anlaşmaya varmışlar kreys perşembe vadiyi destekleyecek takasta cuma diloşu destekleyecek karşılıklı destek durumları mevcut imc usulü çalışıyor arkadaşlar )
takas reyis gizli dila fanı laf soyletmem aga
bu arada agalar karadayı 15 bölüm fragmanı çıkmış
Haaaa...Acunu kşm desteklicek perşembe ya ? Kreys nasıl anlaşma imzalamiş kendi alehine hep
Haaaa...Acunu kşm desteklicek perşembe ya ? Kreys nasıl anlaşma imzalamiş kendi alehine hep
Valla hacı sen yokken öyle demiyordu yüzü burda sor istersentakas reyis gizli dila fanı laf soyletmem aga
onu herkes biliyor bunlar kardeş dizin aga :=)
yok aga ben sadece vadi fanıyım