bnm anlamadığım şimdi sen karadayıyı izliyon ama dizi zirvede yoksa şike mi yapıyolar 😀d![]()
izlediğim her dizi başa oynar
bak sen yakında kremde ilk ikiyi kapatır özetiyle birlikte
bnm anlamadığım şimdi sen karadayıyı izliyon ama dizi zirvede yoksa şike mi yapıyolar 😀d![]()
öyle dese mahir hapı yuttu demektir m![]()
şimdi kremin rengi siyah olursadiğer listede diğer dizlerin üstüne süreriz krem 1.gözükür?izlediğim her dizi başa oynar)
bak sen yakında kremde ilk ikiyi kapatır özetiyle birlikte![]()
şimdi mantıken bir kuzeyin göğüaslere bakarsınb bir hürremeinkilere karar vermek zor olmasa gerekzaten zorlanıyosan sorun vardır
![]()
şimdi mantıken bir kuzeyin göğüaslere bakarsınb bir hürremeinkilere karar vermek zor olmasa gerekzaten zorlanıyosan sorun vardır
![]()
şimdi kremin rengi siyah olursadiğer listede diğer dizlerin üstüne süreriz krem 1.gözükür?
kuzeyin yumurtasına bakmak gibi bir niyetin varsa o senin bileceğin iş
ama ben cemrenin gözlerine bakıyorum)
hürremin ???? bakıyorum
neyse sakıncalı alanlara girdik karadayıya dönelim![]()
Hurreminkiler hala gozukuyor mu ki?![]()
Masumiyet var masumiyet var...Bu kızın resmen kanatları eksik gibi duygusallıktan ölecekSongül harika ya. Masumiyet işte
sen desterenin 7d gözlüklerin iblmiyon mu üstsüz bile gösteriyorHurreminkiler hala gozukuyor mu ki?![]()
evet sen kenana dön 😀d![]()
kremi kendine sürüyon otomatikman birinci görüyorsun listede kolayı var)
aytene döndüm
ıslak ıslak bakıyor titrek kız)
azer bülbül mübarek![]()
atv bugün bi hata yaptı nerde mi?
20.00 de başladı demi 20.32 gibi reklama girdi 20.45 gibi başladı 15 dk oynadı sonra 21.00 de yine reklama girdi 21.15 te çıktı bu çok yanlış bi taktik Allah tan sağlam rakip yoktu.20.00-20.15 reklam verecen 21.00-21.15 verecen bi de 45 dk nın 30 u reklam olmaz
Masumiyet var masumiyet var...Bu kızın resmen kanatları eksik gibi duygusallıktan ölecekSınıfın ortasında dimdim oturmuş göz yaşi akıyor kimsede demiyor "niye ağlıyorsun?"
Göz yaşi akmasa he olur dicem ama her seferinde göz yaşi akıyor saçmalık orası.
sen desterenin 7d gözlüklerin iblmiyon mu üstsüz bile gösteriyor![]()
Masumiyet var masumiyet var...Bu kızın resmen kanatları eksik gibi duygusallıktan ölecekSınıfın ortasında dimdim oturmuş göz yaşi akıyor kimsede demiyor "niye ağlıyorsun?"
Göz yaşi akmasa he olur dicem ama her seferinde göz yaşi akıyor saçmalık orası.
Özetli başladı yeniden hesapla...