Çıkmadı galiba...fragman iyi mi onun da ? bu hafta diloşu totelde geçmesi imkansızda abd' de düşüş yasar b ence huzur dila yukselır ama birinci yine olamaz gibi
Çıkmadı galiba...fragman iyi mi onun da ? bu hafta diloşu totelde geçmesi imkansızda abd' de düşüş yasar b ence huzur dila yukselır ama birinci yine olamaz gibi
artacagını nerden tahmin ettin o zaman..düşüş yasar benceee her hafta kotu bolum yapıyolar sabrı kalmadı kmseninÇıkmadı galiba...
daha yeni dizi bitti bu ne acele
bunlar yılbaşında yayınlanacak bölümden dolayı yedek bölüm hazırladılar sanırım ??
of be ulan ne vadi müzikleri ölü adamı diriltir şuraya bak yav
Kurtlar Vadisi Kurtlarvadisi V3 - YouTube
dinleyin pişman olmazsınız özellikle 50.saniyeden sonra felaket
onu herkes biliyor bunlar kardeş dizin aga :=)
eee o zaman senin lehine anlaşma...Kreys karda Kreysle anlaşmayı boz bari..Yeni ortak nest olsun zaar Adam sen banlıyken inadına KVp dedi beni ve destereyi gıcık etti [/B][/COLOR][/FONT]adam vadi izliyo zaten anlaşma falan yok [/SIZE]
dila hanım ve vadi müzikleri piyasanın en iyi dizi müzikleri
dila hanım ve vadi müzikleri piyasanın en iyi dizi müzikleri
eee o zaman senin lehine anlaşma...Kreys karda Kreysle anlaşmayı boz bari..Yeni ortak nest olsun zaar Adam sen banlıyken inadına KVp dedi beni ve destereyi gıcık etti
o 5-10 müziği 100 müziğe bedel aga remixleri bosver orjinal lere bak :=)
aga vadinin 200 küsür hatta remix mix karışımları falan sayarsak sayısız müziği var dilanın 5-10 müziğiyle bir tutamayız
Yok Yeşim fettan fettan bakıyor dedim 16.bölüm reytingiyle son bölüm olan 17.bölümün reytingine baktim AB'de 2 share artmiş Hemde süresi kısaydı yani bu hafta düşünartacagını nerden tahmin ettin o zaman..düşüş yasar benceee her hafta kotu bolum yapıyolar sabrı kalmadı kmsenin
o 5-10 müziği 100 müziğe bedel aga remixleri bosver orjinal lere bak :=)
Emre cuma günü için senin dizin arka sokaklar için desteskleyici adam arıyormusun?vışşşh çıkar ilişkileri çıakr çatışmalrı galiba herkes intikam izliyip etkisinde kalmış
Sen gel Yeşim Salkım'a Diloştan 100 kat iyidir..araya vadiyi katıpta çorba etme işi diloşa vadi katarsan diloşunda gazı kaçıyor nestro )
aga güldürme beni dilanın en iyi müziğinin linkini atsana aga sana sadece şunu söylüyorum cendere
Emre cuma günü için senin dizin arka sokaklar için desteskleyici adam arıyormusun?
- - - Ekleme - - -
Sen gel Yeşim Salkım'a Diloştan 100 kat iyidir..
aga güldürme beni dilanın en iyi müziğinin linkini atsana aga sana sadece şunu söylüyorum cendere
Emre cuma günü için senin dizin arka sokaklar için desteskleyici adam arıyormusun?
- - - Ekleme - - -
Sen gel Yeşim Salkım'a Diloştan 100 kat iyidir..
aga verdiğin müzik enfesto