14 Ocak 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sbt'nin dunku anliklari sisirmeymis, karadayi baya yuksrk oranlar almisti gecen haftaya gore anliklarda ama tns de hic bi yukselis yok ayni..
Kayip sehir gecen haftaya gorw dusus yasamis,
O ses turkiye ab'de bile zirveyi alamamis.

totalde geçen haftaya göre 1 pointlik kaybı var karadayının dün sbt de çok daha yüksekti 13 lere kadar tırmanmıştı ..

- - - Ekleme - - -

burdayiz kardes arada fark yok :D ben hep burdayim :D

dün pusuya yattın tns yi bekledin noldu ?

sonuç fiyasko :))

totalde geçen haftaya göre 1 pointlik kaybı var karadayının dün sbt de çok daha yüksekti 13 lere kadar tırmanmıştı ..

- - - Ekleme - - -

dün pusuya yattın tns yi bekledin noldu ?

sonuç fiyasko :))

yo dünde burdaydım bugunde burda 0.30 darka fark demem 1.5 poanlık farka o ses duellolara geçmeden her hafta haftaya diyodunuz birazda ben haftaya deyim demi :D

karadayı bi 10 reytingi goremedi

geçen hafta totoşta 11 civarıydı sanırım ab grubundada bir hafta 11 civarı almıştı ?

- - - Ekleme - - -

yo dünde burdaydım bugunde burda 0.30 darka fark demem 1.5 poanlık farka o ses duellolara geçmeden her hafta haftaya diyodunuz birazda ben haftaya deyim demi :D

haftaya haftaya diyen hep sendin zaten :))

o ses dahada beter olacak haftaya 6 reytingi yakalarsanız öpün başınıza koyun :))

- - - Ekleme - - -

kardeş 10 alabılmek kolay deıl

haklısın china her dizi intikam değilki ilk bölümde 11 reyting alsın :)

geçen hafta totoşta 11 civarıydı sanırım ab grubundada bir hafta 11 civarı almıştı ?

- - - Ekleme - - -

haftaya haftaya diyen hep sendin zaten :))

o ses dahada beter olacak haftaya 6 reytingi yakalarsanız öpün başınıza koyun :))

çok beklersin karadayi ilk 100 e giremez haftaya 00.04 reyting alir

o ses düsmez sen rahat ol sen haftaya mi karadayi iki hafta üstü üste iki katagoridede zirvede yer alamadi ama o ses 8 hafta üst üste yer aldi o ses ab alir haftaya tekrardan uzun özet verince

meyve veren agaç taslanir karadayi bir reklamlı yayınlanmaya baslasin isi bitecek

o ses düsmez sen rahat ol sen haftaya mi karadayi iki hafta üstü üste iki katagoridede zirvede yer alamadi ama o ses 8 hafta üst üste yer aldi o ses ab alir haftaya tekrardan uzun özet verince

meyve veren agaç taslanir karadayi bir reklamlı yayınlanmaya baslasin isi bitecek

Karadayinin izleyicisi sabit bir kere. Oses oynuyor

haftaya muhteşem bir bölüm olacakmış fragmanı seyrettinmi adamın ayağını yerden kesiyor okuyup üflüyor geri yere bırakıyor o derece muhteşem bir fragman olmuş :).. önümüzdeki hafta her iki grupta 11 reytingi geçer :)

İntikam konusunda Ezeli kimse gecemez. Dizinin adi intikam olsa bile

- - - Ekleme - - -

Acun bence Persembe'ye YSS koymakla dogru hamle yapti. Ama bence Pazar gunu YSS yerine Oses olmasi gerek. Eger YSS haftada 3 olacaksa Pazartesi yerine Sali olmasi daha iyi olur. Sali, Persembe ve Cumartesi YSS, Pazar Oses. Acun'un kalitesini o zaman gorelim, haftasonu rakip yok tabi yuksek reyting aliyor

- - - Ekleme - - -

5 Bolum gecsin Bereni o zaman gorelim. KV 10 senedir ayakta. Oyle orani burani gosterip, bide "eski muhasebecim beni dolandirdi" diye haber cikartarak reyting artilirmaz. Once oyunculuk gorelim. 2.Bolumde giki cikmamis. Polat yuzunu gostermeden 15 reyting aliyor ve ustelik katliyor. Ask-i Memnuda yasak ask, fatmagulde tecavuz. Bir hanim hanimcik olamadi gitti. Millet Bereni iyi oyuncu diye degil, hanim tarafi olmadigi icin bakiyor

Ayrica Berenciler once kendine baksin baskalarina laf atacaklarina. Bazi yazarlarin yaptigi elestiriler cok hakli

konu pazartesi ama konu dısına saprtiran ben değilim yakup geçmis yorumlari oku

- - - Ekleme - - -

meyve veren agaç taslanir hafta sonlari belli zaten özeti 8 reyting :) 7 milyon kisi özeti izliyor 12 reyting 10 milyon kiside yst izliyor sonuc bu gerçekler bunlar :)

konu pazartesi ama konu dısına saprtiran ben değilim yakup geçmis yorumlari oku

- - - Ekleme - - -

meyve veren agaç taslanir hafta sonlari belli zaten özeti 8 reyting :) 7 milyon kisi özeti izliyor 12 reyting 10 milyon kiside yst izliyor sonuc bu gerçekler bunlar :)

persembe intikamı geçerek ikinci oldu ekrani fetİh ettİ resmen baŞarisini kiskananlara süreklİ fark atarak gösteriyor
10 programin 8 İ yÜksek oranlarla en az rakİbİne 3 4 reytİng fark takarak bİrİncİ olmasidir

bak bakayım kim konu dışına çıkmış ilk snn bizzat kendi mesajın
ayrıca ortada meyve yok ki taşlansın format yurtdışından hileler Türkiye den :)
neyse fazla uğraşamıyacağım perşembe günkü ve pzt sonuçları acunun düşüşünün başlangıcıdır survivor ı iyi seçmezse tamamen batar.

persembe intikamı geçerek ikinci oldu ekrani fetİh ettİ resmen baŞarisini kiskananlara süreklİ fark atarak gösteriyor
10 programin 8 İ yÜksek oranlarla en az rakİbİne 3 4 reytİng fark takarak bİrİncİ olmasidir

bak bakayım kim konu dışına çıkmış ilk snn bizzat kendi mesajın
ayrıca ortada meyve yok ki taşlansın format yurtdışından hileler Türkiye den :)
neyse fazla uğraşamıyacağım perşembe günkü ve pzt sonuçları acunun düşüşünün başlangıcıdır survivor ı iyi seçmezse tamamen batar.

survivor esim bilire 10 reyting fark takar olur biter

zaten persembe günün kast etmedim hafta sonlarini kast ettim hep aynı top çevirmeler survivor basladiginda yst gibi şovu göreceksiniz tabi daha gelismisini

pazar günü nedir nedeğilde anlattı acun herseyi öyle bir ekip kurucazki büyük ses getircek dedi ve pana ma adalarinda çekim yapilcak kısacası survivor geldiginde en az 7 8 reyting fark takacak rakiplerine

acun istedigi formati alir basti parayi aldi kurdu jurisini istedigini yapar buna sen karısamassın

gördük yeni formatlari yaparım bilirsin imkansız karakoe :D gülmek bedeva

Son düzenleme:

konuyu perşembeye getiren sensin

- - - Ekleme - - -

Yst nin formatı yurtdışından da intikam nerden copy paste :d

seninle tartışmıcam ömn yargılı yazdığın belli perşembeden bahseden ilk kişi mahoni mesajını da yukarıdaki mesaja yazdım size kolay gelsin