14 Ocak 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
daha yeni dizi bitti bu ne acele :)

bunlar yılbaşında yayınlanacak bölümden dolayı yedek bölüm hazırladılar sanırım ??

son 2 bölümdür galiba aga bittikten sonra hemen çıkıyo fragmanda ayten ve hakime karşı karşıya geliyo bide hakime mahire salih ipek olmadığını biliyorum diyo

vışşşh çıkar ilişkileri çıakr çatışmalrı galiba herkes intikam izliyip etkisinde kalmış :d

eee o zaman senin lehine anlaşma...Kreys karda :F:F Kreysle anlaşmayı boz bari..Yeni ortak nest olsun zaar:X Adam sen banlıyken inadına KVp dedi beni ve destereyi gıcık etti :bağır:

nestroyers dostumdur ben yokken yerime bakmış kardeşim gördüm beni aratmamış valla :D

artacagını nerden tahmin ettin o zaman..düşüş yasar benceee her hafta kotu bolum yapıyolar sabrı kalmadı kmsenin :D
Yok Yeşim fettan fettan bakıyor dedim 16.bölüm reytingiyle son bölüm olan 17.bölümün reytingine baktim AB'de 2 share artmiş:F:F Hemde süresi kısaydı yani bu hafta düşün:X

Emre cuma günü için senin dizin arka sokaklar için desteskleyici adam arıyormusun?

- - - Ekleme - - -

Sen gel Yeşim Salkım'a Diloştan 100 kat iyidir..

arka sokakları destekleyen yüzbinlerce totoş grubu var emrenin desteğe ihtiyacı yok onun totoşu sağlam :))

aga güldürme beni dilanın en iyi müziğinin linkini atsana aga :D sana sadece şunu söylüyorum cendere :D

ya atsam ne olcak sen zaten sevmen youtubta var artı mazlum diye biri şarkıda söylüyor sırf dila için her hafta yeni biri söylüyor süper süper :=) dilanın müzikleri bile yeter beaa dehşet :=)

Emre cuma günü için senin dizin arka sokaklar için desteskleyici adam arıyormusun?

- - - Ekleme - - -

Sen gel Yeşim Salkım'a Diloştan 100 kat iyidir..

diloşun beyaz at üstündde süzülüşünü gördünmü hiç forumdash kuğu gibin kız bir salına salına gidsişi var insanın at olası geliyor :)))