14 Ocak 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
o ses ab yi kaybetmiş acunun çöküşü başladı perşembeden sonra pzt. de gidiyor survivor gelene kadar durum vahim
karadayı sonunda her iki grubu da almış
kş iyi gitmiş
milyoner süper
yga geçen senden özellikle ab de uzak olsa da fox a yetiyor :)

o ses ab yi kaybetmiş acunun çöküşü başladı perşembeden sonra pzt. De gidiyor survivor gelene kadar durum vahim
karadayı sonunda her iki grubu da almış
kş iyi gitmiş
milyoner süper
yga geçen senden özellikle ab de uzak olsa da fox a yetiyor :)

cumartesİ pazar Özetlerİyle bİrlİkte krallikta ZİRVEDE FENERBAHÇE MAÇINI BİLE YST ÖZET BÖLÜMÜ DAHA ÇOK İZLENDİ YENİ BÖLÜMÜ FARK ATTI BİR MAÇA HATTA MAÇ İKİYE BÖLÜNMESİNE RAGMEN FARK

ATTI ACUN MEDYA KISKANMAYIN MEYVE VEREN AGAÇ TASLANİR :)

pazartesİ kilpayi İkİncİ ÖZET UZUN OLSA YİNE BİRİNCİ OLACAKTİ O SES DUELLOLARA GEÇMEDEN HEP BİRİNCİYDİ SİMDİDE YÜKSEK ORANLARLA KIL PAYI İKİNCİ HEP BİRİNCİYDİ ZATEN

persembe intikamı geçerek ikinci oldu ekrani fetİh ettİ resmen baŞarisini kiskananlara süreklİ fark atarak gösteriyor
10 programin 8 İ yÜksek oranlarla en az rakİbİne 3 4 reytİng fark takarak bİrİncİ olmasidir

acun medya fark atar geÇer bunuda gördük

ACUN REYTİNG SIRALAMASINDA SALTANATI KURDU

40 YILLIK BERENİ DEVİRDİ HAFTA SONLARİ İLKERİ 5 E KATLİYOR DAHA NE OLSUN

KISACASI MEYVE VEREN AGAÇ TASLANİR

AGAÇ MEYVE VERMEYE DEVAM EDER ACUN MEDYA 1 NUMARA 10 PROGRAMIN 8 İ BİRİNCİ İKİSİ İKİNCİ OLMASINDAN BELLİDİR

KRALLIK ACUN MEDYA YAKISIR

ACUN KRALDIR TEKTİR

[TD="align: center"]1[/td][TD="align: center"]YETENEK SIZSINIZ TURKIYE[/td][TD="align: center"]STAR TV[/td][TD="align: center"]13.01.2013[/td][TD="align: center"]21:04:06[/td][TD="align: center"]23:24:41[/td][TD="align: center"]11,9[/td][TD="align: center"]27,56[/td]
[TD="align: center"]2[/td][TD="align: center"]BEN BILMEM ESIM BILIR[/td][TD="align: center"]KANAL D[/td][TD="align: center"]13.01.2013[/td][TD="align: center"]19:44:55[/td][TD="align: center"]23:26:50[/td][TD="align: center"]8,77[/td][TD="align: center"]20,76[/td]
[TD="align: center"]3[/td][TD="align: center"]YETENEK SIZSINIZ TURKIYE OZET[/td][TD="align: center"]STAR TV[/td][TD="align: center"]13.01.2013[/td][TD="align: center"]19:24:26[/td][TD="align: center"]21:04:06[/td][TD="align: center"]8,17[/td][TD="align: center"]20,32[/td]
[TD="align: center"]4[/td][TD="align: center"]1461 TRABZON-FENERBAHCE (2.DEVRE)[/td][TD="align: center"]ATV[/td][TD="align: center"]13.01.2013[/td][TD="align: center"]21:26:58[/td][TD="align: center"]22:22:57[/td][TD="align: center"]7,85[/td][TD="align: center"]17,65[/td]

MAÇTAN DAHA FAZLA İZLENEN VE ÖZET BÖLÜMÜ BİLE MAÇI GEÇEN ACUN TEKTİR

Moderatörün son düzenlenenleri:
Mahoni heyecanlandı. Sakin.

Artık üyeler yorumda mı yapmasın Mahoni? O Ses düşmüş diyorlar, sen Yetenek Sizsinizi gösteriyorsun. Yahu onu biliyorlar. Söyledikleri O Ses'in düştüğü. Sen haftasonu Acun şöylr böyle diyorsunuz.

Burada konu O Ses! O Ses!

Mahoni heyecanlandı. Sakin.

Artık üyeler yorumda mı yapmasın Mahoni? O Ses düşmüş diyorlar, sen Yetenek Sizsinizi gösteriyorsun. Yahu onu biliyorlar. Söyledikleri O Ses'in düştüğü. Sen haftasonu Acun şöylr böyle diyorsunuz.

Burada konu O Ses! O Ses!

kısa özete ragmen harika oranlar almis birinciyle arasında 0.5 totalde 1.69 reyting fark var ciddi bir rakam yok ikinci oldugu rakam oransal olarak yüksek iki gruptada belki uzun olsa ab zirvede yer alacakti

zaten duellolara geçmeden hep zirvedeydfi geçtikten sonrada ufak bir düsüs var olmalıda zaten yinede

persembeyi karıstırırsa bende düsündüklerimi yazarim hafta sonu hakimiyetinden tut 10 /8 zirvede olmasini herseyi yazarım

kısa özete ragmen harika oranlar almis birinciyle arasında 0.5 totalde 1.69 reyting fark var ciddi bir rakam yok ikinci oldugu rakam oransal olarak yüksek iki gruptada belki uzun olsa ab zirvede yer alacakti

zaten duellolara geçmeden hep zirvedeydfi geçtikten sonrada ufak bir düsüs var olmalıda zaten yinede

persembeyi karıstırırsa bende düsündüklerimi yazarim hafta sonu hakimiyetinden tut 10 /8 zirvede olmasini herseyi yazarım
Kimse aksini iddia etmiyor zaten. Sadece düştüğü bir gerçek. Kimse zirveden 6 reyting uzaklıkta yazmıyor.

