Polat Şaşmaz
Favori Üye
Karadayi her iki grupta zirvede. Tebrik ederim artik hep zirvede yer alir.
İnşallah
Karadayi her iki grupta zirvede. Tebrik ederim artik hep zirvede yer alir.
o ses ab yi kaybetmiş acunun çöküşü başladı perşembeden sonra pzt. De gidiyor survivor gelene kadar durum vahim
karadayı sonunda her iki grubu da almış
kş iyi gitmiş
milyoner süper
yga geçen senden özellikle ab de uzak olsa da fox a yetiyor
İnşallah
Mahoni heyecanlandı. Sakin.
Artık üyeler yorumda mı yapmasın Mahoni? O Ses düşmüş diyorlar, sen Yetenek Sizsinizi gösteriyorsun. Yahu onu biliyorlar. Söyledikleri O Ses'in düştüğü. Sen haftasonu Acun şöylr böyle diyorsunuz.
Burada konu O Ses! O Ses!
Kimse aksini iddia etmiyor zaten. Sadece düştüğü bir gerçek. Kimse zirveden 6 reyting uzaklıkta yazmıyor.kısa özete ragmen harika oranlar almis birinciyle arasında 0.5 totalde 1.69 reyting fark var ciddi bir rakam yok ikinci oldugu rakam oransal olarak yüksek iki gruptada belki uzun olsa ab zirvede yer alacakti
zaten duellolara geçmeden hep zirvedeydfi geçtikten sonrada ufak bir düsüs var olmalıda zaten yinede
persembeyi karıstırırsa bende düsündüklerimi yazarim hafta sonu hakimiyetinden tut 10 /8 zirvede olmasini herseyi yazarım
Kimse aksini iddia etmiyor zaten. Sadece düştüğü bir gerçek. Kimse zirveden 6 reyting uzaklıkta yazmıyor.
Senin için düşmesinin sebebi kısa özet olabilir. Ama Karadayıdan sadece 2 dakika erken başlamış.
Kayıp Şehir de en erken başlayıp, en çabuk bitenlerden.
Mahoni aga ceza geliyor
ben intkam çökmüs dedigimde ceza aldım bunuda hatirlatayim
meyve veren agaci taslarlarsa ben burdayim 7 24 saat banlanmadigim sürece savunmaya devam ederim
hafta sonlari bu arkadaslari mesaj yazarken görmüyorum sırf olumsuz yorum yaparak kıskırtmaya çalisiyolar ama öle bisiy yok
- - - Ekleme - - -
ceza falan gelmez ne yazdigimi biliyorum ben
ben intkam çökmüs dedigimde ceza aldım bunuda hatirlatayim
meyve veren agaci taslarlarsa ben burdayim 7 24 saat banlanmadigim sürece savunmaya devam ederim
hafta sonlari bu arkadaslari mesaj yazarken görmüyorum sırf olumsuz yorum yaparak kıskırtmaya çalisiyolar ama öle bisiy yok
- - - Ekleme - - -
ceza falan gelmez ne yazdigimi biliyorum ben
Mahoni haklı acun intikamı rahat geçti gelir gelmez
Emrenin sadece Perşembeden sonra Pazartesi de devaam ediyor yorumunu gördüm. Perşembeyi katmaması gerekirdi elbette ama Perşembe de düştüğü açık. Haftasonu 11lere tırmanan Acun, Perşembe 7-8 aldı.Revan konu o ses ise xemre neden perşembeyi katıyo[/SIZE]
Ben tam tersini düşünüyorum ama. Amacı A/B`de zirvede olmaktı. Ama umduğunu bulamadı.@revan emre persembeye gelmis
vadi en çok izlenen dizi zaten vadi karsısında tüm kisilerde ikinci oldu
pardon ama acunun amacı persembe zirve olmadiginida biliyoruz burda benim haklı oldugum ap açık ortada
O zaman sen de İntikama taktın. Kimse İntikamdan totalde zirve beklemiyordu zaten. O da 8-9 alıyor. Hatta A/B`de yıllardır kitle edinen Acuna 3 reytinglik fark attı. Bu da başarıdır.[/B][/COLOR][/FONT]Perşembe 16 alan dizi var adam 8-9 aldı müthiş başarı star ve acun 1.lik beklemez zaten kanalı 2 alacağına 8 alıyo
- - - Ekleme - - -
Perşembe 16 alan dizi var adam 8-9 aldı müthiş başarı star ve acun 1.lik beklemez zaten kanalı 2 alacağına 8 alıyo[/SIZE]
- - - Ekleme - - -
Perşembe 16 alan dizi var adam 8-9 aldı müthiş başarı star ve acun 1.lik beklemez zaten kanalı 2 alacağına 8 alıyo