kreys nerdesin kreys )
ab yide kaybetmişsin hayırlı olsun )
burdayiz kardes arada fark yok ben hep burdayim
kreys nerdesin kreys )
ab yide kaybetmişsin hayırlı olsun )
Sbt'nin dunku anliklari sisirmeymis, karadayi baya yuksrk oranlar almisti gecen haftaya gore anliklarda ama tns de hic bi yukselis yok ayni..
Kayip sehir gecen haftaya gorw dusus yasamis,
O ses turkiye ab'de bile zirveyi alamamis.
burdayiz kardes arada fark yok ben hep burdayim
totalde geçen haftaya göre 1 pointlik kaybı var karadayının dün sbt de çok daha yüksekti 13 lere kadar tırmanmıştı ..
- - - Ekleme - - -
dün pusuya yattın tns yi bekledin noldu ?
sonuç fiyasko )
karadayı bi 10 reytingi goremedi
yo dünde burdaydım bugunde burda 0.30 darka fark demem 1.5 poanlık farka o ses duellolara geçmeden her hafta haftaya diyodunuz birazda ben haftaya deyim demi
kardeş 10 alabılmek kolay deıl
geçen hafta totoşta 11 civarıydı sanırım ab grubundada bir hafta 11 civarı almıştı ?
- - - Ekleme - - -
haftaya haftaya diyen hep sendin zaten )
o ses dahada beter olacak haftaya 6 reytingi yakalarsanız öpün başınıza koyun )
çok beklersin karadayi ilk 100 e giremez haftaya 00.04 reyting alir
o ses düsmez sen rahat ol sen haftaya mi karadayi iki hafta üstü üste iki katagoridede zirvede yer alamadi ama o ses 8 hafta üst üste yer aldi o ses ab alir haftaya tekrardan uzun özet verince
meyve veren agaç taslanir karadayi bir reklamlı yayınlanmaya baslasin isi bitecek
çok beklersin karadayi ilk 100 e giremez haftaya 00.04 reyting alir
o ses düsmez sen rahat ol sen haftaya mi karadayi iki hafta üstü üste iki katagoridede zirvede yer alamadi ama o ses 8 hafta üst üste yer aldi o ses ab alir haftaya tekrardan uzun özet verince
meyve veren agaç taslanir karadayi bir reklamlı yayınlanmaya baslasin isi bitecek
haftaya muhteşem bir bölüm olacakmış fragmanı seyrettinmi adamın ayağını yerden kesiyor okuyup üflüyor geri yere bırakıyor o derece muhteşem bir fragman olmuş .. önümüzdeki hafta her iki grupta 11 reytingi geçer
5 Bolum gecsin Bereni o zaman gorelim. KV 10 senedir ayakta. Oyle orani burani gosterip, bide "eski muhasebecim beni dolandirdi" diye haber cikartarak reyting artilirmaz. Once oyunculuk gorelim. 2.Bolumde giki cikmamis. Polat yuzunu gostermeden 15 reyting aliyor ve ustelik katliyor. Ask-i Memnuda yasak ask, fatmagulde tecavuz. Bir hanim hanimcik olamadi gitti. Millet Bereni iyi oyuncu diye degil, hanim tarafi olmadigi icin bakiyor
Mahoni haklı acun intikamı rahat geçti gelir gelmez
konu pazartesi ama konu dısına saprtiran ben değilim yakup geçmis yorumlari oku
- - - Ekleme - - -
meyve veren agaç taslanir hafta sonlari belli zaten özeti 8 reyting 7 milyon kisi özeti izliyor 12 reyting 10 milyon kiside yst izliyor sonuc bu gerçekler bunlar
o ses türkiye ve pzt konumuz konu dışına öçıkmaylım
persembe intikamı geçerek ikinci oldu ekrani fetİh ettİ resmen baŞarisini kiskananlara süreklİ fark atarak gösteriyor
10 programin 8 İ yÜksek oranlarla en az rakİbİne 3 4 reytİng fark takarak bİrİncİ olmasidir
bak bakayım kim konu dışına çıkmış ilk snn bizzat kendi mesajın
ayrıca ortada meyve yok ki taşlansın format yurtdışından hileler Türkiye den
neyse fazla uğraşamıyacağım perşembe günkü ve pzt sonuçları acunun düşüşünün başlangıcıdır survivor ı iyi seçmezse tamamen batar.
konuyu perşembeye getiren sensin
- - - Ekleme - - -
Yst nin formatı yurtdışından da intikam nerden copy paste
seninle tartışmıcam ömn yargılı yazdığın belli perşembeden bahseden ilk kişi mahoni mesajını da yukarıdaki mesaja yazdım size kolay gelsin
acun perşembe çöktü diyerek konuyu perşembeye getiren sensin