14 Ocak 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
klasik sonuç dünde dedim sbt acuna biraz kıl sbt de düşük çıkması normal ama düştüğü bir gerçek karadayı iki guruptada birici çıktı.

kayıp şehir geçen hafta reklamsız ve yalan dünyanın üzerine bindi için yüksek çıkmıştı

- - - Ekleme - - -

müge çoşmuş serap pakköze iyi hazırlanmış sanırım iyi dosyalarla çıkmıl :)))))

Gecen hafta yalan dunya yoktu ve gecen haftada reklam berfi bayaa beyazsoy, ilk bi bil sonra konus.

o ses türkiye acun hata etti 15 dakka özet 15 dakka reklam yayinladi özet kısa olmamalı 45 dakkaydi geçen hafta

[TABLE="class: cms_table, width: 636"]
[TR]
[TD="align: center"]38[/TD]
[TD="align: center"]IRFAN DEGIRMENCI ILE GUNAYDIN[/TD]
[TD="align: center"]KANAL D[/TD]
[TD="align: center"]14.01.2013[/TD]
[TD="align: center"]06:45:05[/TD]
[TD="align: center"]08:54:49[/TD]
[TD="align: center"]1,24[/TD]
[TD="align: center"]22,01[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="align: center"]46[/TD]
[TD="align: center"]1,35[/TD]
[TD="align: center"]20,35[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Gayet iyi gitmiş. Şimdi gözüme çarpıyor.

- - - Ekleme - - -

[TR]
[TD="align: center"]38[/TD]
[TD="align: center"]1,24[/TD]
[TD="align: center"]22,01[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="align: center"]46[/TD]
[TD="align: center"]1,35[/TD]
[TD="align: center"]20,35[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Gayet iyi gitmiş. Şimdi gözüme çarpıyor.

Sbt'nin dunku anliklari sisirmeymis, karafayi baya yuksrk oranlar almisti gecen haftaya gore anliklarda ama tns de hic bi yukselis yok ayni..
Kayip sehir gecen haftaya gorw dusus yasamis,
O ses turkiye ab'de bile zirveyi alamamis.

Sbt'nin dunku anliklari sisirmeymis, karadayi baya yuksrk oranlar almisti gecen haftaya gore anliklarda ama tns de hic bi yukselis yok ayni..
Kayip sehir gecen haftaya gorw dusus yasamis,
O ses turkiye ab'de bile zirveyi alamamis.

karadayı süper gitmiş ab yide almış yüksek oranlar almış tebrikler

[TR]
[TD="align: center"]BENI AFFET[/TD]
[TD="align: center"]STAR TV[/TD]
[TD="align: center"]17:22:08[/TD]
[TD="align: center"]18:27:34[/TD]
[TD="align: center"]4,55[/TD]
[TD="align: center"]21,23[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

beni affet aldıgı oranlar ab deki benim gözüme çarpan

o ses ab bile zirvede alamamıs diyor yakup bunu hep yapiyorsun

acunun dedigi gibi 10 program 8 i birinci oluyor :) bugunde 9.4-8.99 0.5 reytingle ab ikinci totalde 2 reytingle 2.ci olmus

kayip sehir iyi gitmis iki gruptada

yer gök ask totalde iyi ab vasat gitmis

kanıt iyi gitmis özellikle ab de

o ses türkiye iyi gitmis bence kısa özet olmamalıydı özetin reytinglerini düsürdü bu sistem haftaya ayar çeker bu ise acun

o ses türkiye murat boz büyük bir hata yapti ve emrahi elemedi büyük bir sesi eledi keske yapmasaydi hatayi

ama murat adamı belli berkan taşkın küçüçük fıcıcık ama çıkarttıgı ses harika 😉

E hani Yalan Dünya da boşluktan izleniyodu? Bi karar ver artık.

boşluktan bakalalım demişler işte
:))))))) ama kayıp şehri görünce takılmışllar

- - - Ekleme - - -

Gecen hafta yalan dunya yoktu ve gecen haftada reklam berfi bayaa beyazsoy, ilk bi bil sonra konus.
yalan dünya yoktu a am bunu bütün yalan dünya izleyenleri bilmmiyordu ondan kanalı açmışlar. sonra bir süre takılmışlar.. reklamsız derken daha az ve blok reklamı kasttettim

boşluktan bakalalım demişler işte
:))))))) ama kayıp şehri görünce takılmışllar

- - - Ekleme - - -

yalan dünya yoktu a am bunu bütün yalan dünya izleyenleri bilmmiyordu ondan kanalı açmışlar. sonra bir süre takılmışlar.. reklamsız derken daha az ve blok reklamı kasttettim

Bi kere gecen hafta o kadar reklamini yaptilar ki pzt 20.00 diye hem tamam gormeyenler oldu actikar misal ben actim yalan d var aninda kapatirim du takilmaca nedir? Hafi takildi diyelim o zaman bitene kadar mi takildilar. Ve bugranin reklam saatlerine baktim gecen haftaki gibi vermis reklam, sadece bolum biraz kisaymis.

Yahu beyazsoy bu takılma olayı nedir? Hadi 10-15 tamam senin hatrın için 1000 kişi takılsın. 5 reytinglik bir kitle takılıp kalırmı yahu? Benim sevdiğim dizi yoksa hemen kapatırım. Takılıp kalmam. Takılıp kalmakta ne demek. İzlemediğim diziyi zaten izlemem.

Yahu beyazsoy bu takılma olayı nedir? Hadi 10-15 tamam senin hatrın için 1000 kişi takılsın. 5 reytinglik bir kitle takılıp kalırmı yahu? Benim sevdiğim dizi yoksa hemen kapatırım. Takılıp kalmam. Takılıp kalmakta ne demek. İzlemediğim diziyi zaten izlemem.

insanlar robot değil hadi cumagünkü dizim pazartesiye alındı ben pazartesimi boşaltayım demez. bu zaman alır. zaten gün değiştiren dizilerin genelde afallaması ondandır. ha oranına bakıllınca bu haftaki reytingle geçen haftaki oranı kıyasla takılma okadardır. ha biri 15 dakika takılır biri yarım saat biri dizinin başında takılır biri ortasında. bunların ortalaması bu fark kadardır.

revan senin bu durumu anlaman lazım kaç kez tartıştık kaç kez ilk gün değiştirmelerinde sevindin kaç kez ikinci haftada hüsran yaşadın.. hala senle bunu biye tartışıyoruz ki

Bütün yapımlara tebrikler.Yalnız Kayıp Şehir geçen haftaya göre düşüş yaşamış ama toparlanacak bence yeni saatinde.

Reytingler düşmüş? A/b grubunun işi gücü var herhalde. :D Zaten üniversite gençliğinin şu sıralar sınav günleri İşler Güçler falan düşük çıkar. Haftaya Yalan Dünya coşar tatil başlıyor. :D

Kayıp Şehir düşmüş. :D:D

Karadayi her iki grupta zirvede. Tebrik ederim artik hep zirvede yer alir.