14 Ocak 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
atv bugün bi hata yaptı nerde mi?

20.00 de başladı demi 20.32 gibi reklama girdi 20.45 gibi başladı 15 dk oynadı sonra 21.00 de yine reklama girdi 21.15 te çıktı bu çok yanlış bi taktik Allah tan sağlam rakip yoktu.20.00-20.15 reklam verecen 21.00-21.15 verecen bi de 45 dk nın 30 u reklam olmaz

şimdi mantıken bir kuzeyin göğüaslere bakarsınb bir hürremeinkilere karar vermek zor olmasa gerek :) zaten zorlanıyosan sorun vardır :D

kuzeyin yumurtasına bakmak gibi bir niyetin varsa o senin bileceğin iş

ama ben cemrenin gözlerine bakıyorum :))

hürremin ???? bakıyorum

neyse sakıncalı alanlara girdik karadayıya dönelim :)

Songül harika ya. Masumiyet işte
Masumiyet var masumiyet var...Bu kızın resmen kanatları eksik gibi duygusallıktan ölecek:( Sınıfın ortasında dimdim oturmuş göz yaşi akıyor kimsede demiyor "niye ağlıyorsun?" :X Göz yaşi akmasa he olur dicem ama her seferinde göz yaşi akıyor saçmalık orası.

karadayı total 10-11 alarak açık ara 1.olur
o ses 6-7 alır 2. olur
kayıp 6 alır 3.olur

atv bugün bi hata yaptı nerde mi?

20.00 de başladı demi 20.32 gibi reklama girdi 20.45 gibi başladı 15 dk oynadı sonra 21.00 de yine reklama girdi 21.15 te çıktı bu çok yanlış bi taktik Allah tan sağlam rakip yoktu.20.00-20.15 reklam verecen 21.00-21.15 verecen bi de 45 dk nın 30 u reklam olmaz

Özetli başladı yeniden hesapla...

Masumiyet var masumiyet var...Bu kızın resmen kanatları eksik gibi duygusallıktan ölecek:( Sınıfın ortasında dimdim oturmuş göz yaşi akıyor kimsede demiyor "niye ağlıyorsun?" :X Göz yaşi akmasa he olur dicem ama her seferinde göz yaşi akıyor saçmalık orası.

orda masumiyetten çok biraz yeteneksizlik var ikinci ayten vakası :))

neyseki dizideki erkek oyuncular kızların açığını kapatıyor :))

bi de hocadan izin almadan çıkıyo ben o hocanın yerinde olsam çakardım bi tane bi de o yıllarda böyle artistlik mi olur kıza bak :D
bu arada o kız manken bilmem anlatabildim mi :D

- - - Ekleme - - -

Özetli başladı yeniden hesapla...

neyi hesaplim biliyoz özet olduğunu

Yani Ayten ve Songülü ayni kefeye koymayin. Ayten sulu gözün önde gideni