14 Ocak 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
orda masumiyetten çok biraz yeteneksizlik var ikinci ayten vakası :))

neyseki dizideki erkek oyuncular kızların açığını kapatıyor :))
Ayten beni ters köşe yaptı :F:F Şarkıcılığa merak saracak derken kız kumarhaneci olacak galiba:F:F Kumarhanelerin Kraliçesi geliyor :X

şimdi anlamadım senn nerendeki lkiste sana sürünce krem 1.oluyor?

- - - Ekleme - - -

vışşşhh Alalh'ın ördek dudaklısını beğenmiş şopar :D😀d

alet edavat

seviyemi rencide etme!!

sigara içeyim biraz :))

ayten fişek gibi kız nesini beğenmiyor çok romantik her sahnede gözyaşına boğuluyor ıslak ıslak bakıyor süper bişey ferideden daha çok gideri var :))

yalnız oyuncu değil :)

bi de hocadan izin almadan çıkıyo ben o hocanın yerinde olsam çakardım bi tane bi de o yıllarda böyle artistlik mi olur kıza bak :D
bu arada o kız manken bilmem anlatabildim mi :D

Kız WC'ye gidiyor "çantasını alıp" hoca kadın mazeretini bildirmesin bi zahmet :F:F

alet edavat

seviyemi rencide etme!!

sigara içeyim biraz :))

ayten fişek gibi kız nesini beğenmiyor çok romantik her sahnede gözyaşına boğuluyor ıslak ıslak bakıyor süper bişey ferideden daha çok gideri var :))

yalnız oyuncu değil :)

oyunculuğun yanında ne tür işlevleri var ki ? :(

karadayıya varya 1 bölüm full aksiyon koysunlar eğer 14 leri görmezse bende bişey bilmiyom pazartesi iyice güçsüzleşti ay yapım anca aşk yapsın onu bunu ağlatsın kenan gibi adam var elinde kullansana

karadayıya varya 1 bölüm full aksiyon koysunlar eğer 14 leri görmezse bende bişey bilmiyom pazartesi iyice güçsüzleşti ay yapım anca aşk yapsın onu bunu ağlatsın kenan gibi adam var elinde kullansana

yani aşk dizisi izlediğini kabul ettin mi aga :)

Ayten beni ters köşe yaptı :F:F Şarkıcılığa merak saracak derken kız kumarhaneci olacak galiba:F:F Kumarhanelerin Kraliçesi geliyor :X

ama bu sefer ayten beynini kullanmaya karar verdi :))

şarkıcılıkta beyin gerekmiyordu ama parayı görünce üsttekine danışmak gibi bir tavır içine girdi :))

- - - Ekleme - - -

oyunculuğun yanında ne tür işlevleri var ki ? :(

işleve girersek pointler yağmur gibi gelmeye başlar :))