Senin için düşmesinin sebebi kısa özet olabilir. Ama Karadayıdan sadece 2 dakika erken başlamış.

Kayıp Şehir de en erken başlayıp, en çabuk bitenlerden.

Kimse aksini iddia etmiyor zaten. Sadece düştüğü bir gerçek. Kimse zirveden 6 reyting uzaklıkta yazmıyor.

Senin için düşmesinin sebebi kısa özet olabilir. Ama Karadayıdan sadece 2 dakika erken başlamış.

Kayıp Şehir de en erken başlayıp, en çabuk bitenlerden.

ben intkam çökmüs dedigimde ceza aldım bunuda hatirlatayim

meyve veren agaci taslarlarsa ben burdayim 7 24 saat banlanmadigim sürece savunmaya devam ederim

hafta sonlari bu arkadaslari mesaj yazarken görmüyorum sırf olumsuz yorum yaparak kıskırtmaya çalisiyolar ama öle bisiy yok

- - - Ekleme - - -

Mahoni aga ceza geliyor:(

ceza falan gelmez ne yazdigimi biliyorum ben :)

meyve veren agaci taslarlarsa ben burdayim 7 24 saat banlanmadigim sürece savunmaya devam ederim

hafta sonlari bu arkadaslari mesaj yazarken görmüyorum sırf olumsuz yorum yaparak kıskırtmaya çalisiyolar ama öle bisiy yok

- - - Ekleme - - -

Tmm o zaman İnşallah gelmez.

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

Tmm o zaman İnşallah gelmez.

Mahoni haklı acun intikamı rahat geçti gelir gelmez

Mahoni haklı acun intikamı rahat geçti gelir gelmez

İyi de bunun O Ses`le ne alakası var? Burada konu O Ses.

Ayrıca bu sürpriz olmadı. A/B`si güçlü yapımın önüne Acun gelince totalde geçiyor, A/B`de geçemiyor. Geçen sene Kuzey Güneye de aynısı olmuştu.

Acun Yetenek Sizsiniz ile kaç yıldır kitle edinmiş kendine. İntikam daha yeni dizi. Seyirci diziye alışamadı. Doğrusu ben totalde daha fazla fark bekliyordum. Ama olmadı.

Mahoni nasık diyor, O Ses Karadayıya kılpayı geçilmiş. İşte İntikam da Yeteneğe kılpayı geçilmişti. Bunu da göz önünde bulundursun o zaman.

Revan konu o ses ise xemre neden perşembeyi katıyo

@revan emre persembeye gelmis

vadi en çok izlenen dizi zaten vadi karsısında tüm kisilerde ikinci oldu

pardon ama acunun amacı persembe zirve olmadiginida biliyoruz burda benim haklı oldugum ap açık ortada

Revan konu o ses ise xemre neden perşembeyi katıyo[/SIZE]
Emrenin sadece Perşembeden sonra Pazartesi de devaam ediyor yorumunu gördüm. Perşembeyi katmaması gerekirdi elbette ama Perşembe de düştüğü açık. Haftasonu 11lere tırmanan Acun, Perşembe 7-8 aldı.

Burası Perşembe konusu değil tabii, o yüzden ne Emre ne de Mahoni Perşembeyi katmasınlar lütfen. Sonra kavga çıkıyor.

- - - Ekleme - - -

@revan emre persembeye gelmis

vadi en çok izlenen dizi zaten vadi karsısında tüm kisilerde ikinci oldu

pardon ama acunun amacı persembe zirve olmadiginida biliyoruz burda benim haklı oldugum ap açık ortada
Ben tam tersini düşünüyorum ama. Amacı A/B`de zirvede olmaktı. Ama umduğunu bulamadı.

Neyse, burası Perşembe konusu değil. Lütfen kapatalım konuyu.[/B][/COLOR][/FONT]

Perşembe 16 alan dizi var adam 8-9 aldı müthiş başarı star ve acun 1.lik beklemez zaten kanalı 2 alacağına 8 alıyo

- - - Ekleme - - -

Perşembe 16 alan dizi var adam 8-9 aldı müthiş başarı star ve acun 1.lik beklemez zaten kanalı 2 alacağına 8 alıyo

- - - Ekleme - - -

Star Amacına ulasti özet bölümüyle birlikte yüksek oran alarak ikinci oldu :) persembe günü kazanılmıs bir pasta dilimi var

sonucta :) pasta 2 ye bölünüyodu artık 3 e bölünüyor vadi intikam yst gibi

amacına ulasti

- - - Ekleme - - -

[/SIZE]

- - - Ekleme - - -

O zaman sen de İntikama taktın. Kimse İntikamdan totalde zirve beklemiyordu zaten. O da 8-9 alıyor. Hatta A/B`de yıllardır kitle edinen Acuna 3 reytinglik fark attı. Bu da başarıdır.[/B][/COLOR][/FONT]

@Mahoni Star amacına ulaştı tabii ki, ama söz verdikleri kaliteyi unuttular malesef. Şu an Show Tv gibi. Dizinin fragmanları dönerken bir-biriyle alakasız günler Perşembe-Cumartesi-Pazar diyor. Hani Show tv diyordu ya Çarşamba hariç hergün diye. Bai Cuma-Cumartesi-Pazar olsaydı.